Vinn bokpaket

I samarbete med bokförlaget Forum har vi satt samman ett riktigt underbart Romance-paket med tre böcker, särskilt utvalda av Simona Ahrnstedt!
Fem vinnare får vardera tre härliga kärleksromaner.:
Bara lite till av Simona Ahrnstedt
Hatar att älska dig av Alisha Rai
Familjen Bridgerton: En annorlunda allians av Julia Quinn
Vinn-bokpaket-
Anordnare
Kategori
Värde
:    2250 kr
Antal priser
:    5
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension

"Vinn bokpaket" är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 2250 kr för 5 priser. En högre prispott vore kul. Man kan delta gratis. Boktävlingar ska man aldgit missa tycker vi! Den här organisatören känner vi väl till och har listat många av deras tävlingar förut.
Vår betyg: 3.5 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Dagarna blir kortare och kortare, det blir snart kallare och kallare och man huttrar lite. Man önskar att man kunde göra något mysigt för att bli varm både inombords och utombords. Vad passar.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn bokpaket "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2020-02-28 00:00. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör