Vinn böcker för nya vanor

Hemmets Journal lottar ut två bokpaket för nya hälsosamma vanor innehållande Gå-boken och Koll på kalorierna (Ordalaget bokförlag). I Gå-boken får du svar på varför det är så nyttigt att gå och i Koll på kalorierna lär du dig att på ett roligt och enkelt sätt äta så många kalorier du själv bestämmer dig för.
Vinn-bocker-for-nya-vanor-
Anordnare
Kategori
Värde
:    700 kr
Antal priser
:    2
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn böcker för nya vanor är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 700 kr för 2 priser. Prispotten är inte stor. Man kan delta gratis. Böcker för nya vanor! Vi tycker om den här tävlingen. Vi har tagit med många av den här organisatörens tävlingar på TävlingsCentralen förut.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-03-16


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from Hemmets Journal

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Spanska Turistbyrån har just nu en tävling där du kan vinna en resa till Baskiens största stad Bilbao. Där ligger bl.a Guggenheimmuseet som är en stor turistattraktion. I priset ingår flyg.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn böcker för nya vanor "
engligt tävlingens organisatör. Tävlingen pågår till 2020-03-27 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright Hemmets Journal
no ads