Vinn Springyard Sneakers Cleaning kit

Gör vita skor fina igen, 3 vinnare får varsit kit.
Vinn Springyard Sneakers Cleaning kit
Anordnare
:    Icakuriren
Kategori
:    Kläder
Värde
:    900 kr
Antal priser
:    3
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension

"Vinn Springyard Sneakers Cleaning kit" är en tävling av Icakuriren med ett totalt värde av 900 kr för 3 priser. Värdet av prispotten är inte så högt. Deltagande är helt gratis. Vi gissar värdet. Vi är bekanta med detta varumärke och har listat en hel del av deras tävlingar.
Vår betyg: 3 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,

Den här tävlingen är organiserad av Icakuriren och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Vissa människor kan bara inte låta bli att köpa nya skor, och nya skor igen för att en vecka senare köpa ett par till för att dom kan liksom inte bara låta bli. Men det blir ju ganska dyrt faktiskt. Hur vore det med att vinna skor eller vinna presentkort på skor så att du kan välja precis.. - läs mer
  • Du har väl inte missat alla skotävlingar som är aktuella just nu? Det måste vara för att arrangörerna redan har lite vårkänslor, eller hur? Man vill inte se slaskiga vinterstövlar längre.. - läs mer
  • Att dammsuga är väl inte det roligaste direkt och därför är jag jättesugen på att testa en robotdammsugare. Funkar det verkligen?

    I den här kampanjen kan du anmäla dig som testare.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn Springyard Sneakers Cleaning kit "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2017-06-19 23:59. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på Icakuriren.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör