Vinn en resa för två till Thailand

Berätta om din bästa Thailandupplevelse och nominera en kompis som aldrig tidigare har varit i Thailand.
Vinn en resa för två till Thailand
Anordnare
Kategori
:    Resor
Värde
:    35.000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Motivera tävling  
 
:    Facebook tävling  
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Är du sugen på att sticka iväg ett tag? Bara packa väskan, dra till flygplatsen och ett par timmar senare kliva ut till en ny upplevelse i en spännande stad, avkopplande omgivning, ja, ett välbehövt luftombyte helt enkelt. Då behövs flygbiljetter, och dom vill man ju helst vinna.. - läs mer
  • Längtar du till Paris? Det finns ofta tävlingar där du kann vinna en resa till den franska huvudstaden Paris. För det mesta är resan i ett paket och du kan koppla av och bara njuta av livet. I Paris finns förstås mycket att göra: promenera på Champs-Elysees, gå till Louvre och Musee.. - läs mer
  • Jag har varit på ett av dessa hotell, flera gånger faktiskt, och jag kan säga att det var en av de mest avkopplande och njutningsfulla hotell vistelser jag haft.

    Jag kommer ihåg att vi.. - läs mer
  • Blir du också galen när du ser detta krav i en tävling och vill slita ditt hår? Det är ju självklart att just jag vill vinna, varför skulle jag annars delta i tävlingen??!!
    Du är inte.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en resa för två till Thailand "
engligt tävlingens organisatör.Genom att ladda upp ett bidrag anmäler du dig till tävlingen och godkänner våra tävlingsvillkor.

Vem får tävla?

Du måste vara minst 18 år för att delta i tävlingen. Tävlingen är öppen för personer bosatta i Sverige. Anställda hos Supersavertravel.se/ Tourism Authority of Thailand (härmed refererat till som TAT) eller Thai Airways får inte delta i tävlingen.

Tävlingsbidraget

Genom att delta i tävlingen bekräftar du att du är ensam upphovsman till det bidrag du skickar in. Du får skicka in högst ett bidrag på 100 ord. Genom att delta i tävlingen ger du Etraveli (Svenska Resegruppen AB), TAT samt Thai Airways tillstånd att använda ditt bidrag för marknadsföring i alla media för all framtid utan att nämna upphovsmannen.
Pris

Priset gäller för dig samt 1 vän och inkluderar.

Flygresa i ekonomiklass tur och retur till Thailand från Oslo/Stockholm/Helsingfors/Köpenhamn via Stockholm. Eventuell anslutningsresa ingår ej.
En veckas hotellvistelse (6 nätter) på 4 stjärnigt hotell på den destination du berättat om i ditt bidrag.
En utflykt för att uppleva den lokala thailändska kulturen på den destination som du berättat om i ditt bidrag.
Resan måste ske under perioden 1 maj - 23 juni eller mellan 16 juli – 30 september 2016, önskat datum är i mån av plats.

Priset kommer ställas ut och organiseras av TAT. All kontakt gällande vinsten sköts av TAT.

Resans totala värde är ca: 35 000 SEK.

Vinnaren måste inom 1 vecka efter att den blivit meddelad om vinsten, meddela TAT om önskad reseperiod.

Priset kan inte överlåtas, säljas eller bytas mot kontanter.

När resan har blivit utställd går det inte att ändra eller avboka resan.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren måste ha giltigt pass för inträde till Thailand (minst 6 månaders giltighet kvar efter hemresan. ) För de med nordiska pass behövs inga visum. I andra fall kan visum komma att krävas. Detta ordnas av vinnaren själv och ansöks hos Thailands ambassad.

Så här tävlar du

Berätta om din bästa Thailand upplevelse (vad du gjorde samt var någonstans i Thailand) samt nominera en kompis som aldrig tidigare besökt Thailand.

En jury bestående av representanter från TAT kommer att utse vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren meddelas av TAT via den e-postadress som uppgavs när tävlingsbidraget skickades in.

För att kräva ditt pris måste du svara på vinnarmejlet och uppge namn, telefonnummer och adress i svarsmejlet.

Vinnaren måste svara inom sju dagar från det att vinnarmejlet mottogs för att kunna kräva sitt pris samt uppge önskade resedagar. Om TAT inte fått något svar inom sju dagar går förstapriset till det bidrag som har fått näst flest röster o.s.v. Om ingen av de utvalda vinnarna kontaktar TAT inom en vecka väljs ett nytt vinnarbidrag ut.

TAT kan komma att presentera vinnarna i sina officiella sociala nätverk.

Under resan måste vinnaren ladda upp foton online, minst 3 ggr med TATs hashtag #amazingthainess

Övrigt

Tävlingen pågår mellan den 22/3 2016 - 22/4 2016. Supersavertravel.se via Svenska Resegruppen AB, Box 1340, 751 43 Uppsala, ansvarar för upplägg och genomförande. TAT ansvarar för priset.

Supersavertravel.se förbehåller sig den exklusiva rätten att exkludera tävlande från tävlingen om Supersavertravel.se/ TAT misstänker att de bryter mot tävlingsreglerna, fuskar eller på annat sätt försöker utnyttja orättvisa fördelar på ett olämpligt sätt. Supersavertravel.se förbehåller sig den exklusiva rätten att göra alla ändringar som kan behövas vad gäller beslut om vinnare, ändring av tävlingstiden, tävlingsupplägget, genomförandet eller annat som påverkar tävlingen som slutgiltig och avgörande.
© Copyright tävlingens organisatör

.