Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn ahlgrens tävling

En kul tävling anordnad av Ahlgrens bilar. Vinsten är en fartfylld dag där du och en kompis får provköra en äkta Ferrari. Instruktörer finns med hela dagen för proffsiga tips.

Tävlingen själv är också kul upplagd: Först får du välja en bilmodell online för lite online-provkörning. Här är det ingen Ferrari utan en tuff liten Ahlgrensbil i din favoritsmak (färg), det finns olika modeller och färger att välja emellan. Sen är det bara att starta bilen och köra igång. Som i de flesta bilspel finns det hinder att försöka undvika och man ska försöka fånga upp så många bilar som möjligt under färden. Det går snabbare och snabbare...gulligt gjort, enkelt spel.

Varje vecka vinner den med högst poäng, så det finns flera chanser att ta hem storvinsten.
alternative_text    Vinn en av tre Opel ADAM
    Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här. Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är tre (3) stycken Opel ADAM till ett värde av 150 000 kr styck. Tre (3) stycken vinnare vinner varsin bil. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser. Cloetta Sverige AB förbehåller sig rätten att köra bilarna under kampanjperioden i syfte att förflytta dem mellan olika event. Mätarinställningen kan därför vara högre än 0 mil då bilarna överlämnas till vinnarna. Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på sin godaste bilstund på Instagram och använder hashtagen #vinnbilen. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. Bidraget kan också skickas in till mailadressen [email protected] En jury på Cloetta Sverige AB utser tre (3) vinnare utifrån de bilder man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga. Kampanjen börjar den 1 augusti 2018 och pågår till den 31 december 2018. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram eller epost. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt. Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram. Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.


    .