Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: tävling norrmejerier

Ja, så brukar man ju säga. Just nu har Norrmejerier en kampanj med sin pepparkaksfil (som man kanske också blir snäll av?) där 50 personer kan vinna biobiljetter. Uppgiften är att motivera varför en kompis är så snäll och varför du vill ta med den kompisen på bio. Det gäller att skriva en riktigt snäll motivering, för det är det som kommer övertyga juryn!

Med 50 vinster (tack Norrmejerier, det är givmilt!) i potten står chanserna ganska bra, tror jag, så sätt igång att motivera. Du har tid på dig hela januari ut, så det är ingen brådska. Klicka på pepparkaksgubben för att delta.
alternative_textVinn en årsförbrukning Västerbottenost
Mat o Godis

Vinn en årsförbrukning Västerbottenost

Värde:   18.000 kr   (15 priser)
Kostnader:   gratis
OBS tävlingen är redan avslutad


Vinn en årsförbrukning Västerbottenost
Tävlingen pågår 1-31 juli. När du skickar in ditt tävlingsbidrag godkänner du eventuell medverkan i material kopplat till kampanjen (t.ex. video, ljudupptagning eller bild). Du godkänner att ditt namn, recept och bild på receptet publiceras i våra sociala kanaler och på www.vasterbottensost.com. Vinnarna utses av en jury bestående av Lisa Lemke, representanter från vår samarbetspartner Krux samt Norrmejerier. Värdet på årsförbrukningen uppgår till ca 1 200 kr och utbetalas i form av värdecheckar. Vinnarna meddelas per telefon eller mail. Juryns beslut kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


.