Vinn tävlingar del 3 - öppna facebook konto för facebook tävlingar

Om du vill ta del av tävlingar på facebook krävs att du har ett facebook konto. Är du inte så förtjust i allt detta med facebook, det verkar jobbigt och du gillar inte ideen att visa dig och ditt liv offentligt på facebook? Lugn, det behöver man faktiskt inte. Men om du är en riktig tävlingsmänniska som inte vill missa några bra chanser att vinna fina priser så är det lite synd att missa alla tävlingar på facebook för det finns så enormt många där.

Öppna facebook konto Det går enkelt att öppna ett facebook konto (inte svårt), du behöver inte uppge väldigt mycket om dig själv om du inte vill, bara det som krävs för att bli godkänd. Sen behöver du ju inte ens berätta för alla vänner och familj att du nu finns på facebook, du kan helt enkelt bara använda kontot för att delta i facebook tävlingar, så enkelt är det faktiskt!

Du finns redan på facebook men funderar på att öppna ett extra konto för tävlingar? INTE att rekommendera, enligt facebook regler kan var människa bara öppna ett konto i sitt eget namn, inte flera. Man kan bli straffad i det att man plötsligt inte kan ha ett facebook konto alls! ©TävlingsCentralen 2013-05-18