St. Patrick's tävling

Vinn en fantastisk semester i Irland för två. Tourism Ireland har en härlig tävling just nu som jag bara måste berätta om. Priserna, en resa till Irland, är mycket trevligt förstås, och att delta är mycket roligt också.

Hur gör man? Jo, man ska skapa en fantastisk 'float' som du gör igenom att använda roliga detaljer och karaktärer från en online app (sidorna tar en liten stund för att öppna, men det är värt det). Din float kan sedan gå med i The Fantastic St Patrick's Parade som du kan se på en gång och sedan få dina vänner att gilla den. De 20 floats med flest likes är de som kommer med i den slutliga utlottningen. Du kan titta på floats som redan gjorts av andra människor för att få lite idéer om vad du kan göra.

Sidorna är mycket bra gjora och ser inbjudande ut, tycker jag, och det är en skön omväxling från din vanliga 'motivera'- tävling , definitivt! Tävlingen är kopplat till Facebook, men om du inte är på Facebook kan du delta i alla fall, det är bara att följa länken. Tävlingen är på engelska, men det är inte alls komplicerat Vinn Irland semester

Jag kan stolt presentera min float, visa mig om du kan göra bättre!
alternative_text ©TävlingsCentralen 2014-03-09