Vinn en distanskurs inom matlagning eller skrivande

Påsken innehåller ju traditionsenligt att man ska leta efter ägg. Och vi vill inte vara sämre än att upprätthålla denna tradition så vi har anordnat en äggjakt! Varje vecka har du chans att vinna en ny distanskurs. Vad är väl en bättre påskpresent än en distanskurs inom din favoritkategori? Allt som krävs av dig är att hitta det gömda ägget och därefter skriva en kort motivering om varför just du ska vinna.
Vinn-en-distanskurs-inom-matlagning-eller-skrivande--_6184.jpg
Anordnare
:    Kurser.se
Kategori
:    Hus o Hem
Värde
:    1900 kr
Antal priser
:    5
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Lös en gåta/uppgift tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn en distanskurs inom matlagning eller skrivande är en tävling av Kurser.se med ett totalt värde av 1900 kr för 5 priser. Värdet av prispotten är lågt. Du kan delta gratis. Perfekt att vinna det här när man sitta hemma i karantän. Värt ett försök!
Vår betyg 1.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-04-06


Du kan också vara intresserad av detta:
  • Vi har en hel del bloggare som regelbundet återkommer och tipsar oss om deras tävlingar och dom tar vi gärna med för vi tycker dom livar upp tävlingsvärlden. Det behövs en sund mix av.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en distanskurs inom matlagning eller skrivande "
engligt tävlingens organisatör. Ett ägg har gömt sig i en kurs någonstans på siten (i en utvald kategori) och uppgiften är att hitta den! När du hittat ägget är det bara att klicka på den för att komma till tävlingsformuläret. Där lämnar du en kort motivering till varför just du ska vinna veckans tävling.
© Copyright Kurser.se
no ads