Vinn en alpresa för fyra personer

Förutom första priset som är en skidresa finns det även veckovinster: Gifflar snow sufer.
Vinn en alpresa för fyra personer
Anordnare
:    Pågen
Kategori
:    Resor
Värde
:    40.000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
 
 
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Den här tävlingen är organiserad av Pågen och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Vintern är här och många längtar efter en vintersemester. Visst vore det väl härligt att uppleva gnistrande snö, härliga backar och sedan lite trevligt after-ski för att värma upp sig och koppla av efter en fartfylld dag i backarna. Du hittar även tävlingar för att vinna skidor och.. - läs mer
  • Visst är det härligt att bli bortskämd med en spa upplevelse? Man känner sig nästan som en ny människa efter att få ha kopplat av med olika spa produkter. Hos oss kan du vinna spa resor, spa hudvårdsprodukter, spa presentkort och mycket annat. Det är bara att sätta igång och.. - läs mer
  • Vinn en fantastisk semester i Irland för två. Tourism Ireland har en härlig tävling just nu som jag bara måste berätta om. Priserna, en resa till Irland, är mycket trevligt förstås, och att.. - läs mer
  • Ja inte riktigt, men ivarjefall en ridtur på en tvättäkta cirkuselefant. I den här tävlingen kan du vinna många roliga priser: vad sägs om att en kock lagar dina favoriträtter till dig och.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en alpresa för fyra personer "
engligt tävlingens organisatör.Kampanjperiod

Kampanjen pågår 2016-01-25 – 2016-03-13 och anordnas av Pågen AB.


Så här tävlar du

Svara på frågan på kampanjsidan samt skriv en motivering. Fyll sedan i dina kontaktuppgifter.

Ditt tävlingsbidrag är med i tävlingen från den dag det skickades in t.o.m. kampanjens sista tävlingsdag. Du får gärna skicka in flera bidrag i tävlingen.


Vem kan tävla?

Du tävlar i ditt eget namn och måste vara 18 år samt bosatt i Sverige för att tävla med oss. Anställda på Pågen AB, anställda hos deltagande samarbetspartners samt anhöriga till dessa personer får inte delta i tävlingen.

Vad vinner man?

Vinst 1: 1 skidresa till Alperna för 4 personer. Vinnaren får ett presentkort på Alpresor värde 40 000 kronor. Presentkortet är giltigt i två år.
Vinnaren av skidresan koras och kontaktas 2016-03-14.

Veckovinster 2-36: Gifflar snow surfer, värde 299 kronor. Denna häftiga skumgummibräda är lätt att bära och har fyra handtag att hålla sig i.
De fem veckovinnarna koras och kontaktas varje måndag under tävlingsperioden.Hur utses vinnarna?

En jury bestående av representanter från Pågen väljer ut de bästa motiveringarna bland de inkskickade bidragen med rätt svar.

Om vi inte skulle få kontakt med dig inom två veckor, eller om det skulle visa sig att du inte uppfyller tävlingsvillkoren, så kommer din vinst att förfalla och en annan vinnare utses. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinsten kan inte lösas in mot kontanter, bytas mot något annat eller överlåtas till någon annan. Vinsten är personlig och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Det är enbart möjligt att vinna en gång per hushåll.

Namnen på vinnarna presenteras under rubriken Vinnaresamt även under sidan för Kampanjer på www.pagen.se, så snart vi har kommit i kontakt med tävlingens samtliga vinnare.


Ansvar och hantering av tävlingsbidrag

Vi rekommenderar att du använder någon av de vanligaste webbläsarna och en uppdaterad webbläsarversion. Pågen tar inte ansvar för eventuella tekniska problem med deltagandet som beror på den tävlandes datorutrustning, mobiltelefon, Internetuppkoppling eller motsvarande.

Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Du ansvarar för att det inskickade bidraget inte är kränkande, sexistiskt eller på annat sätt anstötligt. Pågen förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler.

I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Pågens beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.Hantering av personuppgifter

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med personuppgiftslagen. De personuppgifter du lämnar kommer Pågen enbart att använda för att kunna administrera tävlingen. Av skattetekniska skäl kommer vi att behöva personnummer från vinnaren av skidresan. Personuppgifterna kommer inte att användas till marknadsföring. Du har rätt att begära information från Pågen om behandling av dina personuppgifter samt att felaktiga uppgifter rättas. För frågor som gäller hanteringen av personuppgifter eller ändring av felaktiga uppgifter hänvisas till Pågens konsumentkontakt.

Tävlingen är på inga sätt sponsrad, administrerad av eller sammankopplad med företaget Facebook. Inga av de uppgifter som du anger i tävlingen kommer att användas av Facebook.


Tryckfel och oavsiktliga missförstånd

Pågen AB eller andra parter som medverkar direkt eller indirekt i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen.


Kontakt

Vid eventuella frågor, så är du välkommen att maila oss på [email protected]

Följ oss på Instagram @pagengifflar och på www.facebook.com/PagenGifflar.
© Copyright tävlingens organisatör

.