Vinn böcker för nya vanor

Hemmets Journal lottar ut två bokpaket för nya hälsosamma vanor innehållande Gå-boken och Koll på kalorierna (Ordalaget bokförlag). I Gå-boken får du svar på varför det är så nyttigt att gå och i Koll på kalorierna lär du dig att på ett roligt och enkelt sätt äta så många kalorier du själv bestämmer dig för.
Vinn-bocker-for-nya-vanor-
Anordnare
Kategori
Värde
:    700 kr
Antal priser
:    2
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension

"Vinn böcker för nya vanor" är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 700 kr för 2 priser. Prispotten är inte stor. Man kan delta gratis. Böcker för nya vanor! Vi tycker om den här tävlingen. Vi har tagit med många av den här organisatörens tävlingar på TävlingsCentralen förut.
Vår betyg: 3 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Just nu hittar du flera resor till USA under kategorin Resor. Det finns tre soliga resor till populära beach ställena Florida, Miami och Hawaii. Där lockar palmer, vita sandstränder, flamingos.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn böcker för nya vanor "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2020-03-27 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör