Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn samsung galaxy s4 zoom

Elektronik

Vinn en Samsung Galaxy S7 EDGE

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Testa och behåll nya Samsung Galaxy S8

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn Samsung Galaxy Note 8

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn nya Samsung Galaxy S9

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn en Galaxy Note 9

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

Vinn Galaxy S9

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31

Kamera fantaster, se hit - Samsung tävlar ut deras nya supersnabba systemkamera NX300.

Personligen skulle jag vilja ha den för att den är så fin med sin retro-design. Men det är sannerligen inte retro gammeldags innuti! Den har t.ex. dubbelkanalig wifi, hybrid-autofokus och möjligheten att ta 3D-bilder och 3D-film i 1080p i 60 bilder per sekund. Egna 3D bilder, wow. Med den inbyggda Wi-Fi-anslutningen kan du även överföra bilder till din smartphone eller surfplatta omedelbart.

Svara på en enkel fråga, skriv en kort motivering och du kan delta i denna facebooktävling organiserad av Samsung Sverige, fram till 2013-06-13.
alternative_text


Att dammsuga är väl inte det roligaste direkt och därför är jag jättesugen på att testa en robotdammsugare. Funkar det verkligen?

I den här kampanjen kan du anmäla dig som testare av en självgående dammsugare och du får behålla den efteråt. Hittills väldigt populärt! Om du blir utvald får du testa den hemma och sen ska du skriva en recension inom 2 veckor. Jag tycker den lilla svarta från Samsung ser tuff ut, den tar jag!
alternative_text
Liknande robotar men för gräsmattan finns också ute på marknaden. Jag såg en nyligen i en trädgård jag åkte förbi. Den flitiga lilla hjälparen klippte och klippte. Om det kommer en kampanj för sådana ska vi absolut ha med det också.


Elektronik Tävlingar

Elektronik är jättepopulärt att vinna. Här visar vi tävlingsvinster som iPad, iPhone, iPod, TV, mobiltelefoner, kameror och mycket mer. Appleprodukter som iPhone 5, iPad Mini och den nya iMac 27 är mycket eftersökta som vinst. Du kan även vinna en Samsung Galaxy S4 eller annan smartphone. Du kan vinna Nintendo, TV-spel, Playstation och laptops. Tävla om LCD TV, digitalkameror, Wii eller en XBox. Presentkort på elektroniska produkter är också vanligt. Många vill gärna byta ut sin telefon regelbundet och eftersom det inte alltid är så billigt är det mycket praktiskt om man kan vinna en ny telefon, eller hur? Sätt genast igång att leta om just den grejen du alltid velat ha finns med!


Tävlingar att vinna en Samsung Galaxy S3

Succémobilen Samsung Galaxy S3 har en Super AMOLED-skärm som mäter 4 tum. Senaste versionen av Android (Jelly Bean) är Galaxys operating system. Motorn är en dubbelkärnig processor om 1GHz med 1 gigabyte i RAM-minne, samt 8 gigbyte i lagringsminne. Som externt minne kan man även utöver detta med att ansluta en microSD-kort på upp till 32 gigabyte om det behövs.


Tävlingar att vinna en Samsung Galaxy S4 / S IV

Lägg vantarna på en Samsung Galaxy SIV före alla andra i dessa tävlingar. S4 har en 5-tums, AMOLED 1080p Super HD-skärm täckt med Gorilla Glass 3 och är 0,31-inches tjock. Samsungs Galaxy S4 väger 4,6-gram, har en 13-megapixel bakre kamera och en 2-megapixel främre kamera. Kör Android med Samsungs Android TouchWiz. S4 är i grunden mer, mer, mer av allt - detaljer och funktioner. Delta i dessa tävlingar för att vinna en Galaxy S4 Samsung.


Tävlingar att vinna en Samsung Galaxy S5

Samsung har presenterat sin nya flaggskeppsmobil för smartphones, den nya S5. En grej som skiljer sig från sin föregångare Samsung Galaxy S4 är att den bland annat innehåller fingersensor och har en större skärm än föregående modell i serien. Kameran har uppgraderats och batterilivslängden ska visst vara 20 procent längre än föregångaren. Den kommer att finnas i färgerna är svart, vit, blå och guld. För den som är aktiv kan vi nämna att den är vattentät! Blir du inte helsugen på att vara en av de första att äga en Samsung Galaxy S5? Då delta i en av tävlingarna här för din stora chans.


Tävlingar att vinna en Samsung Galaxy S6 och S6 edge

Samsung har lanserat sina senaste flaggskeppsmobiler - Samsung Galaxy S6 och Samsung Galaxy S6 edge. S6 edge har en välvd glasskärm som täcker tre sidor av mobilen och ska ge nya användningsmöjligheter. Samsung kallar detta en skönhet utan gränser! Andra nya S6 funktioner är en exklusiv design i metall, en ny uppdaterad fingeravtrycksläsare och ett inbyggt batteri som ska ha enastående livslängd och ultrasnabb laddning. Till skillnad från Galaxy S5 så är varken S6 eller S6 edge vattentäta - kanske Samsung tänker komma ut med en vattentät Galaxy S6 Aktive senare under året för personer som behöver denna speciella funktion! Du kan få den nya S6 i sapphire black, white pearl och även i platinum gold, alla med några akzenter av färg i lineupen som topaz blue eller emerald green. Vill du vara en av de första att lägga vantarna på en helt ny Galaxy S6? Då ska du inte missa chansen att vinna en i tävlingarna som listas här!


Tävlingar att vinna en laptop

En laptop är praktiskt att ha för den kan man ta med sig så lätt. Dagens laptops är ju så tunna och nätta. De finns faktiskt fler och fler människor som struntar helt i en traditionell dator och bara har en laptop i hemmet. Det finns t.o.m. de som bara använder en Apple iPad eller en Samsung Galaxy Tab surfplatta och tycker att det räcker helt.


Tävlingar att vinna en smartphone

En smartphone är väldigt praktisk att ha eftersom man göra så mycket mer med den än bara prata i telefon. Du kan kolla din email, ta foton och skicka till vänner, titta på filmer, ladda ner praktiska appar och mycket mer. Vilken smartphone är bäst och vad finns det för urval? Här är några exempel:Nexus 4 är den nya smartphone från Google. Du kan ha dina favorit Google Apps, den har en Photo Sphere kamera med cutting edge hardware och du har tillgång till din favorit underhållning på Google Play. Apple's iPhone 5 är mångas favorit som har en 4-tums Retina-skärm. Den har en A6 processor som därmed gör den snabbare än sin föregångare. Batteritiden ska också vara bättre, trots att den är både tunnare och lättare. Samsung Galaxy S4 är den senaste på marknaden och Samsungs stolthet. Sprillans ny ute på marknaden får den speciellt mycket uppmärksamhet. Nokia fans gillar Nokia Lumia 920 bäst. Vilken smartphone vill du vinna?


Tävlingar att vinna smartphone

Samsung Galaxy S4, iPhone 5 och 5s, Sony Experia Z1, HTC One, ja, listan kan bli lång om man vill räkna upp alla smartphones som finns. Nästan var och varenda människa har eller vill ha en smartphone nuförtiden. Kanske du har en men gärna vill ha en av de senaste modellerna som finns på marknaden? Det finns ofta olika tävlingar där du kan vinna en smartphone och alla dessa tävlingar listar vi här.


Samsung Galaxy III och Samsung Galaxy tab är bara några av deras produkter som det är mycket snack om just nu. Kameror, LCD TV, laptops och mycket annat är Samsung kända för. Vilken produkt vill du ha?

  Elgiganten säljer allt från datorer, mobil, GPS, kameror, tv, spel konsoler, filmer till vitvaror. Ibland finns det internet tävlingar om tv eller mobil som Apple iPhone och Samsung Galaxy hos Elgiganten.

   Vinn en Samsung Galaxy S7 EDGE Den snyggaste av Samsungs telefoner kan bli din - och du väljer färgen själv! Den finns i svart, guld, silver eller vit.

   Testa och behåll nya Samsung Galaxy S8 Missa inte chansen att testa den nya Galaxy S8 och sen behålla den helt gratis! Svara på frågorna och du är automatiskt med i tävlingen.

   Vinn Galaxy S7 och VR Var med och tävla om en Galaxy S7 + VR - du väljer färgen om du vinner!

   Vinn nya Samsung Galaxy S8 Vinn Samsungs nya stolthet - oslagbara Galaxy S8

   Vinn Samsung Galaxy Note 8 Välj vilken färg du önskar och var med och tävla om en ny Samsung smartphone

   Vinn Samsung Galaxy S9 Nya Samsung Galaxy S9 kan bli din.   Elektronik

   Vinn nya Samsung Galaxy S8

   Värde:   10.000 kr   (1 pris)
   Kostnader:   gratis
   Avslutas  2019-12-31   .