Vinn Tommy Nilssons bok

Om man som Tommy föds in i strul, så är det lätt att upprepa trassliga mönster. Och spär man på trassel med alkohol och narkotika så blir man även gränslös. I samarbete med Strawberry förlag lottar vi ut 5 exemplar av Tommy Nilssons bok Om, medförfattare är Linda Newnham. Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 9 april 2020.
Vinn-Tommy-Nilssons-bok-
Anordnare
Kategori
Värde
:    900 kr
Antal priser
:    5
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-04-10

Recension

Vinn Tommy Nilssons bok är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 900 kr för 5 priser. Prispotten är inte stor. Att delta är gratis. Jag har levt ett himla liv, helt enkelt. Det tog många långa år av strul, innan jag blev en man som tog mig själv, min karriär, mina förhållanden och andra människors liv på fullt, helhjärtat allvar. Den här organisatören känner vi väl till och har listat många av deras tävlingar förut.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-04-05


Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn Tommy Nilssons bok "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2020-04-10 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör