Vinn en iPad Pro 12,9 med tangentbord

Alla måste älska att få den senaste gadgeten för att stödja sitt arbete och studier. Det kan göra ditt liv enklare och enkelt. Nu kan du få ett gratis iPad Pro + Magic Keyboard bara genom att delta i en tävling. Du kan få priserna för dig själv eller så kan du ge priserna till dina familjer och vänner. Det här är din stora chans att vinna ett NYTT iPad Pro + Magic Keyboard nu. Du kan vinna stort det här priset bara genom att registrera dig dina detaljer i giveaway-formuläret. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post inom två veckor efter tävlingsperioden.
icon_6255.jpg
Anordnare
Kategori
:    Elektronik
Värde
:    12500 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-11-16

Recension
review

Vinn en iPad Pro 12,9 med tangentbord är en tävling av Smart Response Media med ett totalt värde av 12500 kr för 1 pris. Generös prispott, en extra halv stjärna för det. Deltagande är helt gratis. Du kan delta i det gratis. Denna arrangör har ett gäng spännande priser som prylar, kuponger och många fler i framtiden. Du kan vara den lyckliga vinnaren enkelt och utan att köpa. Det helt nya magiska tangentbordet är en bra följeslagare för iPad Pro. Den har den bästa skrivupplevelsen någonsin på iPad, en styrplatta som öppnar nya sätt att arbeta med iPadOS, en USB-C-port för kontinuerlig laddning och skydd fram och bak. Magic Keyboard har en flytande utskjutande design, så att du magnetiskt kan fästa iPad Pro och justera den smidigt till den perfekta visningsvinkeln för dig. Registrera dig och vinn stort NU! Den här organisatören har regelbundet tävlingar och vi har visat en hel del förut.
Vår betyg 4.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-08-27

En flik med hög prestanda som underlättar ditt liv, stöder din studie eller ditt arbete, med ett stort utrymme för minne för att spara alla dina data. (Bild med tillstånd av Unsplash)

Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from Smart Response Media

Den här tävlingen är organiserad av Smart Response Media och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Melodifestivalfebern är i full gång och för alla som gillar det finns det en massa tävlingar runtom detta tema. För det mesta är priset biljetter till showerna, både till de mindre.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en iPad Pro 12,9 med tangentbord"
engligt tävlingens organisatör. Tävlingsperioden är från 19 november 2019 till 16 november 2020.
© Copyright Smart Response Media
show ads