Vinn Josas bok – min berättelse

Tilltufsade av livet sökte Marie och lillasyster Josefin stöd och tröst hos varandra. Tillsammans påbörjade de ett hjärteprojekt som Marie nu ensam har slutfört. Deras bok är klar. I samarbete med Kaunitz-Olsson förlag lottar vi ut 5 exemplar av Marie Nilsson Linds bok Josas bok – min berättelse. Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 28 maj 2020.
Vinn-Josas-bok-min-berattelse
Anordnare
Kategori
Värde
:    900 kr
Antal priser
:    5
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-05-29

Recension

Vinn Josas bok – min berättelse är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 900 kr för 5 priser. Vi skulle önska oss ett högre värde nästa gång. Man kan delta gratis. Jätte fin berättelse och värd att tävla om. Vi utvärderar regelbundet deras tävlingar hos oss.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-05-22


Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • TV3 senaste tävling hänger ihop med biopremiären av RoboCop den 7 februari. Första pris är en resa till Miami Beach i 3 dagar, inklusive flyg och hotell. Men inte bara det, nej, första.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn Josas bok – min berättelse"
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2020-05-29 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör