Vinn trådlösa hörlurar från Urbanistalife PARIS värda 999 kr

Vinn ett par trådlösa hörlurar från @urbanistalife PARIS värda 999kr.
För att vara med och tävla: 1. Följ @telestar.se 2. Gilla inlägget 3. Tagga 3 vänner som du tror också skulle vilja vara med och tävla 4. Motivera varför just du ska vinna. Dela inlägget på er story ökar chansen till vinst. Urbanisera Paris ger dig ljudkvalitet utöver det vanliga. Ladda Paris helt trådlöst* för 20 timmars total speltid. Välj din favorit bland fyra olika färger. *Kompatibel med alla Qi-certifierade laddare.
Vinn-tradlosa-horlurar-fran-Urbanistalife-PARIS-varda-999-kr
Anordnare
:    Telestar
Kategori
:    Elektronik
Värde
:    999 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Lös en gåta/uppgift tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-05-31

Recension

Vinn trådlösa hörlurar från Urbanistalife PARIS värda 999 kr är en tävling av Telestar med ett totalt värde av 999 kr för 1 pris. Värdet av prispotten är inte så högt. Du kan delta gratis. Tack vare de utbytbara silikontopparna i olika storlek får du perfekt passform och passiv ljudisolering från ljud i omgivningen så att du kan njuta av din musik ostört.
Vår betyg 1.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-05-09

Du kan också vara intresserad av detta:
  • Super praktiskt att ha, dyrt att köpa själv så varför inte försöka vinna en gratis iPhone 5.. - läs mer
  • .. - läs mer
  • Den stora dagen för iPhone 6 och iPhone 6 Plus är här! Har du campat utanför en Apple butik i natt för att var först i kön för att kunna köpa en? Nä, tänkte väl det - inte jag heller....... - läs mer
  • Max Hamburgare har just nu en tävling där första priset är en drömresa värd 40.000 kr. Ingen vanlig tävling; för att kunna vinna måste du först bli uttagen som kandidat och sen vara den.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn trådlösa hörlurar från Urbanistalife PARIS värda 999 kr"
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår t.om. 31/5-2020 och vinnaren kontaktas via DM och presenteras i en kommentar i detta inlägg kort efter tävlingens avslut.
Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Instagram. All information lämnas direkt till Telestar. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.
© Copyright tävlingens organisatör