Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: MTV EMA 2013

Max Hamburgare har just nu en tävling där första priset är en drömresa värd 40.000 kr. Ingen vanlig tävling; för att kunna vinna måste du först bli uttagen som kandidat och sen vara den bästa inom gruppen som lyckats förbättra sin hälsa/gå ner i vikt enligt deras regi.

Och hur? Genom en diet av hamburgare (!!) och träning i sex veckor, gratis mat och personlig träningscoach ingår. Kan man verkligen tappa vikt med hamburgare?!

Det påstår ivarjefall denna tävling och om du gillar hamburgare (ett måste!) och skulle vilja tappa några kilo och är motiverad som sjutton passar denna tävling dig. Den som vinner får ju faktiskt två priser, en resa och förbättrad hälsa samtidigt är ju två flugor i en smäll liksom. Delta här:
alternative_text


Juippi!!!!! Gyllene Tider turnera i sommar! Vinn Gyllene Tider konsertbiljetter här så ses vi på konserten:

alternative_text
Gyllene Tider Live 2013 - Dags att tänka på refrängen


Här är en ovanlig och spännande tävling för alla som har tid juni 2013 - december 2013 att åka på en 6 månaders resa(!) - all inclusive(!!) - runt hela världen! Det krävs en del för att vinna detta enastående pris, och du behöver vara bra på engelska för att kunna delta. Du måste kunna skriva en kreativ och rolig text om en resa samt skicka in en liten video och fotos. Men om du älskar att resa och upptäcka världen är detta din stora chans att få göra det helt gratis!

Du kan läsa villkoren och delta i tävlingen här nedan. Om jag inte vore så upptagen med TävlingsCentralen skulle jag gärna vilja följa med!

alternative_text


Just nu hittar du flera resor till USA under kategorin Resor. Det finns tre soliga resor till populära beach ställena Florida, Miami och Hawaii. Där lockar palmer, vita sandstränder, flamingos och hula hula tjejer. Ja, i Hawaii alltså, jag har inte sett några i Florida. Där kan du istället hitta Disney World som är mycket populärt både för barn och vuxna.
Vinn_hawaii � � � Vinn_florida � � � Vinn_miami

Om du gillar Beyoncé ska du inte missa tävlingen där du kan vinna en resa till New York och se hennes show där. Se bara till att du kan åka till USA den 17:e December 2013 och att du kan erhålla de inresetillstånd som krävs för en resa till USA.
alternative_text
En annan populär tävling för USA är att se premiären av nästa Hunger Games filmen den 18 november i Los Angeles. Samma sak gäller här som i Beyoncé tävlingen, du måste vara fri på just det datumet och kunna få inresetillstånd för USA (om du inte har ett svenskt pass kanske du behöver söka visum i förväg, kolla med ambassaden).
alternative_text

Lycka till, vilken tävling du än vinner i och skicka gärna ett vykort till TävlingsCentralen!


Många som älskar musik har nog drömt om att få vara med på den årliga MTV Galan. Ibland kan du vinna biljetter till galan på deras webbsajt!

  Vinn en QLED TV + 1 år av streaming Vinn ett års valfri prenumeration & Samsung QLED TV. Hämta popcornen och gör dig beredd att tillbringa helgen med ett gratis abonnemang av Netflix från din nya Smart TV!

  Vinn din hund på frimärke Tävla med Postnord och vinn din hund på frimärke. För att delta i tävlingen ska du skicka in foto på tema "Är din hund en frimärksmodell?".
  PostNord arrangerar en tävling i samarbete med Svenska Kennelklubben, och från och med den 20 januari till och med den 9 februari kan du tävla om att få din hund på frimärke. Fem hundar kommer att dela på vinsten och bli motiv på frimärkena i ett frimärkshäfte. Det du behöver göra är att ladda upp en bild och skriva en motivering (max 500 tecken inklusive blanksteg) till varför just din hund borde vinna.

  Vinn skidresor, klockor, liftkort och skidprylar Ladda upp dina bästa bilder med temat skidglädje och tävla om att vinna skidresor, klockor, liftkort och skidprylar till ett värde upp till 50 000kr! Freeride arrangerar en fototävling i samarbete med Branäsgruppen, Swiss Military och Scott. Det är ett långbord av fina priser med ett totalt värde upp till 50 000kr. Det enda du behöver göra är att ladda upp en eller flera bilder med temat skidglädje.

  Vinn en resa för två till Island Gå inte miste om denna exklusiva tävling för medlemmar i Radisson Rewards. Vinn en minnesvärd resa till Island för två personer, som omfattar tur och retur-biljetter, 5 nätter i en svit inklusive frukost samt ett fullspäckat schema med spännande aktiviteter under din vistelse. Besvara en fråga och registrera dig för chansen att vinna en enastående upplevelse med fem nätter på fantastiska Island!

  Vinn en resa till Disneyland Paris för 4 personer En magisk resa genom två Disney-parker väntar på dig. I Disneyland® Park, får du låta dig dras in i Disney-klassikernas värld uppdelat på fem teman, med hisnande attraktioner, unika shower och färgglada parader. I Walt Disney Studios® Park får du en titt bakom kulisserna. Du får uppleva fantastiska shower, filmattraktioner och får chansen att fördjupa dig i Disney/Pixar-berättelser som Cars eller Ratatouille. Upplev spänning när du står öga mot öga med äventyrliga pirater i resa genom tid och rum. Beundra det oförglömliga fyrverkeriet och den hisnande Disney Illuminations-ljusshowen ovanför Törnrosas magiska slott. Det är verkligen en upplevelse du aldrig kommer att glömma. Det är den plats där drömmar går i uppfyllelse! Tävla om en magisk vistelse för dig och 3 vänner på Disneyland® Paris.

  Vinn en resa till LEGOLAND för hela familjen Vi letar efter en testfamilj som ska testa hur det är att bo på LEGOLAND® Holiday Village och prova en av Danmarks mest kända temaparker LEGOLAND® samt LEGO® MOVIE™ World som är en helt ny del av parken 2020, med 3 helt nya åkattraktioner och 1 lektorn i det nya området!
  Som testfamilj har du möjlighet att testa massor av roliga upplevelser bland mer än 60 miljoner LEGO®-tegelstenar och 50 åkattraktioner. Action för hela familjen!

  Vinn stilrena ljusstakar Veckans vinst är ett par mässingsljusstakar tillverkade i Sverige på 1920-talet – så de fyller 100 år detta decennium och blir därmed äkta antikviteter. I fackspråkliga sammanhang ska föremål vara minst 100 år gamla för att klassas som antikviteter, men i dagligt tal slarvas det ofta med denna definition.
  Värdet på ljusstakarna är cirka 400 kr.
  Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 2 april 2020.

  Vinn emaljerad gjutjärnsgryta Nu har du chansen att vinna en emaljerad gjutjärnsgryta från svenska Mareld/Bagaren och Kocken. Vi lottar ut 3 grytor i färgen rosa, värde 995 kr. Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 2 april 2020.

  Vinn kosttillskott för kvinnor Vi lottar ut 6 förpackningar Femarelle, ett kosttillskott för kvinnor som närmar sig, befinner sig i eller har passerat klimakteriet. Femarelle innehåller sojaextraktet DT56a som i flera studier har visat sig ha positiv effekt på livskvaliteten hos kvinnor som upplever besvär i samband med klimakteriet.
  Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 22 maj 2020.

  Vinn 3.000 kr Nu har du chansen att nå ut till läsare och dessutomvara med och tävla om 3000 kronor!
  Temat är helt valfritt och vi är öppna för alla genrer: skräck, romantik, spänning, humor, erotik, fantasy, Sci-Fi mm.
  Hos oss på Elibro publiceras ALLA bidrag och det är läsarna som avgör vilka bidrag som går vidare till final. Av de fem bidrag som har fått flest antal läsare och högst rankning, utser vår jury den lyckliga vinnaren som belönas med 3000 kronor.

  Vinn fin skål i emalj Veckans vinst är en snygg skål i emalj från Kockums Jernverk i Ronneby. De tillverkade stora mängder hushållsföremål, som kannor med handfat och hinkar, men även sjukhusutrustning. Kockums hade sin storhetstid under 1930-talet. När plasten kom konkurrerade den ut emaljen, som är gjord av glas, och den sista grytan tillverkades på 1970-talet. Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 28 maj 2020.

  Vinn en Samsung 2019 55 HBO Nordics serier innehåller historier som kan öppna våra ögon för nya saker, föra oss tillsammans eller som kan få oss att se saker på ett annorlunda sätt. De tillför spänning, dramatik och skratt i vår vardag. Genom att svara på tre snabba frågor har du chansen att vinna en smart-TV med HBO-appen samt ett abonnemang på HBO Nordic.

  Vinn handmålad glaskanna Veckans vinst är en liten glaskanna från England för grädde eller mjölk med en dekor av sirligt emaljmåleri i en stil som kallas "Mary Gregory". Mary Gregory var en amerikansk konstnär som blev känd för sitt måleri på glas. Hon levde 1856–1908 och hennes glasmåleri blev stilbildande. Värdet på den vackra glaskannan är cirka 400 kr.
  Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 9 juli 2020.