Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn iphone 5

Elektronik

Vinn en iPhone 7 - du väljer färgen

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn nya iPhone RED

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Testa och behåll nya iPhone 7 RED

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn nya Apple iPhone X

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn nya Apple iPhone 8

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn nya iPhone XS eller XR

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn den nya Apple iPhone

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31

Den stora dagen för iPhone 6 och iPhone 6 Plus är här! Har du campat utanför en Apple butik i natt för att var först i kön för att kunna köpa en? Nä, tänkte väl det - inte jag heller.....

Och varför ska man ha det obekvämt och kallt ute på gatan när det ju faktiskt finns många chanser att vinna en helt gratis - utan att behöva lämna sitt hem. Okej, du kanske inte blir allra först med att ha den i handen i dina kretsar, men vad gör det, om man slipper betala nått för en sprillans ny iPhone 6.

Det har redan kommit och gått iPhone 6 tävlingar och vi räknar med att det kommer många fler inom snar framtid. Idag dök det upp en för att anmäla sig som produkttestare till exempel. Kolla här för de senaste tävlingarna: Vinn iPhone 6

alternative_text


...och ännu en julkalender! Otroligt vad många det finns, jag hittar nya varje dag. Och så många olika det finns, det borde vara något för allas smaker; i en kan du vinna hundmat, i en annan är vinsten makeup, du kan vinna resor, matkassar, iPhone 5, golfbollar, kaffemaskiner, väskor, smycken, choklad....listan är otroligt lång. Vilken julkalender är din favorit?

Vinn_i_julkalender


Elektronik Tävlingar

Elektronik är jättepopulärt att vinna. Här visar vi tävlingsvinster som iPad, iPhone, iPod, TV, mobiltelefoner, kameror och mycket mer. Appleprodukter som iPhone 5, iPad Mini och den nya iMac 27 är mycket eftersökta som vinst. Du kan även vinna en Samsung Galaxy S4 eller annan smartphone. Du kan vinna Nintendo, TV-spel, Playstation och laptops. Tävla om LCD TV, digitalkameror, Wii eller en XBox. Presentkort på elektroniska produkter är också vanligt. Många vill gärna byta ut sin telefon regelbundet och eftersom det inte alltid är så billigt är det mycket praktiskt om man kan vinna en ny telefon, eller hur? Sätt genast igång att leta om just den grejen du alltid velat ha finns med!


Mat o Godis Tävlingar

Vinn mat och godis. För alla som gillar att laga mat, handla mat, äta mat, smaska på godis - du har kommit till rätt webbsida! Här finns tävlingar med gratis matkassar, korgar med delikatesser, årsförbrukning av bröd, smör och mjölk. Vinn restaurangbesök till en lyxig restaurang. För gottegrisar rekommenderas alla tävlingar där man kan vinna choklad, chokladaskar, glass för ett år och 5 kg lösgodis. Marabou, Fazer, och Malaco ordnar ofta tävlingar. Vinn inträdesbiljetter till matmässor och vinprovningar. Vinn presentkort på ICA, Coop, Lidl och andra mataffärer. Tävla om fikabröd, kakor eller var med i en recepttävling där ditt bästa recept kan ge dig chansen till fina priser. Till julen kan du vinna julbord och julkalendrar fulla med choklad. Vinn gratis kaffe, juice eller ett te paket. Om du redan blivit sugen, leta nedan!


Tävlingar att vinna en Apple iPhone 4S eller 4
Tävlingar att vinna Apple iPhone 5

Den nya iPhone 5 med 4-tums Retina-skärm, Ultrasnabb WiFi, A6-processor — dubbelt så snabb än tidigare, 8-megapixel iSight-kamera med panorama, 1080p videoinspelning i HD-kvalitet, FaceTime videosamtal, Nya hörlurar — Apple EarPods, Över 700 000 appar i App Store, iOS 6 — mobiloperativsystem i världsklass, iCloud — nå innehåll från dina Apple-enheter och mycket mera.


Tävlingar att vinna en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus

Om du tycker större är bättre så gör Apple det äntligen för dig. iPhone 6 är den senaste i raden av Apples alternativ. Den nya iPhone 6 kommer definitivt att utlösa en hel del tävlingar och trots framgången för andra märken så är Apple giveaways fortfarande mycket populärt.

iPhone 6 har en 4,7-tums skärm, vilket är ganska mycket större än 4-tums skärm i iPhone 5S. 6 Plus har en 5,5-tums display vilket gör den ett alternativ till en tablett. Men skärmstorleken inte är det enda som sätter det nya Apple flaggskeppet isär. Vid 6.9mm är den också tunnare än sin föregångare. Sedan har den alla ytterligare förbättringar som du förväntar dig av en ny lansering: högre skärmupplösning, bättre batteritid, en skarpare kamera, iOS 8 och en mer kraftfull processor. De tillgängliga färgerna förblir silver, guld, och space grå.
Tävlingar att vinna iPhone 6s och iPhone 6s Plus

De är här!! Apple har äntligen släppt den nya iPhone 6s och iPhone 6s Plus. Så vad är nu skillnaden jämfört med iPhone 6? Tja, designen liknar föregångaren nr. 6. Fast du kan ha en 6s i en ny färg kallad rose gold, utöver de existerande färgerna gold, space gray och silver. De flesta ändringar är interna eller mjukvarubaserade. Dessa är de mest avancerade iPhone någonsin, med 7000-serien aluminium, ion-förstärkt glas, nya 64-bitars A9 chip, 12-megapixel iSight och 5-megapixel Facetime HD-kameror, snabbare Touch ID, LTE och Wi-Fi.
Det kommer säkert att finnas många nya tävlingar där du kan vinna en iPhone 6s eller 6s Plus, kolla in dem här!


Tävlingar att vinna iPhone 5

Super praktiskt att ha, dyrt att köpa själv så varför inte försöka vinna en gratis iPhone 5 här?


Tävlingar att vinna en smartphone

En smartphone är väldigt praktisk att ha eftersom man göra så mycket mer med den än bara prata i telefon. Du kan kolla din email, ta foton och skicka till vänner, titta på filmer, ladda ner praktiska appar och mycket mer. Vilken smartphone är bäst och vad finns det för urval? Här är några exempel:Nexus 4 är den nya smartphone från Google. Du kan ha dina favorit Google Apps, den har en Photo Sphere kamera med cutting edge hardware och du har tillgång till din favorit underhållning på Google Play. Apple's iPhone 5 är mångas favorit som har en 4-tums Retina-skärm. Den har en A6 processor som därmed gör den snabbare än sin föregångare. Batteritiden ska också vara bättre, trots att den är både tunnare och lättare. Samsung Galaxy S4 är den senaste på marknaden och Samsungs stolthet. Sprillans ny ute på marknaden får den speciellt mycket uppmärksamhet. Nokia fans gillar Nokia Lumia 920 bäst. Vilken smartphone vill du vinna?


Tävlingar att vinna iPhone 5s

Apple har kommit ut med en ny telefon, denna gång är det iPhone 5s som alla väntar ivrigt på. Världen över köar folk för att bli bland de första att få lägga vantarna på en. Den har en A7-processor och en fingeravtrycksläsare som ska göra inloggningen säker och enkel, du kan spara upp till fem fingeravtryck. Kameran skall vara ett stort snäpp bättre än sin föregångare med naturligare bilder och ett större dynamiskt omfång. Isight-kameran har hög kvalitét och skall vara nästan lika bra som andra digitalkameror. Om du också gärna vill vinna en Apple iPhone 5s - här samlar vi ihop tävlingar för den nya 5s.


Tävlingar att vinna smartphone

Samsung Galaxy S4, iPhone 5 och 5s, Sony Experia Z1, HTC One, ja, listan kan bli lång om man vill räkna upp alla smartphones som finns. Nästan var och varenda människa har eller vill ha en smartphone nuförtiden. Kanske du har en men gärna vill ha en av de senaste modellerna som finns på marknaden? Det finns ofta olika tävlingar där du kan vinna en smartphone och alla dessa tävlingar listar vi här.


  Elgiganten säljer allt från datorer, mobil, GPS, kameror, tv, spel konsoler, filmer till vitvaror. Ibland finns det internet tävlingar om tv eller mobil som Apple iPhone och Samsung Galaxy hos Elgiganten.

   Mixmo specialiserar sig på lösviktsgodis. Den unika Mixmo-automaten skyddar godiset från bakterier samtidigt som ingen kan röra godiset och lägga tillbaka det i behållaren. Deras tävlingar att vinna 5 kilo godis - eller t.o.m. 10 kilo! har varit mycket populära.

    AppleSkal är en onlineshop för Apple iPhone skal och tillbehör. De har ett stort urval färglada, dekorerade och annorlunda skal till Apple produkter som man kan beställa. De anordnar även tävlingar på sin Facebooksida där priserna kan bestå av fina skal eller till och med en iPhone.

     Kanal 5 är en TV-kanal som har funnits sedan 1989. De visar både svenska programm och amerikanska serier. Det finns mycket att skratta åt i sitcomserierna de visar dagligen. Målgruppen är alla i åldern 15-44. Ibland har de online tävlingar ofta i anknytning till någon av programmen.

      Aldaniti är en marketing byrå som gor mest reklam igenom tävlingar. Hos Aldniti kan man till exempel vinna en rolig Mini bil eller tävla om Apple iPhone och iPad.


       .