Vinn en resa för två till Turkiet

I samarbete med Turkish Airlines och Litore Resort Hotel And Spa i Side kan du vinna en exklusiv resa för två. Tävla om 2 flygbiljetter från Turkish Airlines till Antalya och en veckas All Inclusive på häftiga Litore Resort Hotel And Spa (värde 22.000 kr).
Boendet är beroende av tillgänglighet med ankomst i perioden 10-25 juni 2020. Du deltar i tävlingen genom att svara på frågan och berätta med max 40 ord varför du ska vinna en veckas semester på Litore Resort Hotel And Spa inkl. 2 flygbiljetter från Turkish Airlines.
Vinn-en-resa-for-tva-till-Turkiet--_6107.jpg
Anordnare
:    Sembo
Kategori
:    Fritid
Värde
:    22.000 kr
Antal priser
:    2
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension
review

Vinn en resa för två till Turkiet är en tävling av Sembo med ett totalt värde av 22.000 kr för 2 priser. Generös prispott, en extra halv stjärna för det. Att delta i den här tävlingen är helt gratis. Missa inte fantastiska tävlingen om en fin resa. Bra hotell och mycker att titta på. En av deras första tävlingar vi värderar.
Vår betyg 3.5 of 5.0    ©TävlingsCentralen, 2020-02-03


Tips for joining a Svara på frågor tävling

Check out the overview of contest types to learn more on how to enter and find similar contests. Den mest förekommande typen av tävling är nog Svara på frågor tävling. Det kan innebära allt ifrån en enda för det mesta enkel fråga till flera sidor med frågor om vad du tycker och tänker om vissa saker. Tävlingar med ett par tre stycken frågor brukar ofta ge svaren på själva internetsidan. Tävlingar med många frågor kallas även undersökningar och där behöver man lite tålamod att gå igenom frågorna. Men ofta har sådana tävlingar stora priser som är värt mycket (bilar, resor, 50.000 kr eller mer) så det kan verkligen löna sig att delta om man sen kan bli den lyckliga vinnaren. Ibland är svara på frågor tävlingar i kombination med att du också ska motivera varför du ska vinna.

Du kan också vara intresserad av detta:
  • Det här kan säkert behövas för de som planerar att åka runt i Sverige på sportlovsveckan. Du kan vinna en Renault Grand Scenic Bose att använda hela veckan (jag är ingen bilexpert men den ser.. - läs mer
  • Melodifestivalfebern är i full gång och för alla som gillar det finns det en massa tävlingar runtom detta tema. För det mesta är priset biljetter till showerna, både till de mindre.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en resa för två till Turkiet "
engligt tävlingens organisatör. Du måste vara minst 18 år för att vinna. Bokning av vinst-biljetterna och boendet är beroende av tillgänglighet med ankomst i perioden 10-25 juni 2020 från Köpenhamn eller Stockholm. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och försök till förfalskningar eller annat bedrägeri innebär uteslutning ut tävlingen. Sembo förbehåller sig rätten att publicera namn på vinnaren och bild i samtliga av Sembos kanaler. Vinsten kan inte överlåtas eller bytas till kontanter eller andra produkter hos Sembo. Beslutet kan ej överklagas. Tävlingen är gemensam för sembo.se, sembo.no och dtf-travel.dk och Sembos personal får ej tävla.
© Copyright Sembo
no ads