Vinn ett presentkort på SF Anytime

På påsken letar man ju efter ägg och eftersom vi på gymnasium.se tycker att detta är en rolig tradition så vi har anordnat en äggjakt på siten! Allt som krävs av dig är att hitta det gömda ägget och därefter skriva en kort motivering om varför just du ska vinna.
Vinn-ett-presentkort-pa-SF-Anytime-
Anordnare
Kategori
Värde
:    400 kr
Antal priser
:    2
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Lös en gåta/uppgift tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-04-12

Recension

Vinn ett presentkort på SF Anytime är en tävling av Gymnasium.se med ett totalt värde av 400 kr för 2 priser. Värdet är lite för lågt för att vara jättespännande. Att delta kostar ingenting. Priset består av ett presentkort på SF Anytime - hur kul att kolla film med en kompis?
Vår betyg 1.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-04-05

Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Om du är juice drickare som jag är detta en tävling som du inte får missa. Här finns chansen att designa din egen juice och få den producerad på riktigt, med ditt namn och egen designat paket,.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn ett presentkort på SF Anytime "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår i två veckor med vinstchans varje vecka. Ett ägg har då gömt sig på en programsida någonstans på siten och din uppgift är att hitta den! Varje vecka får du ett mail med en länk till det program där ägget gömmer sig.
När du hittat ägget är det bara att klicka på det för att komma till tävlingsformuläret. Där lämnar du en kort motivering till varför just du ska vinna veckans tävling.
© Copyright tävlingens organisatör