Vinn en resa till LEGOLAND för hela familjen

Vi letar efter en testfamilj som ska testa hur det är att bo på LEGOLAND® Holiday Village och prova en av Danmarks mest kända temaparker LEGOLAND® samt LEGO® MOVIE™ World som är en helt ny del av parken 2020, med 3 helt nya åkattraktioner och 1 lektorn i det nya området!
Som testfamilj har du möjlighet att testa massor av roliga upplevelser bland mer än 60 miljoner LEGO®-tegelstenar och 50 åkattraktioner. Action för hela familjen!
Vinn-en-resa-till-LEGOLAND-for-hela-familjen--_6145.jpg
Anordnare
:    Sembo
Kategori
:    Resor
Värde
:    2000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
:    Lös en gåta/uppgift tävling  
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn en resa till LEGOLAND för hela familjen är en tävling av Sembo med ett totalt värde av 2000 kr för 1 pris. Prispotten är relativt låg. Att delta är gratis. Herligt pris till hela familjen! Utvärderingen visar också att vi bara inte har sett så många av deras tävlingar hittills.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-03-04


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

Du kan också vara intresserad av detta:
  • TV3 ordnar ibland tävlingar som är anknytna till deras program. Det har t.ex. varit biljetter till Top Model eller en brandmanskalender med alla brandmän från TV3 programmet Stockholm Brinner som.. - läs mer
  • Melodifestivalfebern är i full gång och för alla som gillar det finns det en massa tävlingar runtom detta tema. För det mesta är priset biljetter till showerna, både till de mindre.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en resa till LEGOLAND för hela familjen "
engligt tävlingens organisatör. Svara på frågan, ange ditt namn och kontaktinformation och beskriv med högst 40 ord varför du ska vinna. Härmed deltar du i tävlingen.
Tävlingen pågår till den 14 mars 2020.
© Copyright Sembo
no ads