Vinn Webergrill och en livs levande kock hemma hos dig som lagar en festmåltid

Sommaren står framför dörren och här är en tävling med perfekt vinst med hela 10 vinnare, så oddsen står bra för att vinna:

Du kan vinna ett exklusivt grillpaket som innehåller en Webergrill One-Touch Premium 57 cm, ett Weber Premiumgrillöverdrag, ett fint förkläde och en kylväska med kylpåse. Och dessutom - en riktig kock som kommer hem till dig(!!), visar dig hur grillen funkar och sen lagar en härlig grillmiddag för 10 personer.

Det är väl en underbar vinst för sommaren? Det där med kocken tycker jag är speciellt fiffigt (jag och grillar nämligen...)

Innan du börjar bjuda in familj, vänner och grannar behöver du bara lösa denna lilla uppgift: skriv upp ett recept och ta en bild (bild är inget måste men ökar vinstchansen) och ladda upp. Jo, receptet ska innehålla en sås av Lohmanders, som är arrangören av tävlingen. Och skulle du inte bli en av de 10 lyckliga vinnarna så är inte mödan i onödan ivarjefall för - ALLA DELTAGARE - får en T-shirt som tack! Vinn grillmiddag med kock och egen Webergrill
alternative_text ©TävlingsCentralen 2013-05-14