Vinn boken Våroffer

Valborgsnatten 1986 mördas en 16-årig flicka i skogen intill ett skånskt slott. Hennes styvbror döms för dådet och kort därefter försvinner familjen spårlöst. Våren 2019 flyttar läkaren Thea Lind in i slottets ekonomibyggnad. Hon engagerar sig i fallet och ser likheter mellan den mördade flickans historia och sitt eget förflutna. Med tiden blir hon alltmer övertygad om att sanningen inte kommit fram och att det kanske finns fler offer. Detta är sista delen i författarens fristående och hyllade årstidsdeckare.
Vi lottar ut 5 exemplar av Anders de la Mottes bok Våroffer (Forum).
Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 9 april 2020.
Vinn-boken-Varoffer-
Anordnare
Kategori
Värde
:    995 kr
Antal priser
:    5
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-04-10

Recension

"Vinn boken Våroffer" är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 995 kr för 5 priser. Vi skulle önska oss ett högre värde nästa gång. gratis deltagande som här är bäst. Låt våren kommer med vårens deckare! Spännande vinnst. Känt varumärke som ofta har tävlingar och vi har betygsatt en hel del av dem.
Vår betyg: 3 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Vill du ibland vinna fina priser utan att spendera mycket tid på själva anmälan till tävlingar? Slippa motivera varför du vill vinna och helst unvika en massa frågor?

    Då kanske du.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn boken Våroffer "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2020-04-10 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör