Vinn Anna Janssons nya bok

Dödslistan av Anna Jansson (Norstedts) Den 20-åriga Agnes har utsatts för övergrepp under en lång tid. Hon anförtror sig åt en barnmorska som startat en hemlig Facebook-grupp, Ullsaxen. Samtidigt börjar friade sexförbrytare falla offer för en anonym mördare. Bredvid kropparna återfinns en ullsax. Maria Waern får förstärkning av kollegan Ragnarsson, även kallad Ragnarök. Men det är något skumt med honom.
Vi lottar ut 5 exemplar av boken.
Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 26 mars 2020.
Vinn-Anna-Janssons-nya-bok-
Anordnare
Kategori
Värde
:    945 kr
Antal priser
:    5
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn Anna Janssons nya bok är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 945 kr för 5 priser. Värdet av prispotten är lågt. Du kan delta i denna tävling gratis. Det senaste tillskottet i Anna Janssons populära serie med polisen Maria Waern i huvudrollen. Säkert lika spännande som förra bockarna. Vi utvärderar regelbundet deras tävlingar hos oss.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-03-16


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from Hemmets Journal

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Att vinna en bil är en av de mest populära priser som finns, tätt följt av resor och pengar. Man kan ju undra varför det finns relativt lite tävlingar i Sverige där man kan vinna en bil. I.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn Anna Janssons nya bok "
engligt tävlingens organisatör. Tävlingen pågår till 2020-03-27 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright Hemmets Journal
no ads