Vår blogg

Här finns idéer, kommentarer och nytt om oss själva på TävlingsCentralen. Du kan gärna skicka dina kommentarer här: Kontakta oss

Tävlingstips (för både nya och vana tävlingsivriga)

2020-04-15

Har du ofta tänkt att ‘äh, jag vinner ju ändå inte!‘ när du har sett en tävling? Det finns faktiskt en hel del du kan göra för att öka dina chanser. För alla nya och gamla inom tävlingsvärlden har vi samlat ihop lite ideér som är värda att tänka på:

1. Delta i flera tävlingar - Satsa inte bara på en enda för att sen bli besviken för att det inte blev något. Ju mer desto bättre chanser, självklart men också sant.

2. Var med i tävlingar som ser lite svåra ut - Ofta har du större chanser att vinna om tävlingen är lite svår, dvs det krävs något av dig, t ex att svara på några frågor, skriva en liten text, lösa en gåta etc. Många hoppar over sådana tävlingar just därför – det betyder större chanser för dig!

3. Ha lite tålamod - Det kanske inte blir något vid första försöket, eller andra, men den som inte ger sig....

4. Prova dom ‘små’ tävlingarna - Satsa inte bara på dom ‘stora’ tävlingarna (bil, resor etc), för visst kunde det väl vara roligt att vinna ett presentkort, teaterbiljetter eller en delikatesskorg också? Chansen i mindre tävlingar är ibland större.

5. Läs reglerna - Kolla noga det finstilta även om det kanske är lite tråkigt. Det är viktigt att inte missa detaljerna.

6. Följ reglerna - Om det finns vissa krav som du inte kan uppnå är det lika bra att hoppa över just den tävlingen istället för att försöka tänja på reglerna. Det är inte kul att bli diskvalificerad.

7. Dubbelkolla dina uppgifter - Har du bokstaverat namnet rätt, stämmer din e-mail? Det låter kanske självklart men kolla bara för säkerhets skull. Om något är fel och man inte kan nå dig blir någon annan vinnare istället!

8. Var lite försiktig med personlig information- Om det krävs att du anger ditt mobil nr., kolla tävlings villkoren. Gäller speciellt om det krävs att du anger ditt kreditkort nr!!

9. Organisera dina e-mails - Att delta regelbundet i många tävlingar resulterar i en hel del extra mail. Det gäller att ha bra koll på vad som är reklam och vad som verkligen kan vara ett positivt tävlingssvar

10. Ha roligt - Leta upp tävlingar med priser som verkligen intresserar dig, njut av spänningen och jubla högt när vinsten förhoppningsvis går hem – till dig!©tavlingscentralen.com 2008Svenska online tävlingar

2020-03-23

Svenska tävlingar är ganska lika tävlingar i andra länder. Överallt finns det människor som önskar och hoppas att just dom ska bli vinnare och ibland är det enkelt; man är med och man har turen att vinna. Alla önskar väl att det var så. Det finns tusentals tävlingar och man har ju faktiskt inte tid att delta i alla jämt, så det kan vara bra att lära sig lite grundregler om hur tävlingar funkar.

Vi har startat Tävlingscentralen för att kunna ge dom där extra tipsen och idéerna. Är du en tävlingsexpert som deltar regelbundet eller en som bara testar någon tävling ibland, gemensamt har ni att ni vill kunna vinna på ett tidssparande och bekvämt sätt – förstås med ökade chanser.....

Tävlingar i allmänhet har förändrats en hel del dom senaste åren. Mycket har med att göra att det finns mer tävlingar på nätet än förr, det har gjort dom mer tillgängliga och enklare att deltaga i.

Vem är det som är med i tävlingar? Undersökningar har visat att det faktiskt är övervägande kvinnor som deltar, den största delen är mellan 30-50 år.

Varför är det så? Ingen vet säkert, men man kan tänka sig att det hänger ihop med att innan internet slog igenom fanns tävlingar mest i dam tidningar och i affärer och detta stora intresse har hängt med in i ‘nu tiden‘.©tavlingscentralen.com 2012Online tävlingar och ditt e-mail

2020-02-11

Att delta i online tävlingar resulterar i e-mail. Ju fler tävlingar du deltar i, desto fler e-mail hamnar i inkorgen. Det bara är så. Men det ska inte få förstöra fröjden av att vara med i tävlingar, det gäller bara att vara lite organiserad och med det kan Tävlingscentralen hjälpa till med lite tips.

Grunden till att det finns så många gratis online tävlingar är för det mesta att företag, butiker och andra affärsverksamheter vill sprida information om sina produkter. Vissa saker tycker du säkert också är intressanta och tar gärna emot lite information, andra saker kanske är mindre roliga och det är lite jobbigt att få för många e-mail. Har du redan varit med i ett stort antal tävlingar har du nog kommit på hur man kan hantera det hela, men här är några tips:

Öppna en ny e-post adress

Det är enkelt att fixa en ny e-post; Hotmail, Gmail och Yahoo är bara några av dom du enkelt och snabbt kan öppna ett nytt e-postkonto. Sen kan du använda det e-postkontot just för tävlingar. Eller ivarjefall för vissa tävlingar. Om du gillar en sajt och deras produkter kan det vara bättre att ge din vanliga e-mail adress så att du inte missar någon information eller kul kampanj.

Använd ett filter för tävlingssvar

Genom de flesta e-mailsidor kan man ställa in ett sökfilter för att snabbt kunna gå igenom svar. Leta efter ord som ‘tävling‘, ‘vinst‘, ‘pris‘ eller liknande.

Kolla dina e-mail regelbundet

Både din vanliga och den extra e-mail adressen bör kontrolleras regelbundet för att inte missa något positivt tävlingssvar. Kanske du har vunnit men svaret landar i skräpposten och tänk om du missar det! Många företag ger svar endast per e-mail och om du inte svarar inom en viss tid blir någon annan vinnare istället. Det händer oftare än man tror!

Det kan vara lite jobb med att hålla koll på alla e-mail, vilka man vill ha och vilka inte men med lite övning klarar alla det. Att vara tävlingsmänniska kan vara en kul hobby så låt inte lite extra e-mail skrämma dig att avstå! Och om det är någon som skickar dig e-mail varje dag som du inte vill ha, du kan alltid avregistrera sig.

©tavlingscentralen.com 2008, 2012Older blogs

Vem är det som vill vinna i tävlingar

2020-01-02

Mycket tyder på att den högsta andelen deltagare är kvinnor. Speciellt i åldersgruppen 30-50 verkar det finnas många ivriga kvinnliga tävlanden och fler och fler över 50 har hittat in till.. (läs mer)

Tips för att vinna chans tävlingar

2019-11-22

Det finns inget idiotsäkert sätt att vinna tävlingar. Om det fanns det skulle inga priser finnas kvar och ingen skulle längre vilja organisera en tävling. Men det finns en hel del som du kan.. (läs mer)

Online tävlingar med och utan krav

2019-11-12

De flesta online tävlingar kan alla vara med på och det finns inga krav på att köpa en vara först. Visst skulle företag gilla om du köpte deras produkt, men det har visats att en tävling fri.. (läs mer)

Skillnader mellan chans tävlingar och talang tävlingar

2019-07-13

Det finns alltid mycket snack mellan tävlanden om vilken typ av tävling som är bäst, är det chans tävlingen där man vinner av en slump eller är det en talang tävling (svara på frågor eller.. (läs mer)

Varför har affärsverksamheter tävlingar

2019-03-11

Det första svaret man kan ge är att dom helt enkelt vill göra reklam för sig. En ny produkt ska presenteras, ett nytt företag vill synas, göra sig känd bland allmänheten. Det finns förstås.. (läs mer)

Tips för att vinna talang tävlingar, tävlingar med bidrag

2019-01-05

Det finns många olika tävlingar som kräver något av dig för att tillåta att du deltar. Man ska inte bli avskräckt på en gång just för det. Oftast är det inte så svårt som man tror. Fast.. (läs mer)

Tävlingar på nätet

2018-12-15

För ca 10 år sen hittade man fortfarande dom flesta tävlingar i veckotidningar eller i reklamtidningar ifrån affärer och man fick fylla i ett tävlingsformulär av papper som sen skulle skickas.. (läs mer)

Vinna tävlingar

2018-02-22

Det är ju vad alla vill, eller hur? När man börjar vara med i tävlingar kan man tycka att chanserna ökar ju mer tävlingar man är med i. Det är förstås delvis sant, men man har ju faktiskt.. (läs mer)

Vinn iPhone 6

2014-09-26

Den stora dagen för iPhone 6 och iPhone 6 Plus är här! Har du campat utanför en Apple butik i natt för att var först i kön för att kunna köpa en? Nä, tänkte väl det - inte jag heller....... (läs mer)

Vinn biljetter till en världspremiär

2014-07-29

Världspremiären av Svarte Orm - det tog lite tid innan det klickade för mig: Svarte Orm är samma sak som Blackadder! En brittisk TV-serie med Rowan Atkinson i huvudrollen. En helt sanslöst tokig.. (läs mer)

Vinn vackert retro porslin

2014-05-15

Kanske du inte lagt märke till Gustavsbergs Porslinsfabrik Vårtävling 2014? Jag hajade till när jag såg den dekorerade kanten på tävlingssidan - var har jag sett de där gröna bladen.. (läs mer)

Grattis 88an 50 år!

2014-04-19

Tänk att min personliga GB glass favorit har funnits i 50 år! Den var alltid mitt första val när det vankades glass när jag var liten. Många, fina sommarminnen med en glasspinne 88an i handen... (läs mer)

Vinn en resa till Berlin och middag i totalt mörker

2014-04-05

Fazer har just nu ett enastående pris i sin tävling 'Kom över till den mörka sidan', som antagligen anspelar på deras lite mörkare brödsort.

Vinsten är en resa till Berlin och en.. (läs mer)

Vinn Pucko - Pucko fyller 60 år

2014-03-30

Bara jag hör ordet Pucko får jag någon sorts nostalgisk längtan efter en kall Pucko, tillsammans med något gott ifrån korvkiosken. Det vattnas redan i munnen. Vem har inte vuxit upp med Pucko?.. (läs mer)

Knäcke memory

2014-03-13

Vinn knäckebröd varje dag. I den här tävling på Wasas facebooksida finns det hela 50 vinnare varje dag som får varsin mobilkupong värd 24 kr som kan lösas in till ett paket knäckebröd. Du.. (läs mer)

St. Patrick's tävling

2014-03-09

Vinn en fantastisk semester i Irland för två. Tourism Ireland har en härlig tävling just nu som jag bara måste berätta om. Priserna, en resa till Irland, är mycket trevligt förstås, och att.. (läs mer)

Vinn en Ferrari provkörning

2014-02-19

En kul tävling anordnad av Ahlgrens bilar. Vinsten är en fartfylld dag där du och en kompis får provköra en äkta Ferrari. Instruktörer finns med hela dagen för proffsiga tips.

.. (läs mer)

Melodifestivalen

2014-02-12

Melodifestivalfebern är i full gång och för alla som gillar det finns det en massa tävlingar runtom detta tema. För det mesta är priset biljetter till showerna, både till de mindre.. (läs mer)

Vinn skor, skor, mera skor

2014-02-10

Du har väl inte missat alla skotävlingar som är aktuella just nu? Det måste vara för att arrangörerna redan har lite vårkänslor, eller hur? Man vill inte se slaskiga vinterstövlar längre.. (läs mer)

Några nya funktioner som hjälper dig att organisera ditt tävlande

2014-02-03

Vi har lagt till några nya små funktioner baserade på feedback från många av våra medlemmar.

I alla tävlingslistor kommer du att märka några symboler som har dykt upp till.. (läs mer)

Hitta Mumsguldet

2014-01-24

Vinn 50.000 kr i guld med Ballerina Mumsbit. Jag skriver för säkerhets skull på en gång att denna tävling är inte helt gratis, du måste nämligen köpa ett paket Ballerina Mumsbit och.. (läs mer)

TV3 tävling - vinn RoboCop utbildning i Miami

2014-01-22

TV3 senaste tävling hänger ihop med biopremiären av RoboCop den 7 februari. Första pris är en resa till Miami Beach i 3 dagar, inklusive flyg och hotell. Men inte bara det, nej, första.. (läs mer)

Sveriges bästa vitsare

2014-01-15

Är det du kanske? Om du har en riktigt bra rolig historia på lager och skulle vilja ha den uppförd på scenen, nämligen på den nya humorshowen på Lisebergsteatern, #Revyn, kan du vara med i.. (läs mer)

Städning

2014-01-13

Så här i början av året får jag alltid lust till att röja undan lite, städa upp och starta på nytt. Det är precis vad jag har gjort här på TävlingsCentralen; gått igenom alla tävlingar.. (läs mer)

Vinn en Volkswagen

2014-01-10

Det nya året startar bra i tävlingsvärlden, nu kan du nämligen vinna en bil. Biltävlingar är tyvärr ganska tunnsådda, så jag blir extra ivrig när det äntligen dyker upp en. I denna.. (läs mer)

Lös in ditt nyårslöfte

2014-01-09

Lovade du dig själv att detta nya år 2014 ska du äntligen komma i form och starta ett sundare liv? Det nyårslöftet är du säkerligen inte ensam om! För att hjälpa dig på traven med att komma.. (läs mer)

Gott Nytt År

2014-01-01

Vi önskar alla TävlingsCentralare ett härligt nytt år, god hälsa, kärlek, harmoni och förstås mycket lycka i alla tävlingar!
(läs mer)

Ta en pepparkaka så blir du snäll

2013-12-29

Ja, så brukar man ju säga. Just nu har Norrmejerier en kampanj med sin pepparkaksfil (som man kanske också blir snäll av?) där 50 personer kan vinna biobiljetter. Uppgiften är att motivera.. (läs mer)

God Jul

2013-12-24

Vi önskar alla TävlingsCentralare en underbar jul!!
alternative_text.. (läs mer)

Njut av Baskien i Spanien

2013-11-18

Spanska Turistbyrån har just nu en tävling där du kan vinna en resa till Baskiens största stad Bilbao. Där ligger bl.a Guggenheimmuseet som är en stor turistattraktion. I priset ingår flyg.. (läs mer)

Medlem vinner Elton John konsertbiljetter

2013-11-17

Vi fick ett mail i helgen med den glada nyheten att en medlem vunnit konsertbiljetter till Elton John konserten nu i december, och senaste albumet!! Tydligen damp det bara ner ett kuvert i brevlådan.. (läs mer)

Tipsa om julkalender 2013

2013-11-14

Nu fylls det upp med julkalendrar minsann, varje dag dyker det upp nya. Några har tävlingar med värdefulla priser, några med lite mindre priser men det kan vara minst lika trevligt. En del lottar.. (läs mer)

Nytt hos oss - jag ser dig....

2013-11-05

Har du upptäckt ett litet öga som dykigt upp till höger om en tävling, ovanför informations i:et? Det kommer inte fram vid varje tävling, utan visas bara när du har klickat på en länk till.. (läs mer)

Julkalendrar och jultävlingar

2013-11-02

För alla som redan är sugna på julen så har vi börjat samla ihop alla tävlingar som har något med julen att göra. Det kan vara pengar till julen, julbord, juldekorationer och förstås.. (läs mer)

Happy Halloween

2013-10-31

Vi önskar alla en trevlig Halloween dag!
alternative_text.. (läs mer)

Adressproblem

2013-10-26

Nyligen fick vi ett mail av en medlem som beklagade att det inte går att anmäla sig till flera tävlingar om man inte har en gatuadress med husnummer. Hon skrev att hon bor på landet och har.. (läs mer)

Lufthansa tävling Är du: Klaus-Heidi?

2013-10-16

Vinsten är otroligt bra: flyg till Berlin, en lägenhet på 70 kvadrat i centrala Berlin betald för dig i ett helt år, en tyska kurs, flera inrikesflyg inom Tyskland, en cykel m.m. Du kan starta.. (läs mer)

Adrenalinframkallande filmen Rush

2013-09-30

Flera tävlingar i anknytning till premiären av Rush den 4:e oktober, en rasande snabb film om Formel 1 rivalerna James Hunt och Niki Lauda. Den här filmen ser många fram emot med stora.. (läs mer)

Vinn spa resor

2013-09-26

Dagarna blir kortare och kortare, det blir snart kallare och kallare och man huttrar lite. Man önskar att man kunde göra något mysigt för att bli varm både inombords och utombords. Vad passar.. (läs mer)

Vinn USA resor

2013-09-13

Just nu hittar du flera resor till USA under kategorin Resor. Det finns tre soliga resor till populära beach ställena Florida, Miami och Hawaii. Där lockar palmer, vita sandstränder, flamingos.. (läs mer)

Vinn stipendium till utlandsstudier

2013-09-03

Har du funderat på att plugga utomlands? Det är något som blir mer och mer populärt och faktiskt även mer och mer viktigt. Många jobbannonser kräver att du har internationell och.. (läs mer)

Vinn tävlingar del 4 - Bloggtävlingar

2013-08-26

Vi har en hel del bloggare som regelbundet återkommer och tipsar oss om deras tävlingar och dom tar vi gärna med för vi tycker dom livar upp tävlingsvärlden. Det behövs en sund mix av.. (läs mer)

Vinn glass och lite tankar om marknadsföring

2013-08-21

Hösten står runt hörnet men sommaren är inte riktigt slut än, för du kan fortfarande vinna glass av Hemglass (fram till 2013-09-05) och det ger ju fortfarande en sommarkänsla. Varje vecka.. (läs mer)

A Prize To Die For av Jon McKnight - Ett absolut måste för alla hängivna tävlare!

2013-08-17

Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. (läs mer)

Det är varmt, varmt

2013-07-26

Puh, det är varmt här, det är det visst nästan överallt i Europa just nu. Satt och önskade att man kunde åka någonstans där det är svalare, Island t.ex. där är det väl ändå inte 30.. (läs mer)

Vinn robotdammsugare (för städa är så tråkigt....)

2013-07-23

Att dammsuga är väl inte det roligaste direkt och därför är jag jättesugen på att testa en robotdammsugare. Funkar det verkligen?

I den här kampanjen kan du anmäla dig som testare.. (läs mer)

MinimizeYou 2013 - Hamburgardiet

2013-07-15

Max Hamburgare har just nu en tävling där första priset är en drömresa värd 40.000 kr. Ingen vanlig tävling; för att kunna vinna måste du först bli uttagen som kandidat och sen vara den.. (läs mer)

Biltävlingar

2013-07-13

Att vinna en bil är en av de mest populära priser som finns, tätt följt av resor och pengar. Man kan ju undra varför det finns relativt lite tävlingar i Sverige där man kan vinna en bil. I.. (läs mer)

Avicii biljetter

2013-07-11

Avicii, eller Tim Bergling som han egentligen heter, är en känd svensk DJ och musikproducent. Han är känd inte bara i Sverige utan har även blivit listad bland världens bästa topp discjockeys... (läs mer)

Glad Midsommar

2013-06-21

TävlingsCentralen önskar alla medlemmar och nya besökare en riktigt härlig dag och mysig Midsommarhelg. Njut av sommar, sol, sill och smultron, festande eller bara lugnt hemma i soffan.
.. (läs mer)

Knäckeexperten tävling

2013-06-13

Wasa (ja, eller Barilla Sverige AB som ligger bakom) har en tävling på gång som dom kallar för Knäckeexperten. Är du Sveriges knäckeexpert, vill de veta och du ska svara rätt på tio frågor.. (läs mer)

Vem vill ha en date med Johnny Depp

2013-06-11

TV6 har just nu en tävling fram till 14 juni där du kan vinna resa till Los Angeles och få gå på röda mattan med stjärnorna från The Lone Ranger. Ja, och Johnny Depp har en av huvudrollerna.. (läs mer)

Du gamla, du fria.......

2013-06-06

TävlingsCentralen önskar alla en härlig Nationaldag!

alternative_text(läs mer)

Samsung NX300

2013-06-05

Kamera fantaster, se hit - Samsung tävlar ut deras nya supersnabba systemkamera NX300.

Personligen skulle jag vilja ha den för att den är så fin med sin retro-design. Men det är.. (läs mer)

Tävla om pengar

2013-06-03

De senaste dagarna har det kommit flera nya tävlingar för att vinna pengar. Summorna varierar från 10.000 kr ända upp till 100.000 kr. Och vi ska inte glömma tävlingarna där du kan vinna.. (läs mer)

Vinn ny tävling - resa med ett av de lyxigaste tågen i världen

2013-05-21

Här är ett pris som sticker ut i mängden tycker jag. Det är KLM Royal Dutch Airlines som är organisatören av denna tävling och allt det här ingår i priset:
-KLM biljetter till.. (läs mer)

Vinn brödcheckar varje dag

2013-05-19

För mumsiga mackor kan du delta i denna tävling: Vinn Polarbröd brödcheckar
Det finns 80 vinnare varje.. (läs mer)

Vinn tävlingar del 3 - öppna facebook konto för facebook tävlingar

2013-05-18

Om du vill ta del av tävlingar på facebook krävs att du har ett facebook konto. Är du inte så förtjust i allt detta med facebook, det verkar jobbigt och du gillar inte ideen att visa dig och.. (läs mer)

Vinn tävlingar del 2 - Facebook tävlingar, varför finns de egentligen

2013-05-16

Facebook har blivit enormt populärt under de sista åren och många företag har upptäckt att facebook är en utmärkt plattform för att nå kunder och besökare, promota sina produkter och en bra.. (läs mer)

Vinn Webergrill och en livs levande kock hemma hos dig som lagar en festmåltid

2013-05-14

Sommaren står framför dörren och här är en tävling med perfekt vinst med hela 10 vinnare, så oddsen står bra för att vinna:

Du kan vinna ett exklusivt grillpaket som innehåller.. (läs mer)

Tävlingar TV3

2013-05-13

TV3 ordnar ibland tävlingar som är anknytna till deras program. Det har t.ex. varit biljetter till Top Model eller en brandmanskalender med alla brandmän från TV3 programmet Stockholm Brinner som.. (läs mer)

Vinn tävlingar del 1 - Motivera varför du ska vinna

2013-05-12

Nu startar vi en serie bloggar om hur man vinner i tävlingar och annat som är värt att veta. De kommer innehålla många tips om vad du kan göra för att öka dina vinstchanser. Här är 1.a.. (läs mer)

Vinn yoghurt för ett år

2013-05-10

Eller andra ekologiska produkter som gammeldags mjölk, filmjölk eller gräddfil.
Hjordnära (av Skånemejerier) har just nu en tävling där du kan vinna en årsförbrukning av Hjordnäras.. (läs mer)

ABBA Muséet har öppnat i Stockholm

2013-05-10

Äntligen har Stockholm en till, stor turistmagnet; ABBAs museum har öppnat. Det har det snackats om i åratal, verkligen på tiden! Man kan ju ana att både svenska och en hel del utländska.. (läs mer)

Vinn en grill till sommaren

2013-05-08

Grilltävlingar har börjat dyka upp nu när våren äntligen kommit. Finns det något mysigare än att samla några goda vänner, sitta i trädgården eller på terrassen och avnjuta nygrillat? Jo,.. (läs mer)

Vinn årskort till djurpark

2013-05-05

Snart kommer sommaren och ungarna bara sprudlar av energi och man vill ut i friska luften, uppleva något - men vad ska man GÖRA egentligen?? Om du bor i Skåneområdet är här en bra lösning som.. (läs mer)

Vinn i Hemmets Journal tävlingar

2013-05-01

Vill du ibland vinna fina priser utan att spendera mycket tid på själva anmälan till tävlingar? Slippa motivera varför du vill vinna och helst unvika en massa frågor?

Då kanske du.. (läs mer)

Mamma vinster i mängder

2013-04-23

Tidningen Mama firar 10 år med att uppfylla mammors vanligaste önskningar. Det betyder att de nu har extra många tävlingar med en massa trevliga vinster som säkert inte bara mammor drömmer om!.. (läs mer)

Vinn en drömmiddag vart som helst i världen

2013-04-22

Jättebra pris tycker jag: du kan vinna två övernattningar och en middag till valfri destination för fyra personer. Värdet på priset är maximalt 50.000 kr

Om du alltså alltid har.. (läs mer)

Vinn pengar...till julklappar....i april??

2013-04-16

Ja, faktiskt, det är inget fel: det har kommit en ny tävling där du kan vinna 10.000 kr att handla julklappar för, utbetalning sker i juli denna sommar. Lagom till sommarrean är visst tänkt... (läs mer)

Ha en trevlig fredag!

2013-04-12

Den här bilden har varit en av våra mest populära inlägg på Facebooksidan så den är värd att sätta in i bloggen med, för att sprida mer leenden här! Hoppas ni alla har en riktigt trevlig.. (läs mer)

Vinn resor till skärgården

2013-04-07

Host, host, snyt och frys - förlåt, men med en envis förkylning längtar man särskilt mycket till sommaren tycker jag. Och ett av de härligaste platserna i Sverige är Skärgården, helt klart... (läs mer)

Vinn lyxweekend hos Svenska Kulturpärlor

2013-03-29

Jag har varit på ett av dessa hotell, flera gånger faktiskt, och jag kan säga att det var en av de mest avkopplande och njutningsfulla hotell vistelser jag haft.

Jag kommer ihåg att vi.. (läs mer)

Gör din egen juice - vinn din juice producerad

2013-03-26

Om du är juice drickare som jag är detta en tävling som du inte får missa. Här finns chansen att designa din egen juice och få den producerad på riktigt, med ditt namn och egen designat paket,.. (läs mer)

Gör din egen cappuccino - vinn Nespresso kaffemaskin

2013-03-19

Är du ibland sugen på en lyxig Macchiato eller en krämig Cappuccino, men ute snöblaskar det och du har helt enkelt inte lust att byta myspysbyxorna till något mer passande för att gå ut i.. (läs mer)

Volkswagens tävling Vinn en weekend på Kolmården

2013-03-17

Här är en lite annorlunda tävlingsuppgift som jag tycker är nämndvärd. Det gäller egentligen bara att gissa: Du ska gissa när flyttfågeln Fiskgjusen återvänder till Sverige efter sitt.. (läs mer)

Vinn en jorden-runt-resa

2013-03-11

Här är en ovanlig och spännande tävling för alla som har tid juni 2013 - december 2013 att åka på en 6 månaders resa(!) - all inclusive(!!) - runt hela världen! Det krävs en del för att.. (läs mer)

NYTT NYTT -- Lista en tävling hos oss-- NYTT NYTT

2013-03-10

Till alla er som tipsar oss om tävlingar: Nu har vi gjort ett formulär för just det ändamålet! Vi hoppas att det ska vara enklare både för er och för oss att på det sättet få med en.. (läs mer)

Har du vunnit?

2013-03-09

Nyligen fick vi ett inlägg på vår Facebook sida där kommentaren var 'Knappt aldrig några vinnare som visas i alla tävlingar som kommer upp'. Det stämmer ju och här är förklaringen varför:.. (läs mer)

Belodinestifalen - vem vinner?

2013-03-08

Belodinestifalen, medonimesipalen, mevonidifalen....ja, Melodifestivalen är tydligen ett svårt ord att uttala om man är liten, ivarjefall för min lilla syster-dotter! Hon är inte den enda som.. (läs mer)

Vinn salladsskål med bestick i fin retrodesign

2013-03-01

Den här veckan har Hemmets Journal ett fint pris under sin tävlingsrubrik 'Gamla ting'. Skålen är designad under serien Signatur som designduon Bernadotte & Björn formgav för Husqvarna.. (läs mer)

TävlingsCentralen och alla tävlingar

2013-02-28

Det känns som att det är dags att upprepa vad TävlingsCentralen gör och står för, så att det är helt klart:

- Vi listar en massa tävlingar som är aktuella online i Sverige just.. (läs mer)

Vinn bubblor

2013-02-20

Den här tävlingen, - Vinn en tavla med bubblor -, passar i TävlingsCentralens tema så den vill vi gärna nämna i bloggen. Bubblorna hos oss representerar något glatt, en bubblande känsla i.. (läs mer)

Vinn mjölk för ett helt år

2013-02-19

I kylskåpet finns det en sak som ALLTID måste finnas tycker jag, och det är minst 1 liter mjölk. Om det plötsligt saknas hemma hos mig blir det nästan lite panik - vad ha i kaffet, i tekoppen?!.. (läs mer)

Tävling för kaffesugna

2013-02-13

Den här tävlingen la jag extra märke till för jag var nyligen hemma hos någon som hade en kaffebryggare från Moccamaster och det var väldigt gott kaffe kan jag säga. Har faktiskt funderat på.. (läs mer)

Vinn en vårstädning?

2013-02-12

Jag har ivarjefall städat lite här på TävlingsCentralen och gjort en ny, fräsch look bland bubblorna. Ingen jättestor förändring men vi tycker ivarjefall att det blev finare. Våren kan.. (läs mer)

Motivera varför just du ska vinna

2013-02-11

Blir du också galen när du ser detta krav i en tävling och vill slita ditt hår? Det är ju självklart att just jag vill vinna, varför skulle jag annars delta i tävlingen??!!
Du är inte.. (läs mer)

Gong Xi Fa Cai

2013-02-09

Idag är det Nyårsafton igen - för det Kinesiska Nyåret som börjar imorgon. Det är Ormens År som startar och i Kina och många andra länder med kinesiska traditioner är det den viktigaste.. (läs mer)

Vinn en elefant

2013-02-07

Ja inte riktigt, men ivarjefall en ridtur på en tvättäkta cirkuselefant. I den här tävlingen kan du vinna många roliga priser: vad sägs om att en kock lagar dina favoriträtter till dig och.. (läs mer)

Leva livet, kom så ska vi leva....

2013-02-04

Juippi!!!!! Gyllene Tider turnera i sommar! Vinn Gyllene Tider konsertbiljetter här så ses vi på konserten:

(läs mer)

Att delta i svenska tävlingar

2013-01-30

Vi har fått flera förfrågningar av svensktalande besökare bosatta utomlands som undrar om dom också kan delta i alla tävlingar vi listar. Svaret är: i en del tävlingar kan du delta även om.. (läs mer)

Vinn resa till Åre och egen designade skidor

2013-01-29

I anslutning till förra bloggen kom jag på att jag borde nämna även denna tävling, som passar i vintertemat: Designa och vinn dina egna skidor och resa till Åre skidfabrik.

Du.. (läs mer)

Vinn bil till sportlovsveckan

2013-01-27

Det här kan säkert behövas för de som planerar att åka runt i Sverige på sportlovsveckan. Du kan vinna en Renault Grand Scenic Bose att använda hela veckan (jag är ingen bilexpert men den ser.. (läs mer)

Lite nytt på TävlingsCentralen

2013-01-22

Det är flera av er som önskat lite mer information om alla tävlingar. Därför har vi nyligen ändrat lite på designen och satt in ett litet informations-i nere i högra kanten på varje.. (läs mer)

En tävling är plötsligt slut

2013-01-17

Har du också gjort det; letat fram en kul tävling med lockande pris och sen när du klickar på webbsidan - finns den inte längre / är redan slut!? Grrrr, så himla irriterande!

Vi på.. (läs mer)

Vinn Coca-Cola skidor

2013-01-16

Här är en tävling med stor prispott; det finns 67 par skidor att vinna och det kan väl klassas som rätt bra odds ändå. Om du gillar vintern och all snö som just nu faller ner (brrr) och.. (läs mer)

Vinn biljetter till Melodifestivalen

2013-01-12

Ett nytt år har precis börjat och folk börjar redan se fram emot årets Melodifestival. Du också? Nu har du chansen att vinna biljetter till genrepen för uttagningarna i Malmö den 8/2 och 9/2 i.. (läs mer)

Försköna ditt hem i det nya året, vinn design kristallkrona

2013-01-08

Såhär i början av året är lusten att starta något nytt och göra förändringar särskilt stor. Varför inte börja med att pigga upp och förändra ditt hem? Jag har hittat en tävling som jag.. (läs mer)

Ombyggnader

2012-12-26

Medans de flesta var upptagna med att öppna paket och mumsa på skinka och annat gott till julen var vi på TävlingsCentralen flitiga med att bygga om litegrann här på sidan. Vi är inte riktigt.. (läs mer)

Natten går tunga fjät....

2012-12-13

Har någon lussat hos dig idag? Natten går tunga fjät....

.. (läs mer)

Lyckotalet i dagens datum

2012-12-12

Idag är det en speciell dag, kolla på dagens datum så förstår du vad jag menar: 12-12-12 !! Över hela världen finns det extra många som gifter sig just idag, just för att ett bröllop på.. (läs mer)

Julkalender, julkalender, julkalender...

2012-12-09

...och ännu en julkalender! Otroligt vad många det finns, jag hittar nya varje dag. Och så många olika det finns, det borde vara något för allas smaker; i en kan du vinna hundmat, i en annan.. (läs mer)

Nikolausdagen

2012-12-06

Idag är det Nikolausdagen, känner du den? Det är en tradition som är stor i bl.a. Tyskland. Det funkar så här: Igår kväll skulle du haft putsat stövlarna/skorna blänkande fina och sedan.. (läs mer)

Gangnam Style

2012-11-25

Nu är det officiellt: Gangnam Style är den mest sedda videon på you tube någonsin - över 820 miljoner visningar, otroligt. Det är kul att det är ingen typisk 'mainstream' artist som har klarat.. (läs mer)

Vinn smycken till jul

2012-11-23

Jag är helsugen på att vinna denna lilla söta pepparkaksgubbe som smycke. Fast man kan köpa något annat smycke för presentkorten i vinstpotten förstås, om man hellre vill det. Kanske något.. (läs mer)

Julen är räddad!

2012-11-18

Tycker du jul är kul men bävar för att planera/handla/laga själva julmaten? Jag har hittat den perfekta jultävlingen till dig: Vinn en julkasse full med ekologiska, färska råvaror och recept.. (läs mer)

*** Nur har vi en kategori om julklappar och annat julkul ***

2012-11-11

Julen närmar sig med stora steg och allt fler och fler jultävlingar har kommit. Nu har vi samlat allt som har med julen att.. (läs mer)

Vinn julshopping resa till Tyskland

2012-11-06

Visste du att det finns massor med jättemysiga julmarknader i Tyskland? I många städer; Hamburg, München, Düsseldorf, bara för att nämna några få, finns det många helgulliga julmarknader.. (läs mer)

Det bubblar i magen...

2012-11-01

En liten kommentar om TävlingsCentralens nya utseende: Vi tyckte att bubblor passade bra för det representerar den glada känslan man har i magen om man vinner något! Och vi tackar härmed.. (läs mer)

Halloween

2012-10-31

Bu på er alla, idag är det Halloween! Vi har några läskigt bra tävlingar just nu, det är bara att sätta igång. .. (läs mer)

Måste ha! (om du gillar att baka och laga mat)

2012-10-30

Den här köksmaskinen verkar vara det senaste eftersom det är ett mycket populärt pris just nu (har hittat 3 tävlingar hittills att tävla i). I handeln ska den kosta runt 5.000 kr så nog vore.. (läs mer)

TävlingsCentralen och Facebook del 2

2012-10-26

Lagom till helgen kan jag konstatera att vår lilla facebook skara numera inte är så liten längre, (ivarjefall får ni inte alla plats i mitt kök längre!) jätteroligt och glädjeskutt igen!.. (läs mer)

Jag vill ha en Hobbitmössa!!

2012-10-22

.. (läs mer)

Vinn biobiljetter till nästa stora film som väntar runt hörnet - Hobbit: En oväntad resa

2012-10-21

James Bond filmen har inte ens haft premiär ännu men redan kan vi se fram emot nästa storfilm!

Estrella har just nu en tävling där du kan vinna galapremiärbiljetter till den.. (läs mer)

My name is Bond - James Bond

2012-10-15

Många väntar med stor iver på den nya Bond-filmen, Skyfall, som har premiär den 26 oktober i Sverige. Tänk att även efter så många filmer (det här är visst Bondfilm nr 23) är det.. (läs mer)

Lös en gåta

2012-10-02

Tips hur man kan tillbringa en helg:
Om du inte är sugen på pepparkakor tidigt på morgonen så ta en titt in i frysen om det kanske finns något gott bröd att tina upp till frukost.. (läs mer)

Vinn julklappar - nu är det jul igen....

2012-09-29

Julen kanske kan tyckas vara långt borta - men redan nu kan du tävla om 15.000 kr att kunna handla julklappar för. Den första jultävlingen denna säsong har kommit!
(läs mer)

Dags att vinna en ny bil!

2012-09-26

En ny biltävling har dykt upp, där en cool liten Volkswagen Beetle är högsta vinsten. Jag skulle hemskt gärna vilja susa runt i den och det är jag väl inte ensam om! Om du vill delta, klicka.. (läs mer)

Vinn den perfekta presenten till din man/pojkvän/pappa/dig själv om du är man!

2012-09-23

Tänkt dig följande situation: HAN (vem det nu är) har födelsedag igen och det behövs en present. Men vad?? Man tänker så att det knakar men, suck, han har ju allt! Till slut finns det bara de.. (läs mer)

P!NK tävlingar - 2 chanser att vinna hennes nya CD!

2012-09-19

Tänkte uppmärksamma alla som gillar P!NK att det finns TVÅ tävlingar som man kan delta i för att vinna hennes senaste album 'The Truth About Love' som utkommer just IDAG! Om hitsingeln 'Blow Me.. (läs mer)

Förbättringar på TävlingsCentralen

2012-09-16

Nu har vi gjort två nya förändringar, nämligen:

1. NYA TÄVLINGAR
Listan med alla tävlingar blev så himla lång så vi bestämde oss för att göra en sida med dom senast inlagda.. (läs mer)

TävlingsCentralen och Facebook

2012-09-14

Vår lilla skara på Facebook ökar sakta men säkert - VARMT VÄLKOMNA ALLIHOPA!! Jag tar små glädjeskutt varje gång jag ser att någon till gillar oss igenom Facebook. Det motiverar en.. (läs mer)

OBS! - NU KOMMER DOM SENAST INLAGDA TÄVLINGARNA FÖRST! - OBS!

2012-09-10

Nu har vi ändrat ordningsföljden på tävlingarna på sidan 'Alla tävlingar' så att dom senast inlagda kommer först (precis efter dom sponsrade tävlingarna) istället för på slutet. Detta.. (läs mer)

Stora priser och lite mindre priser

2012-09-09

Vilka sorts tävlingar tycker du är bra? Gillar du tävlingar där du kan vinna något 'stort' som en stor summa pengar eller annat med mycket värde? Vår senaste inlagda 'stora' tävling är den.. (läs mer)

NYTT NYTT

2012-09-02

Har ni märkt något? Det har smygit sig in lite förändringar på vår sajt...
Den största och bästa förändringen är nog att vi nu satt upp alla kategorier på ett översiktligt sätt,.. (läs mer)

Dagens lustigaste vinst

2012-08-22

Jag bara var tvungen att sätta in den här tävlingen Vinn praktisk handtork för jag tyckte att det var ett mycket ovanligt pris, fniss fniss. Men kanske det är rentutav praktiskt, man kan känna.. (läs mer)

Kontaktformuläret funkar igen

2012-08-19

Oj oj, vi har haft lite problem med kontaktsidan, som en av våra besökare uppmärksammade oss på (tack ska du ha!). Men nu funkar det igen så alla som har något att säga angående tävlingar;.. (läs mer)

Veckans favorit tävling

2012-08-16

Min favorit tävling för den här veckan är nog Vinn en dag med Årets Konditor. Bara bilden på denna bulle får mig att nästan kunna känna doften av kanel med en antydan av kardemumma,.. (läs mer)

Inkommande mejl

2012-08-06

ar du nyligen varit med i en tävling och bara efter några dagar – oj, oj – är inboxen full av en massa mejl, mer än du önskat….? Välkommen som onlinetävlare!

Nu gäller det.. (läs mer)

Varför så många frågor

2012-07-24

Nyligen bloggade jag om att vissa tävlingar kan ha så väldigt många frågor. Varför? För att svara på det måste man tänka efter lite och fråga sig ‘varför finns det så många.. (läs mer)

Svara på frågor i tävlingar

2012-07-19

I vissa tävlingar måste man svara på en hel del frågor innan man äntligen kommer fram till sista sidan med bekräftelsen att man nu är med i tävlingen och önskas lycka till (och det är ju.. (läs mer)

Tävlingssugen

2012-07-15

Hej alla tävlingsvänner!
Nu när jag skulle börja min tävlingsblogg ‘på riktigt’ satt jag länge och funderade på vad jag skulle skriva om först. Det finns ju så många.. (läs mer)

Sondag morgon blogg

2012-07-08

jaesp.. (läs mer)

TävlingsCentralen på Facebook

2012-05-07

Nu har vi faktiskt också en Facebook sida. Vi har fått flera kommentarer av besökare som sagt att dom skulle gärna vilja ha dom nyaste updates även på Facebook så vi har bestämt att forbereda.. (läs mer)

Ny rubrik artiklar

2012-01-14

For att vi fick så många allmäna frågor om tävlingar av vara besökare har vi börjat skriva några artiklar om det. Hoppas att det kan hjälpa.
Här kan ni läsa bl a om (läs mer)

TävlingsCentralen har en ny webbsajt

2011-12-01

Välkommen till vår nya webbsajt! Vi har spenderat mycket tid på att forsköna sajten. Vi hoppas att ni kommer att tycka om.. (läs mer)