Vinn ett golfresefodral

Vad kan vara mer passande än att vinna ett nytt och fräscht resefodral till höstens golfresa. Dormys resefodral Travel Cover HT börjar bli en klassiker och det är ingen ovanlig syn vid bagagebanden på de flesta flygplatser dit Golf Plaisir har golfresor.
Resefodralet är lättrullat och tar lite plats när det inte används och skyddar klubborna lite extra med den hårda toppen. Det finns även väl tilltagna fack för skor där man även får plats med lite kläder.
Svara på tre enkla frågor så har du chansen att vinna ett likadant golfbagsfodral.
icon_6238.jpg
Anordnare
Kategori
Värde
:    1699 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-08-31

Recension
review

Vinn ett golfresefodral är en tävling av Golf Plaisir med ett totalt värde av 1699 kr för 1 pris. Värdet av prispotten är lågt. Deltagande är helt gratis. Du kanske är den lyckliga vinnaren för detta fantastiska, nya och färska resefall. Det är trevligt att ta detta med sig på nästa golfresan. Den har ett stort fack så att du kan ta med hela din golfutrustning. Det finns bara en vinnare så det är bäst att snabba sig.
Vår betyg 1.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-07-17

Denna väska gör det lättare att bära all din golfutrustning. (Bild med tillstånd av Unsplash)

Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

Du kan också vara intresserad av detta:
  • Det är både roligt och nyttigt för kroppen att cykla så att vinna en cykel är som en dubbelvinst! Det finns många organisatörer som lottar ut cyklar och tillbehör, som t.ex. sportkläder, sportklockor, hjälmar och cykelskor. Speciellt på våren när det härliga vårvädret lockar ut i.. - läs mer
  • Att vinna en äventyrsresa vore väl jätteroligt. Det passar för de som inte bara vill lata sig på stranden när det är semester utan verkligen vill uppleva något. Ballongresor, bungy jumping, dykningar eller plocka vindruvor på en vinodling. Det finns mycket spännande saker man kan göra.. - läs mer
  • Lovade du dig själv att detta nya år 2014 ska du äntligen komma i form och starta ett sundare liv? Det nyårslöftet är du säkerligen inte ensam om! För att hjälpa dig på traven med att komma.. - läs mer
  • TV3 senaste tävling hänger ihop med biopremiären av RoboCop den 7 februari. Första pris är en resa till Miami Beach i 3 dagar, inklusive flyg och hotell. Men inte bara det, nej, första.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn ett golfresefodral"
engligt tävlingens organisatör. Tävlingen pågår till och med den 31 augusti 2020. Alla som är över 18 år kan delta i tävlingen. Anställda på Golf Plaisir eller Out Of Bounds samt deras anhöriga kan ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter.
Varje deltagare kan endast vara med i tävlingen en gång. Om fler än en deltagare lyckas pricka in rätt svar kommer tävlingen avgöras med ytterligare utslagsfrågor.
© Copyright Golf Plaisir
show ads