Vinn vårfin klänning

Den fint mönstrade klänningen i rak modell har rund ringning med sprund och knapp i nacken och ärmar i trekvartslängd. Modellen, som finns i stl 36–54, kostar från 459 kr och kommer från Klingel, www.klingel.se Materialet är skön viskos och längden gör att modellen också är fin med byxor eller tights under.
Vi lottar ut tre klänningar i storlek 38, 42 och 46, från Klingel. OBS! Glöm inte fylla i vilken storlek du önskar om du vinner.
Vinn-varfin-klanning-
Anordnare
Kategori
:    Kläder
Värde
:    1377 kr
Antal priser
:    3
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn vårfin klänning är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 1377 kr för 3 priser. Värdet av prispotten är inte så högt. Att delta i den här tävlingen är helt gratis. Med det här priset får vi vårstämmning! Vi har delat ut stjärnor många gånger till tävlingar som organiserats av denna organisatör.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-03-16


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from Hemmets Journal

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Vissa människor kan bara inte låta bli att köpa nya skor, och nya skor igen för att en vecka senare köpa ett par till för att dom kan liksom inte bara låta bli. Men det blir ju ganska dyrt faktiskt. Hur vore det med att vinna skor eller vinna presentkort på skor så att du kan välja precis.. - läs mer
  • Du har väl inte missat alla skotävlingar som är aktuella just nu? Det måste vara för att arrangörerna redan har lite vårkänslor, eller hur? Man vill inte se slaskiga vinterstövlar längre.. - läs mer
  • Vi har en hel del bloggare som regelbundet återkommer och tipsar oss om deras tävlingar och dom tar vi gärna med för vi tycker dom livar upp tävlingsvärlden. Det behövs en sund mix av.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn vårfin klänning "
engligt tävlingens organisatör. Tävlingen pågår till 2020-03-27 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright Hemmets Journal
no ads