Vinn en resa till Disneyland Paris för 4 personer

En magisk resa genom två Disney-parker väntar på dig. I Disneyland® Park, får du låta dig dras in i Disney-klassikernas värld uppdelat på fem teman, med hisnande attraktioner, unika shower och färgglada parader. I Walt Disney Studios® Park får du en titt bakom kulisserna. Du får uppleva fantastiska shower, filmattraktioner och får chansen att fördjupa dig i Disney/Pixar-berättelser som Cars eller Ratatouille. Upplev spänning när du står öga mot öga med äventyrliga pirater i resa genom tid och rum. Beundra det oförglömliga fyrverkeriet och den hisnande Disney Illuminations-ljusshowen ovanför Törnrosas magiska slott. Det är verkligen en upplevelse du aldrig kommer att glömma. Det är den plats där drömmar går i uppfyllelse! Tävla om en magisk vistelse för dig och 3 vänner på Disneyland® Paris.
Vinn-en-resa-till-Disneyland-Paris-for-4-personer--_6137.jpg
Anordnare
:    EMP
Kategori
:    Resor
Värde
:    10000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn en resa till Disneyland Paris för 4 personer är en tävling av EMP med ett totalt värde av 10000 kr för 1 pris. Värdet av prispotten är riktigt bra. Man kan delta gratis. En till fantastisk resa att vinna! Just nu får vi in nya tävlinger om resor nästan varje dag och den här är en höjdpunkt.
Vår betyg 3 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-02-24


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

Du kan också vara intresserad av detta:
  • Wasa (ja, eller Barilla Sverige AB som ligger bakom) har en tävling på gång som dom kallar för Knäckeexperten. Är du Sveriges knäckeexpert, vill de veta och du ska svara rätt på tio frågor.. - läs mer
  • Melodifestivalfebern är i full gång och för alla som gillar det finns det en massa tävlingar runtom detta tema. För det mesta är priset biljetter till showerna, både till de mindre.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en resa till Disneyland Paris för 4 personer "
engligt tävlingens organisatör. Observera att kostnaderna för resor till och från Disneyland® Paris inte är möjlig. Priset i tävlingen kan ej bytas till annat pris eller bytas mot kontanter.
För att informera dig om resultatet av tävlingen skickar vi alla deltagare ett e-postmeddelande till den, av dig, angivna e-postadressen. Även om du inte är en av de lyckliga vinnarna så kommer du få ändå ett litet tack för att du deltog.
Du får självklart ta med barnen. Men vinnaren av priset måste vara 18 år eller mer
© Copyright EMP
no ads