Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: gratis erbjudanden

I vissa tävlingar måste man svara på en hel del frågor innan man äntligen kommer fram till sista sidan med bekräftelsen att man nu är med i tävlingen och önskas lycka till (och det är ju trevligt). Ibland är det frågor som inte ser ut att inte ha det minsta med själva priset eller arrangören att göra.

Om man nu är nybörjare inom tävlingsvärlden höjer man nog på ögonbrynen både en eller två gånger, men en van tävlare vet att det liksom tillhör att vara med i en del undersökningar för att få chansen att vinna ett trevligt pris. (fast ibland kan man ju undra vad bantningspiller och elräkningar har med en bil att göra….) Varför alla dessa frågor?. Det är faktiskt ett helt tema i sig som jag ska ta upp vid ett annat tillfälle, men just idag vill jag gärna ge lite tips runtom detta.

Tips om undersökningsfrågor i tävlingar:

Gå inte igenom frågorna alltför snabbt. Ibland gömmer sig erbjudanden som kostar något (kanske inte jättedyrt, men ivarje fall), så om du inte är intresserad av att få några prover till självkostnadspris hemskickade till brevlådan eller ett medlemskap till en klubb för halva normalpriset så är det nog bäst att kryssa i ‘nej, tack’ på just den frågan. Självklart, om det är pangerbjudandet du väntat på länge så är det bara att slå till :)

Andra frågor ändrar sig beroende på vad man svarat innan; det är alltså värt att tänka efter lite hur man svarar. Sådana typiskt vanliga undersökningsfrågor i samband med internet tävlingar kan ta ungefär 3-5 minuter att fylla i, kanske lite till. Men vad gör man inte för att ha chansen till ett fint pris!


Yves Rocher finns i många länder och specialiserar sig på Hudvård, Makeup, Doft, Kroppsvård & Solskydd, Hårvård m.m. Fina förpackningar och deras produkter har jättegoda dofter som du inte hittar någon annanstans, t.ex. tropisk doft med blommig vanilj, sommardoftande citrusblomma, Röda Bär och syren för att nämna några. Yves Rocher duschgele med apelsiner från Florida, Lotusblomma från Laos och Liljekonvalj får duschen att kännas som ett lyxigt spa. Deras online tävlingar har inte bara priser som parfym eller smink utan du kan även vinna resor eller en iPad3. Presentkort att shoppa för hos Yves Rocher är också populärt. De har ofta många bra erbjudanden, nedsatta priser och speciella premier när du beställer. Hitta Yves Rocher aktuella erbjudanden här.

  www.bangerhead.se Allt för skönhet hittar du hos Bangerhead, som du bekvämt kan beställa på nätet. Kosmetika, hårvård, hudvård, parfymer och mer, ofta till nedsatta priser och exklusiva erbjudanden. Du samlar bonuspoäng på allt du köper och får fri frakt. De har regelbundet tävlingar online där du kan vinna presentkort på smink och mycket mer. Se hemsidan av Bangerhead för erbjudanden här.

   www.spartoo.se Spartoo är en av de största skobutikerna på internet. De har ofta rabatter och exklusiva erbjudanden på sina skor för damer, herrar och barn. Du hittar de flesta kända märken här som t.ex. Adidas, Benetton, Birkenstock, Caterpillar, Nike och många fler. Även kläder och väskor hittar du här. Spartoo har ibland tävlingar där du kan vinna skor och presentkort. Ibland kan du dela med dig av din åsikt och få presentkort som tack. Se fina Spartoo erbjudanden här.

    Modekläder, skor, kända varumärken och mer för både män och kvinnor. Häng med och förnya din garderob, Nelly har ofta bra erbjudanden och ibland ordnar de tävlingar där du kan vinna kläder eller presentkort hos Nelly.

     Vinn jackpott och mer i Bingo Hundratals vinnare varje dag i Bingon, erbjudanden, spännande tävlingar och kända chattvärdar! Just nu har vi ett specialerbjudande till dig som är ny! Du får 100 kr i bonus när du gör din första insättning på minst 100 kr     Vinn uppblåsbar båt och 10 kg godis
     VEM FÅR DELTA? För att delta i tävlingen måste man vara 13 år eller äldre och vara folkbokförd i Sverige. VILKA VINNER? I snitt en gång per månad (maj, juni och juli 2018). Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från HARIBO. Vinnaren vid varje tillfälle är den som svarat rätt på de tre frågorna och gett bästa godisidén, enligt juryn. HARIBO förbehåller sig rätten att fritt diskvalificera tävlingsdeltagare om fusk eller andra oegentligheter misstänks förekomma. Haribo förbehåller sig också rätten att diskvalificera tävlingsdeltagare vars tävlingsbidrag på något sätt kan anses stötande eller olämpligt. Eventuella diskvalificeringsbeslut och/eller övriga beslut från juryn kan ej överklagas. Vinnarna meddelas via mejl senast en månad efter att vinnaren utsetts. Besvaras inte mejlet inom tre (3) dagar, utser Haribo en ny vinnare. Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter eller andra varor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinstvärdet är ca 1 200 kronor. För exakt vinstskatt kan du kontakta ditt skattekontor. VAD VINNER MAN? De tre vinnarna vinner varsin uppblåsbar båt och 10 kg godis från HARIBO. HARIBO äger rätten att välja godis. ÖVRIGT Haribo förbehåller sig rätten att publicera material som skickas in vid deltagande i tävlingen. Detta inkluderar, men är ej begränsat till, publicering av tävlingsdeltagares texter på internet och i andra medier, dock ej sådan information som namn och andra personliga uppgifter. Vidare förehåller Haribo sig rätten, men inte skyldigheten, att använda inskickade idéer i sin produktutveckling. Personuppgifterna kommer inte att användas för att skicka någon marknadsföring, andra erbjudanden eller information. Dina kontaktuppgifter används endast i syfte att administrera tävlingen och raderas därefter. Haribo förbehåller sig dessutom rätten att när som helst avbryta tävlingen och göra om tävlingens regler. Haribo skickar enbart vinster inom Sveriges gränser. Denna tävling är inte sponsrad, gjord i samarbete med eller administrerad av Facebook eller Instagram. Du ger din information till Haribo Lakrits AB och inte till Facebook eller Instagram.

     Vinn i Jysk julkalender
     1. JYSK Julkalender Alla som anmäler sig till JYSKs julkalender under december månad fram till jul är med i dragningen av vårt huvudpris – ett presentkort värde 5000 kronor. Varje gång du deltar har du chans att vinna ett presentkort på 100 kronor dagligen. Det kommer att dras fem vinnare per dag. Du kan delta en gång per dag - ju fler dagar du deltar desto större chans har du att vinna huvudpriset som är ett presentkort värde 5000 kronor att handla för i din JYSK-butik. Allt du behöver göra är att fylla i din e-mailadress samt skriva ett enkelt julrim för att delta. Om du vinner skulle vi även behöva ditt namn och kontaktuppgifter för att kunna skicka ut ditt presentkort. Tävlingen körs mellan 1-24 december, 2018. *Alla som anmäler sig till julkalendern innan 1:a december deltar automatiskt i ”Early bird”-dragningen som är ett presentkort på 1000 kronor. Vinnaren av ”Early bird”-priset dras i början av december. 1.2. Priser och vinnare Under Julkalendern kommer JYSK att tävla ut totalt 120 stycken presentkort. Huvudpriset är ett presentkort laddat med hela 5000 kronor att handla för i din lokala JYSK-butik. När tävlingsperioden är över drar vi en vinnare som kontaktas och därefter publiceras vinnarens namn på vår hemsida när vinnare har godkännt det. Detta kommer ske någon gång i slutet av januari, 2019. Alla vinnare kommer att kontaktas direkt och publiceras här. 2. Vilkor för tävlingsdeltagare För att delta i tävlingen behöver du anmäla dig med din e-postadress och därmed accepterar du att JYSK kan komma att kontakta dig med information angående tävlingen. Ditt deltagande kräver att du har en giltig e-postadress och att du är bosatt i Sverige och över 18 år. Vid försök till fusk kommer du genast att exkluderas från tävlingen. 2.1 Nyhetsbrevsprenumeration När du anmäler dig till tävlingen anmäls du även automatiskt som prenumerant till vårt nyhetsbrev där vi skickar våra senaste erbjudanden och kampanjer samt inspirerande innehåll till dig – se våra villkor här. 2.2 Personlig information – priser och vinnare Vinnarna av de dagliga vinsterna kommer att efterfrågas om kontaktuppgifter för att vi ska kunna skicka ut priserna. Vinnaren av huvudpriset meddelas via den e-postadress som den tävlanden anmält och priset kommer att levereras till vinnaren. Alla vinnare i JYSK Julkalender kommer att annonseras på med för- och efternamn. Om JYSK ej får tag på en vinnare via e-mailadressen inom 14 dagar eller efter flera försök så kommer priset att dras tillbaka och gå till en ny vinnare. Priset kan ej bytas ut mot kontanter. Anställda hos JYSK AB eller Juhlsen.com A/S med hushåll får ej delta i tävlingen 3. Kontakt Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på [email protected] eller telefon 0770 - 457 451. Varma hälsningar och god jul, Från oss alla på JYSK


     .