Vinn spelet Bamse Vasa-memo

I Bamse nummer 11/12 har du chansen att vinna Bamse Vasa-memo. Du kan också delta i tävlingen på webbsajten. Vasa-memo har fina bilder där Bamse och hans vänner seglar tillsammans med Vasa. Allt du behöver göra för att tävla om spelet är att svara rätt på två frågor om skeppet Vasa, som bärgades efter 333 år på havets botten! Bamse Vasa-mem är ett roligt spel för barn som inkluderar minnesträning, bildminne, rörelse och mycket mer genom att man lägger stora brickor på golvet man spelar med. Dom behöver ditt svar senast den 11 augusti. 10 vinnare presenteras inom tre veckor efter att tävlingen har avslutats.
icon_6245.jpg
Anordnare
:    Bamse
Kategori
Värde
:    1590 kr
Antal priser
:    10
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-08-11

Recension
review

Vinn spelet Bamse Vasa-memo är en tävling av Bamse med ett totalt värde av 1590 kr för 10 priser. Prispotten är inte stor. Att delta är gratis. Detta är ett superkul spel för de som spelar bäst på golvet med tanke på de stora brickorna. Spelet har enkla och tydliga bilder som passar den yngsta spelaren. När du spelar Bamse's Giant Memo får du flytta, träna ditt minne, fantasi och lära dig att vänta på din tur. Ett roligt, men pedagogiskt spel. Hittills har vi inte listat många av deras tävlingar.
Vår betyg 2 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-07-24

Perfekt spel för dina barn. Det kommer att träna deras minne och fantasi. (Bild med tillstånd av Unsplash)

Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from Bamse

Den här tävlingen är organiserad av Bamse och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Det känns som att det är dags att upprepa vad TävlingsCentralen gör och står för, så att det är helt klart:

    - Vi listar en massa tävlingar som är aktuella online i Sverige just.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn spelet Bamse Vasa-memo"
engligt tävlingens organisatör. Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.
© Copyright Bamse
show ads