Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn biobiljetter pepparkaksfil

James Bond filmen har inte ens haft premiär ännu men redan kan vi se fram emot nästa storfilm!

Estrella har just nu en tävling där du kan vinna galapremiärbiljetter till den exklusiva förhandsvisningen av 'Hobbit:En oväntad resa' den 11/12 december (första priset är inklusive resa och hotell!). Det finns många andra fina priser också, nämligen 30 premiärbiljetter (i 15 städer), 200 vanliga biobiljetter, 100 st Hobbitmössor (hi hi) och 100 st chipspåsar av Estrella (mums). Inte dåligt va?
För att delta i tävlingen måste du ut på ringjakt! I sann Hobbit-anda gäller det att hitta 9 ringar, fördelade över Internet och på Estrellas produkter. Ut och leta genast, klicka på ringen nedan! (fast den räknas nog tyvärr inte som en av de nio...)

Vinn_galapremiärbiljetter


Facebook har blivit enormt populärt under de sista åren och många företag har upptäckt att facebook är en utmärkt plattform för att nå kunder och besökare, promota sina produkter och en bra chans att göra sig allmänt populär. En sida med många 'likes' och följare har flera fördelar, bl.a.:
- Med facebook inlägg kan ett företag regelbundet hålla kontakt med sina följare och påminna att de finns till
- De kan skicka ut information och erbjudande på ett snabbt och enkelt sätt
- Om deras följare 'delar' ett inlägg med facebook vänner nås potentiella nya följare/kunder
- Det är 'modernt' att ha en facebooksida helt enkelt och vem vill inte verka modern...

För att uppnå det ovannämnda kan en facebook tävling hjälpa till. Firmorna vill helt enkelt göra reklam för sig, men det kan ju bara vara bra för oss alla som vill delta i och vinna tävlingar. Det finns ett enormt urval av facebooktävlingar och nya kommer till varenda dag. Det finns allt ifrån 'små' priser som att vinna lite godis, strumpor och biobiljetter till att ta hem storvinster som en bil, en lyxresa eller en stor summa pengar.

Facebooktävlingar kan vara enkelt upplagda; bara ett litet facebook inlägg med en bild och lite text eller en mer komplicerad applikation med avancerad design eller t.o.m. ett onlinespel.

Du gillar tävlingar men har inget facebook konto? Det blir temat i nästa 'Vinn tävlingar'-blogg, håll utkik! Om du missade del 1 i vår blogg-serie om tävlingar, hittar du den här Vinn tävlingar del 1 - Motivera varför du ska vinna


Flera tävlingar i anknytning till premiären av Rush den 4:e oktober, en rasande snabb film om Formel 1 rivalerna James Hunt och Niki Lauda. Den här filmen ser många fram emot med stora förväntningar, dels för att den är baserad på en riktig historia, dels för att man är nyfiken på det glamorösa (och inte så glamorösa, snarare skrämmande) livet bakom Formel 1.

alternative_text
I huvudrollerna ser vi Chris Hemsworth som James Hunt och Daniel Brühl som Niki Lauda. Tjejer som ser denna film kommer nog sucka med ögonen i kors över den australienska snyggingen Chris Hemsworth. Visst, han har bedårande blå ögon och en sexig mörk röst, men jag tycker ändå det är den tyska skådespelaren Daniel Brühl som man ska lägga märke till här. Han verkar vara en liten, ganska tyst och försiktig personlighet men som kan förvandla sig otroligt för en roll. Hur han spelar perfektionisten och den väldigt direkta Niki Lauda är beundransvärt. Och hur många tyska skådisar är det som får en huvudroll i en Hollywood film? Hut ab, som man säger på tyska (ungefär: jag tar av mig hatten i din ära).

I flera tävlingar kan du vinna biobiljetter för att se filmen och det finns en tävling där du kan vinna att få provköra en Ferrari och en Lamborghini! En sällsynt möjlighet som inte skall missas! Du hittar tävlingarna under kategorin: Film och Musik Kolla in intervjun på YouTube med Daniel Brühl när han berättar hur han mötte Niki Lauda personligen: Rush: Daniel Brühl Niki Lauda On Set Interview


Ja, så brukar man ju säga. Just nu har Norrmejerier en kampanj med sin pepparkaksfil (som man kanske också blir snäll av?) där 50 personer kan vinna biobiljetter. Uppgiften är att motivera varför en kompis är så snäll och varför du vill ta med den kompisen på bio. Det gäller att skriva en riktigt snäll motivering, för det är det som kommer övertyga juryn!

Med 50 vinster (tack Norrmejerier, det är givmilt!) i potten står chanserna ganska bra, tror jag, så sätt igång att motivera. Du har tid på dig hela januari ut, så det är ingen brådska. Klicka på pepparkaksgubben för att delta.
alternative_text


Barn Tävlingar

Tävlingar där barnen har chansen att tävla, eller också tävlingar där priserna passar speciellt för barn. Det kan var allt ifrån Nintendo till mjukisdjur. Förutom leksaker kan du vinna barnkläder, barnvagnar, barnbilsäten och babyprylar. Vad sägs om blöjor gratis! Populärt är även att tävla om biobiljetter till barnfilmer eller inträdesbiljetter till en djurpark eller nöjesfält. Även tävlingar med resor som är riktade till familjer med barn finns här. Ibland finns det tävlingar där du kan vinna presentkort till en online butik som har mycket för barn att välja emellan. Eller kanske ett årskort på djurparken nära där du bor, det vore väl praktiskt. Glöm bara inte bort att om ett barn vill delta i en tävling så krävs målsmans samtycke!


Film o Musik Tävlingar

Vinn DVD-filmer och filmer på Blu-ray. Här kan du tävla om biobiljetter, ibland även till premiären av en ny film eller en förhandsvisning. När en ny film släpps på bio finns det ibland passande prylar att vinna. Presentkort på SF biobiljetter är mycket populärt. Vinn årsförbrukning av biobiljetter. Här finns tävlingar för musikälskare; vinn CD-skivor, samlingsalbum, konsertbiljetter och även VIP-biljetter till konserter där ett möte med din idol kan vara del av vinsten! Ibland lottas signerade CD-skivor, idol affischer och promotion artiklar ut. Här hittar du många tävlingar som har med Film och Musik att göra. Vinn biljetter till teatern, tävla om musikal biljetter eller en chans att vara med på scenen. Kanske din favorit finns med?


Hos LOVEFilm kan du hyra DVD, blu-ray och spel på nätet. De har regelbundet onlinetävlingar som förstås rör sig om temat film; vinn DVD, biobiljetter och biljetter till filmfestivaler.

  En tidning för alla som älskar trender och kändisar, spännande läsning om glamourösa superstjärnor och stilikoner. De har även ett stort utbud av shopping. I deras tävlingar kan du vinna parfymer, väskor, designer outfits, biobiljetter m.m.

   Vinn biobiljetter för ett helt år Du kan vinna hela 400 biobiljetter - det räcker att du kan ta med både familj och vänner.   Vinn Fakiren som fastande i ett skåp Vinn biobiljetter till Fakiren som
   Film o Musik

   Vinn Fakiren som fastande i ett skåp Vinn biobiljetter till Fakiren som fastnade i ett skåp

   Värde:   750 kr   (3 priser)
   Kostnader:   gratis
   OBS tävlingen är redan avslutad
   Vinn biobiljetter för ett helt år
   Film o Musik

   Vinn biobiljetter för ett helt år

   Värde:   50.000 kr   (1 pris)
   Kostnader:   gratis
   OBS tävlingen är redan avslutad
   Vinn biobiljetter till filmen Unga Astrid
   Film o Musik

   Vinn biobiljetter till filmen Unga Astrid

   Värde:   22.000 kr   (50 priser)
   Kostnader:   gratis
   OBS tävlingen är redan avslutad
   Vinn biobiljetter till Lyrro Ut- och invandrarna
   Film o Musik

   Vinn biobiljetter till Lyrro Ut- och invandrarna

   Värde:   2.600 kr   (10 priser)
   Kostnader:   gratis
   OBS tävlingen är redan avslutad   .