Vinn campingsemester värd 10 000 kr

Tävla med Kungsörnens pannkakor och Svenska Campingpärlor för en oförglömlig campingsemester värd ca 10 000 i sommar. Att tävla är enkelt – fyll i en fråga i formuläret nedan. Tävlingen pågår mellan vecka 7-19 2020.
Vinn-campingsemester-vard-10-000-kr-
Anordnare
Kategori
:    Resor
Värde
:    10.000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn campingsemester värd 10 000 kr är en tävling av Kungsörnen med ett totalt värde av 10.000 kr för 1 pris. Prispotten är riktigt bra. Att delta är gratis. Jätta bra pris tycker vi. Camping semester i frisk luft är det bästa man kan göra i virus tiderna!
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-03-16


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

Du kan också vara intresserad av detta:
  • Visst är det härligt att bli bortskämd med en spa upplevelse? Man känner sig nästan som en ny människa efter att få ha kopplat av med olika spa produkter. Hos oss kan du vinna spa resor, spa hudvårdsprodukter, spa presentkort och mycket annat. Det är bara att sätta igång och.. - läs mer
  • Vintern är här och många längtar efter en vintersemester. Visst vore det väl härligt att uppleva gnistrande snö, härliga backar och sedan lite trevligt after-ski för att värma upp sig och koppla av efter en fartfylld dag i backarna. Du hittar även tävlingar för att vinna skidor och.. - läs mer
  • Jag har varit på ett av dessa hotell, flera gånger faktiskt, och jag kan säga att det var en av de mest avkopplande och njutningsfulla hotell vistelser jag haft.

    Jag kommer ihåg att vi.. - läs mer
  • Vill du ibland vinna fina priser utan att spendera mycket tid på själva anmälan till tävlingar? Slippa motivera varför du vill vinna och helst unvika en massa frågor?

    Då kanske du.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn campingsemester värd 10 000 kr "
engligt tävlingens organisatör. Villkor för Kungsörnens tävling "Vinn campingsemester värd 10 000 kr" för konsument
1. Tävlingen pågår den 10 februari 2020 till och med den 10 maj 2020. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare.
2. Arrangör är Kungsörnen, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta Kungsörnen via e-mail: [email protected] eller tel: 020 – 84 84 84.
3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling.
4. De tävlande ska fylla i formuläret på https://www.kungsornen.se/tavla-med-kungsornen/vinn-en-campingsemester/ för att delta i tävlingen.
5. Vinsten utgörs av en (1) veckas boende i självhushållsstuga med max sex (6) bäddar inom Svenska Campingpärlor, inklusive avresestädning och entré till poolområde för max 6 personer (om detta finns på campingen). Vinsten har ett sammanlagt värde av ca 10 - 15 000 SEK. Vinsten är giltig under sommarhalvåret 2020, d v s från 1 juni till 30 september 2020 i mån av plats inom Svenska Campingpärlor som i dagsläget innefattar nio campingar i Sverige, med en spridning från Lycksele, Dalarna, Värmland, Gränna till Öland. Läs mer på www.campingparlor.se
6. Endast tävlingsbidrag som inkommit via formuläret på https://www.kungsornen.se/tavla-med-kungsornen/vinn-en-campingsemester/ kommer att godtas. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att Kungsörnen har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget samt namn på vinnare på sina egna plattformar. Med plattformar avses Kungsörnens hemsida, Facebook och Instagram.
7. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång.
8. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.
9. Kungsörnen ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.
10. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt söndagen 10 maj för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Kungsörnen. Det enligt juryns mening mest kreativa bidraget vinner. Juryns beslut kan inte överklagas.
11. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
12. Vinnarna meddelas personligen av Kungsörnen. Vinnaren meddelas senast den 31 maj 2020.
13. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. Kungsörnen kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen.
14. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har Kungsörnen rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.
15. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.
© Copyright Kungsörnen
no ads