Vinn receptfri gel från Vagivital

Vi lottar ut 5 förpackningar Vagivital, en receptfri gel som återfuktar torra slemhinnor samt återställer pH-värdet i underlivet (Rek pris 249 kr/förpackning). Produkten är helt hormonfri och framtagen av kvinnliga forskare. Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 28 maj 2020.
Vinn-receptfri-gel-fran-Vagivital-_6196.jpg
Anordnare
Kategori
:    Hus o Hem
Värde
:    1245 kr
Antal priser
:    5
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn receptfri gel från Vagivital är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 1245 kr för 5 priser. Prispotten är på den låga sidan. Var med i tävlingen helt gratis. Vårda ditt underliv! För dom som brinner för att främja kvinnlig hälsa. Denna organisatör listar ofta tävlingar hos oss.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-05-22


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from Hemmets Journal

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Såhär i början av året är lusten att starta något nytt och göra förändringar särskilt stor. Varför inte börja med att pigga upp och förändra ditt hem? Jag har hittat en tävling som jag.. - läs mer
  • Vi har fått flera förfrågningar av svensktalande besökare bosatta utomlands som undrar om dom också kan delta i alla tävlingar vi listar. Svaret är: i en del tävlingar kan du delta även om.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn receptfri gel från Vagivital"
engligt tävlingens organisatör. Tävlingen pågår till 2020-05-29 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright Hemmets Journal