Vinn en Vinn iRobot Roomba

iRobot: Testa & behåll! Vi ger bort ett begränsat antal helt nya iRobot till utvalda vinnare. Fyll i formuläret för att se om du kvalificerar.
Vinn-en-Vinn-iRobot-Roomba--_6171.jpg
Anordnare
:    KulKlubben
Kategori
:    Hus o Hem
Värde
:    10.000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-12-31

Recension
review

Vinn en Vinn iRobot Roomba är en tävling av KulKlubben med ett totalt värde av 10.000 kr för 1 pris. Prispotten är ganska hög. Du kan vara med gratis, det kostar inget. Jätte roligt att test en sån robot gratis. Den här organisatören har regelbundet tävlingar och vi har visat en hel del förut. Obs: Detta är en sponsrad kampanj. Vi strävar efter att ge oberoende värdering av sponsrade kampanjer också.
Vår betyg 4.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-04-05


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from KulKlubben

Den här tävlingen är organiserad av KulKlubben och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Den här veckan har Hemmets Journal ett fint pris under sin tävlingsrubrik 'Gamla ting'. Skålen är designad under serien Signatur som designduon Bernadotte & Björn formgav för Husqvarna.. - läs mer
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer