Vinn den nyaste Playstation eller Xbox

Väntar du på det senaste konsolspelet för Playstation och Xbox ?! Det här är din stora chans att vinna en Playstation 5 eller Xbox. Du kommer att få nya funktioner för varje konsol. Fördjupa dig i världar med en ny nivå av realism när ljusstrålar simuleras individuellt och skapar verklighetsskuggor och reflektioner i spel som stöds av nästa gen. Spela dina favorit-nästa gen-spel på din fantastiska 4K-TV. Njut av jämn och flytande högramsuppspelning med upp till 120 bilder per sekund för kompatibla spel, med stöd för 120Hz utdata på 4K-skärmar. Med en HDR-TV stöder nästa gen-spel som stöds en otroligt livliga och livliga färger. PS5- och Xbox-konsoler stöder 8K Output, så att du kan spela spel på din 4320p upplösningsskärm. Allt du behöver göra är att delta i denna tävling på ett enkelt sätt. Följ dessa enkla steg för att ange den här giveaway: 1. Besök giveaway-webbplatsen 2. Fyll i din profil på giveaway-formuläret.
icon_6254.jpg
Anordnare
Kategori
:    Elektronik
Värde
:    10.000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-12-23

Recension
review

Vinn den nyaste Playstation eller Xbox är en tävling av Smart Response Media med ett totalt värde av 10.000 kr för 1 pris. Prispotten ser ordentlig ut. Du kan vara med gratis, det kostar inget. Alla spelare måste vara glada över att ha denna Playstation 5 och Xbox Series X. Den här nya upplagan med strålspårning, 4K-videospel, Upp till 120 bilder per sekund med 120Hz-utgång, HDR-teknik och 8K-utgång gör denna sofistikerade konsol till den mest förväntade Allt. Dessutom har du stora chanser att vinna denna utmärkelsen på ett enkelt sätt som gör denna giveaway mer spännande Känt varumärke som ofta har tävlingar och vi har betygsatt en hel del av dem.
Vår betyg 4.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-08-27

Du kan spela fantastiska spel med de nya nästa gen-spelkonsolerna (Bild med tillstånd av Unsplash)

Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from Smart Response Media

Den här tävlingen är organiserad av Smart Response Media och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Melodifestivalfebern är i full gång och för alla som gillar det finns det en massa tävlingar runtom detta tema. För det mesta är priset biljetter till showerna, både till de mindre.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn den nyaste Playstation eller Xbox"
engligt tävlingens organisatör. Tävlingsperioden är från 19 november 2019 till 23 december 2020.
© Copyright Smart Response Media
show ads