Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: skor Deichmann tävling

Kläder Tävlingar

Tävla om kläder och väskor. Vinn fina skor till festen, klänningar, tröjor, byxor och allt annat som hör till din garderob. Tävla om underkläder, skärp, mössor och jackor. Ta chansen att vinna en designer outfit helt gratis. Gillar du märkeskläder och väskor så är det här kategorin för dig! Här finns Armani, Calvin Klein, Hugo Boss och många svenskdesignade kläder och väskor. Ibland kan du vinna en helt ny vårgarderob eller snygga vinterstövlar med passande varm och skön vinterjacka. Vinn en personal shopper upplevelse. Populärt att vinna är presentkort på skor eller en summa pengar att använda just till kläder. Du kan vinna ett redan utvalt klädesplagg i din storlek eller ett presentkort till klädaffärer så att du bara kan välja och vraka!


Tävlingar att vinna skor

Vissa människor kan bara inte låta bli att köpa nya skor, och nya skor igen för att en vecka senare köpa ett par till för att dom kan liksom inte bara låta bli. Men det blir ju ganska dyrt faktiskt. Hur vore det med att vinna skor eller vinna presentkort på skor så att du kan välja precis vilka du vill ha utan att det kostar ett öre? Här hittar du tävlingar för senaste modet inom skor.


www.deichmann.com/SE/sv/corp/home.jsp

  www.spartoo.se Spartoo är en av de största skobutikerna på internet. De har ofta rabatter och exklusiva erbjudanden på sina skor för damer, herrar och barn. Du hittar de flesta kända märken här som t.ex. Adidas, Benetton, Birkenstock, Caterpillar, Nike och många fler. Även kläder och väskor hittar du här. Spartoo har ibland tävlingar där du kan vinna skor och presentkort. Ibland kan du dela med dig av din åsikt och få presentkort som tack. Se fina Spartoo erbjudanden här.


   Vinn 10 par skor Snygga skor kan man väl aldrig få nog av :)

   Vinn Springyard Sneakers Cleaning kit Gör vita skor fina igen, 3 vinnare får varsit kit.

   Vinn 3 kilo godis från Haribo Nappar, cola flaskor och annat gott.

   Vinn en resa till ditt godaste resmål 3 vinnare av storvinsten men också 17 resväskor i potten fyllda med Gifflar   Vinn 10 par skor
   Kläder

   Vinn 10 par skor

   Värde:   10.000 kr   (1 pris)
   Kostnader:   gratis
   OBS tävlingen är redan avslutad
   Vinn 8 par skor från Crocs
   Barn

   Vinn 8 par skor från Crocs

   Värde:   19.200 kr   (3 priser)
   Kostnader:   gratis
   OBS tävlingen är redan avslutad   .