Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: tävling bravo juice

Om du är juice drickare som jag är detta en tävling som du inte får missa. Här finns chansen att designa din egen juice och få den producerad på riktigt, med ditt namn och egen designat paket, förutom din unika juiceblandning som innehåll. Dessutom vinner du en årsförbrukning av Bravo juice.

Du bestämmer först vad du vill ha för ingredienser och sen hur ditt paket ska se ut. Du bestämmer även hur din juice ska heta och namnet på din smak. Hm, vad ska jag döpa min...? Linas Fläderdröm kanske? Min juice har nämligen fläderblom i sig, och ett antal hemliga ingredienser!

Denna tävling är inte helt gratis måste jag påpeka, du behöver 4 EAN-koder från Bravo juicer för att delta (+ helst kunna vara inloggad igenom Facebook, det verkar enklast). Men du har tid på dig att samla ihop dom, tävlingen håller på t.o.m. 31 maj 2013.

Starta dina kreativa geniknölar och designa din egen juice här

alternative_text


Mat o Godis Tävlingar

Vinn mat och godis. För alla som gillar att laga mat, handla mat, äta mat, smaska på godis - du har kommit till rätt webbsida! Här finns tävlingar med gratis matkassar, korgar med delikatesser, årsförbrukning av bröd, smör och mjölk. Vinn restaurangbesök till en lyxig restaurang. För gottegrisar rekommenderas alla tävlingar där man kan vinna choklad, chokladaskar, glass för ett år och 5 kg lösgodis. Marabou, Fazer, och Malaco ordnar ofta tävlingar. Vinn inträdesbiljetter till matmässor och vinprovningar. Vinn presentkort på ICA, Coop, Lidl och andra mataffärer. Tävla om fikabröd, kakor eller var med i en recepttävling där ditt bästa recept kan ge dig chansen till fina priser. Till julen kan du vinna julbord och julkalendrar fulla med choklad. Vinn gratis kaffe, juice eller ett te paket. Om du redan blivit sugen, leta nedan!.