Vinn ett presentkort på 1.000 kr

Men under den rådande krisen dyker det upp mängder med fina initiativ. Människor som hjälper varandra, sina lokala restauranger och företag. Just nu sluter Sverige upp och hjälps åt. Som enda tillverkare av svensk potatisgratäng vill vi ta ansvar och hjälpa så mycket vi kan efter våra förmågor. Vi kommer därför lägga en betydande del av vår marknadsbudget på att stötta lokala restauranger i hela Sverige.
Vinn-ett-presentkort-pa-1-000-kr--_6183.jpg
Anordnare
Kategori
:    Hus o Hem
Värde
:    140.000 kr
Antal priser
:    14
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Facebook tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn ett presentkort på 1.000 kr är en tävling av Outinens Potatis med ett totalt värde av 140.000 kr för 14 priser. Med denna prispott kan det verkligen löna sig att delta. Att delta i den här tävlingen är helt gratis. Coronaviruset slår hårt mot länder, företag och människor. Då kommer det här i rätt tid tycker vi!
Vår betyg 3.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-04-06


Tips for joining a Facebook tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Lista med Facebook tävlingar i Sverige. Tävlingar körs på en Facebook sida som kan tillhöra en firma, en affär, ett känt märke etc. och som är öppen för boende i Sverige. Ofta kräver dessa tävlingar att du gillar sidan först innan du kan läsa mer om tävlingen och delta. Tävlingen kan sedan basera på en slumpmässig dragning, svara på frågor eller motivera varför du ska vinna. Det finns några mycket trevliga Facebook tävlingar som är mer interaktiva med ett litet onlinespel att spela. Andra Facebook tävlingar kräver att du bjuder in vänner som en del av deltagandet. Delta i de bästa svenska Facebook tävlingarna här.

Du kan också vara intresserad av detta:
  • Vi har en hel del bloggare som regelbundet återkommer och tipsar oss om deras tävlingar och dom tar vi gärna med för vi tycker dom livar upp tävlingsvärlden. Det behövs en sund mix av.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn ett presentkort på 1.000 kr "
engligt tävlingens organisatör. Gilla inlägget och tagga den restaurang du vill hjälpa och få ett presentkort på 1000 kronor att hämta mat för. Tagga även den eller dem du kommer att äta med. Vi utser tio vinnare varje dag under två veckor.
© Copyright Outinens Potatis
no ads