Vinn campingsemester värd 10 000 kr

Tävla med Kungsörnens pannkakor och Svenska Campingpärlor för en oförglömlig campingsemester värd ca 10 000 i sommar. Att tävla är enkelt – fyll i en fråga i formuläret nedan. Tävlingen pågår mellan vecka 7-19 2020.
Vinn-campingsemester-vard-10-000-kr-
Anordnare
Kategori
:    Resor
Värde
:    10.000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    2020-05-10

Recension

"Vinn campingsemester värd 10 000 kr" är en tävling av Kungsörnen med ett totalt värde av 10.000 kr för 1 pris. Prispotten är riktigt bra. Att delta är gratis. Jätta bra pris tycker vi. Camping semester i frisk luft är det bästa man kan göra i virus tiderna!
Vår betyg: 3 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Söker du en resa till New York? New York är ett populärt mål i resetävlingar. Vem vill inte flyga gratis till New York, bo på hotell in Manhattan, gå och shoppa i downtown, promenera över Times Square eller Queens. Om det inte finns någon aktuell tävling om en resa till New York just nu.. - läs mer
  • Längtar du till London? Det finns ofta tävlingar där du kann vinna en resa till London, i olika hotell och med olika flygbolag. För det mesta är resan i ett paket och du kan koppla av och bara njuta av livet. Om det inte finns någon aktuell tävling om en resa till London just nu vill du.. - läs mer
  • Jättebra pris tycker jag: du kan vinna två övernattningar och en middag till valfri destination för fyra personer. Värdet på priset är maximalt 50.000 kr

    Om du alltså alltid har.. - läs mer
  • Dagarna blir kortare och kortare, det blir snart kallare och kallare och man huttrar lite. Man önskar att man kunde göra något mysigt för att bli varm både inombords och utombords. Vad passar.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn campingsemester värd 10 000 kr "
engligt tävlingens organisatör.Villkor för Kungsörnens tävling "Vinn campingsemester värd 10 000 kr" för konsument
1. Tävlingen pågår den 10 februari 2020 till och med den 10 maj 2020. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare.
2. Arrangör är Kungsörnen, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta Kungsörnen via e-mail: [email protected] eller tel: 020 – 84 84 84.
3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling.
4. De tävlande ska fylla i formuläret på https://www.kungsornen.se/tavla-med-kungsornen/vinn-en-campingsemester/ för att delta i tävlingen.
5. Vinsten utgörs av en (1) veckas boende i självhushållsstuga med max sex (6) bäddar inom Svenska Campingpärlor, inklusive avresestädning och entré till poolområde för max 6 personer (om detta finns på campingen). Vinsten har ett sammanlagt värde av ca 10 - 15 000 SEK. Vinsten är giltig under sommarhalvåret 2020, d v s från 1 juni till 30 september 2020 i mån av plats inom Svenska Campingpärlor som i dagsläget innefattar nio campingar i Sverige, med en spridning från Lycksele, Dalarna, Värmland, Gränna till Öland. Läs mer på www.campingparlor.se
6. Endast tävlingsbidrag som inkommit via formuläret på https://www.kungsornen.se/tavla-med-kungsornen/vinn-en-campingsemester/ kommer att godtas. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att Kungsörnen har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget samt namn på vinnare på sina egna plattformar. Med plattformar avses Kungsörnens hemsida, Facebook och Instagram.
7. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång.
8. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.
9. Kungsörnen ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.
10. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt söndagen 10 maj för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Kungsörnen. Det enligt juryns mening mest kreativa bidraget vinner. Juryns beslut kan inte överklagas.
11. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
12. Vinnarna meddelas personligen av Kungsörnen. Vinnaren meddelas senast den 31 maj 2020.
13. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. Kungsörnen kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen.
14. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har Kungsörnen rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.
15. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.
© Copyright tävlingens organisatör