Vinn boken med roliga syprojekt som alla kan klara

I boken Sy själv – 32 superenkla sömnadsprojekt av Kicki Persson, Annika Messing och Sari Bohlin (Ordalaget) hittar du roliga syprojekt som alla kan klara. Praktiska och snygga ting för hem och familj, alla med utförliga beskrivningar. Vi lottar ut 3 exemplar av boken. Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 2 april 2020.
Vinn-boken-med-roliga-syprojekt-som-alla-kan-klara-
Anordnare
Kategori
Värde
:    474 kr
Antal priser
:    3
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension

"Vinn boken med roliga syprojekt som alla kan klara" är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 474 kr för 3 priser. Prispotten är låg. Inget köptvång för att delta. Bra för många timmar hemma nu. Prova själv att sy en haklapp till minstingen, ett brickband till köket eller ett förkläde till dig själv. Den här organisatören återkommer ofta med nya tävlingar som vi listar.
Vår betyg: 3 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn boken med roliga syprojekt som alla kan klara "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2020-04-02 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör