Vinn en resa till Lyon - Frankrikes mathuvudstad

Tävla om resa till kulinariska Lyon i sydöstra Frankrike. 2-10 pris är värdecheckar från Korvbrödsbagarn.
Vinn en resa till Lyon - Frankrikes mathuvudstad
Anordnare
Kategori
:    Resor
Värde
:    16.800 kr
Antal priser
:    10
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
:    Motivera tävling  
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension

"Vinn en resa till Lyon - Frankrikes mathuvudstad" är en tävling av Korvbrödsbagarn med ett totalt värde av 16.800 kr för 10 priser. Vi gillar den generösa prispotten. Det kostar inget att delta. Lyons gamla stadsdel är verkligen fin och romantisk med härliga restauranger. Känt varumärke som ofta har tävlingar och vi har betygsatt en hel del av dem.
Vår betyg: 4.5 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Visst är det härligt att bli bortskämd med en spa upplevelse? Man känner sig nästan som en ny människa efter att få ha kopplat av med olika spa produkter. Hos oss kan du vinna spa resor, spa hudvårdsprodukter, spa presentkort och mycket annat. Det är bara att sätta igång och.. - läs mer
  • Tror du att du är en Hollywood stjärna? Eller vill du bara kolla hur kändisar har det hemma? Vinn en resa till Hollywood och upplever film stjärnornas liv! Det finns ofta tävlingar där du kann vinna en resa till Hollywood och Los Angeles. För det mesta är resan i ett paket och du kan.. - läs mer
  • Här är ett pris som sticker ut i mängden tycker jag. Det är KLM Royal Dutch Airlines som är organisatören av denna tävling och allt det här ingår i priset:
    -KLM biljetter till.. - läs mer
  • Fazer har just nu ett enastående pris i sin tävling 'Kom över till den mörka sidan', som antagligen anspelar på deras lite mörkare brödsort.

    Vinsten är en resa till Berlin och en.. - läs mer
  • Den stora dagen för iPhone 6 och iPhone 6 Plus är här! Har du campat utanför en Apple butik i natt för att var först i kön för att kunna köpa en? Nä, tänkte väl det - inte jag heller....... - läs mer
  • Så här i början av året får jag alltid lust till att röja undan lite, städa upp och starta på nytt. Det är precis vad jag har gjort här på TävlingsCentralen; gått igenom alla tävlingar.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en resa till Lyon - Frankrikes mathuvudstad "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen är gratis att delta i och öppen för alla i Sverige. Tävlingen finns tillgänglig via Korvbrödsbagarns webbplats korvbrodsbagarn.se. För minderårig tävlande krävs målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att svara på de tre tävlingsfrågorna samt motivera varför just du ska vinna en resa till Lyon.

• Av de inskickade bidragen kommer 10 vinnare att utses. Vinner gör den som svarar rätt på alla tävlingsfrågorna och lämnar den bästa motiveringen.

• Juryn består av Susanne Olsson (Korvbrödsbagarn) och Niklas Jälevik (Liljedal Communication AB). Deras beslut kan inte överklagas.

• Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

• Tävlingen pågår mellan månaden den 11 april till och med lördag den 31 maj 2016.

• Vinsterna går ej att bytas ut mot kontanter.

• Vinnaren publiceras på www.korvbrodsbagarn.se samt underrättas personligen via brev senast fjorton dagar efter tävlingens slut.

• Personer anställda på Korvbrödsbagarn och Liljedal Communication får ej deltaga i tävlingen.

• Eventuella tvister om tävlingsreglerna avgörs av Susanne Olsson, tävlingsansvarig på Korvbrödsbagarn. Hennes beslut kan inte överklagas.

• Lantmännen Unibake AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att informera och marknadsföra våra produkter och ev. samarbetspartner. Du kan genom att skriva till Lantmännen Unibake AB, Box 12024, 700 12 Örebro begära att personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om du inte vill att uppgifter skall användas för direktmarknadsföring av annat. Du har rätt att en gång årligen få information om hur dina personuppgifter används genom att begära detta hos ovanstående adress. Har du frågor eller vill avanmäla din adress maila till [email protected]

• Ansvarig för tävlingen är Lantmännen Unibake AB, varumärke Korvbrödsbagarn, Box 12024, 700 12 Örebro
[email protected]

• Lantmännen Unibake AB är inte ansvarig för tävlingsdeltagares möjlighet att delta i tävlingen eller om deltagandet allvarligt begränsas av någon anledning som ligger utanför Lantmännen Unibake ABs rimliga kontroll, inbegripet utan begränsning: felaktig, ofullständig, avbruten, fördröjd eller på annat sätt missad information orsakad av webbside användaren, dennes datautrustning, dataprogram, eller annan teknisk utrustning som användes för att genomföra tävlingen. Problem eller annan teknisk funktionsoduglighet hos teleoperatör eller dennes utrustning för telefoni och/eller SMS-trafik. Fel i Internet online system och/eller Internet leverantörens datautrustning och/eller dataprogram, misslyckad och/eller ofullständig e-post funktionalitet hos systemleverantör eller tävlingsdeltagaren beroende på tekniska problem och/eller hög trafikbelastning på Internet eller webbsida och/eller kombination av detta. Skada eller fel som kan uppstå på tävlingsdeltagares och/eller annans datautrustning, dataprogram och/eller lagrad data som följd av deltagande i tävlingen. Förändrad lagstiftning som påverkar tävlingsupplägg och genomförande, myndighetsbeslut eller annan liknande händelse.
© Copyright tävlingens organisatör

.