Vinn en syltburk från Arabia med färgglad dekor

Veckans vinst är en fin syltburk med färgglad dekor av lingon, tillverkad av det finska porslinsföretaget Arabia. Det grundades redan 1873 av svenska Rörstrand för att det skulle bli lättare att sälja porslin till den ryska marknaden. Men 1916 övergick det i finsk ägo, man moderniserade fabriken och satsade på design. Lingonburken tillhör serien Pomona som skapades av Raija Uosikkinen på 1960-talet. Värdet på vinsten är cirka 500 kr.
Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 5 mars 2020.
Vinn-en-syltburk-fran-Arabia-med-fargglad-dekor-
Anordnare
Kategori
:    Hus o Hem
Värde
:    500 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn en syltburk från Arabia med färgglad dekor är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 500 kr för 1 pris. Vi skulle önska oss ett högre värde nästa gång. Var med i tävlingen helt gratis. Inget större pris men oftast är såna små tävlingar extra interessant för att chansen att vinna kan vara större. Vi har delat ut stjärnor många gånger till tävlingar som organiserats av denna organisatör.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-02-24


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

More to win from Hemmets Journal

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Är ditt kök lite gammalt och slitet och du skulle gärna vilja ha ett nytt? Här listar vi tävlingar där du kan vinna nya kök, presentkort på möbler, köksredskap och mycket mer som kan behövas för att piffa till ditt.. - läs mer
  • Det är verkligen praktiskt att vinna tvättmaskiner, kitchen-aid, dammsugare eller en ny kyl och frys. Det är saker som man ju verkligen behöver men kanske inte är så sugen att spendera en massa pengar på. Ta chansen och vinn det här.. - läs mer
  • Vill du ibland vinna fina priser utan att spendera mycket tid på själva anmälan till tävlingar? Slippa motivera varför du vill vinna och helst unvika en massa frågor?

    Då kanske du.. - läs mer
  • Det känns som att det är dags att upprepa vad TävlingsCentralen gör och står för, så att det är helt klart:

    - Vi listar en massa tävlingar som är aktuella online i Sverige just.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en syltburk från Arabia med färgglad dekor "
engligt tävlingens organisatör. Tävlingen pågår till 2020-03-06 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright Hemmets Journal
no ads