Lufthansa tävling Är du: Klaus-Heidi?

Vinsten är otroligt bra: flyg till Berlin, en lägenhet på 70 kvadrat i centrala Berlin betald för dig i ett helt år, en tyska kurs, flera inrikesflyg inom Tyskland, en cykel m.m. Du kan starta ett helt nytt liv i en av de coolaste städerna i Europa!

Det finns bara en liten hake som gör det lite, hrm, svårare att delta i tävlingen - du ska ändra namn (eller lägga till) till: KLAUS-HEIDI !!

Detta måste vara den mest tokiga tävlingsuppgiften jag någonsin hört talas om. Kan det verkligen stämma, undrar jag fortfarande. Men om man läser villkoren verkar det faktiskt som om Lufthansa menar allvar; för att vinna detta superpris värt ca 200.000 kr (!!) måste vinnaren ha ett personbevis som bevisar att han/hon numer heter Klaus-Heidi! Är skatteverket verkligen med på det här, kan man ju undra, är det så lätt att byta namn hit och dit? Eller är det bara ett skoj ändå? Jag har inte vågat anmäla mig ivarjefall....

Utgår vi från att Lufthansa har en seriös kampanj här och verkligen delar ut detta pris till en lycklig Klaus-Heidi - vilken chans att få ett år i Berlin!! Redan i Januari 2014 kan det vara du, Klaus-Heidi, som stiger på flyget i Sverige och strax därefter landar i Berlin och blir hämtad av privatchaufför för att bli körd till din alldeles egna, redan möblerade lägenhet i Berlin. Jag menar, hur coolt är inte det??

En sak är ivarjefall klar, Klaus-Heidi eller inte, en kul, iögonfallande kampanj är det utan tvekan. Titta, Lufthansa fick t.o.m. mig att blogga om den!!
alternative_text ©TävlingsCentralen 2013-10-16