Vinn Susanna Roséns nya bok

Ta chansen att vinna Susanna Roséns nya bok Klimatsmart trädgård från Norstedts förlag. Dom lottar ut 3 exemplar. Vill du vara med och tävla behöver dom ditt svar senast den 9 april 2020.
Vinn-Susanna-Ros--ns-nya-bok-
Anordnare
Kategori
Värde
:    600 kr
Antal priser
:    3
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-04-10

Recension

"Vinn Susanna Roséns nya bok" är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 600 kr för 3 priser. Värdet av prispotten är inte så högt. Du kan vara med gratis, det kostar inget. Bäst att sitta hemma och läsa i dom här osäkra tider! Vi har värderat en hel del tävlingar av denna organisatör innan.
Vår betyg: 3 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Du har väl inte missat alla skotävlingar som är aktuella just nu? Det måste vara för att arrangörerna redan har lite vårkänslor, eller hur? Man vill inte se slaskiga vinterstövlar längre.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn Susanna Roséns nya bok "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2020-04-10 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör