Biltävlingar

Att vinna en bil är en av de mest populära priser som finns, tätt följt av resor och pengar. Man kan ju undra varför det finns relativt lite tävlingar i Sverige där man kan vinna en bil. I andra länder är det annorlunda, där lottas det ut bilar till höger och vänster. Synd för oss att tävlingar i andra länder kräver att man bor i just det landet så vi kan inte delta. Men skulle jag hitta en internationell tävling om bilar tar jag självklart med den. Ibland har TävlingsCentralen haft med just internationella tävlingar som ingen annan webbsida i Sverige verkar ha lyckats hitta ;)

En bil är ju inte direkt billig, så det kanske är därför det inte finns så många biltävlingar. Ibland finns det ivarjefall tävlingar där man kan vinna en bil för en helg, för sommaren och ibland ett helt år och det är ju inte dåligt det heller. Att vinna gratis bensin/diesel kan också vara väldigt välkommet och sådana tävlingar finns lite då och då.

Aktuellt just nu finns det ivarjefall en tävling där du kan vinna en fin Peugeot 107, så nu får vi vara glada över det. Perfekt stadsbil som är mycket populär och värd ca 100.000 kr! Du kan hitta Peugeot tävlingen och andra här:
Vinn en bil alternative_text ©TävlingsCentralen 2013-07-13