Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: ipad mini tävling

Här är ett pris som sticker ut i mängden tycker jag. Det är KLM Royal Dutch Airlines som är organisatören av denna tävling och allt det här ingår i priset:
-KLM biljetter till Johannesburg och return från Cape Town
-Delux svit på Rovos Rail tåg från Pretoria till Cape Town i Oktober 2013
-all mat och dryck, ja, även alkoholhaltiga drycker på tåget
-utflykter
-24 timmars room service
-1 övernattning på St James Manor med frukost och mini bar
- en Sony kamera

Det ska vara ett elegant tåg med romantisk atmosfär. Precis som överklassems resenärer förr i tiden kan du luta dig tillbaka i sätet, smutta på ett glas bubblande medan du beundrar Sydafrikas grässtepper, vinodlingar och imponerande berg som susar förbi.

Villkåren för denna tävling är ganska lång och allt på engelska men för att nämna det viktigaste: Som i de flesta tävlingar måste du vara över 18 år, flygresan till Johannesburg startar ifrån en av flygplatserna närmast dig där KLM flyger, vinnaren skall göra en film med kameran i vinsten under hela resan som sedan KLM får använda för marknadsföring (din chans att bli kändis kanske?). Och vinnaren måste svara inom 48 timmar på vinnarmailet, annars går vinsten över till någon annan! Du behöver inte lösa någon särskild uppgift för att delta, bara namn, födelsedatum, land och din email. Lycka till!

alternative_text


Elektronik Tävlingar

Elektronik är jättepopulärt att vinna. Här visar vi tävlingsvinster som iPad, iPhone, iPod, TV, mobiltelefoner, kameror och mycket mer. Appleprodukter som iPhone 5, iPad Mini och den nya iMac 27 är mycket eftersökta som vinst. Du kan även vinna en Samsung Galaxy S4 eller annan smartphone. Du kan vinna Nintendo, TV-spel, Playstation och laptops. Tävla om LCD TV, digitalkameror, Wii eller en XBox. Presentkort på elektroniska produkter är också vanligt. Många vill gärna byta ut sin telefon regelbundet och eftersom det inte alltid är så billigt är det mycket praktiskt om man kan vinna en ny telefon, eller hur? Sätt genast igång att leta om just den grejen du alltid velat ha finns med!


Tävlingar att vinna en laptop

En laptop är praktiskt att ha för den kan man ta med sig så lätt. Dagens laptops är ju så tunna och nätta. De finns faktiskt fler och fler människor som struntar helt i en traditionell dator och bara har en laptop i hemmet. Det finns t.o.m. de som bara använder en Apple iPad eller en Samsung Galaxy Tab surfplatta och tycker att det räcker helt.


Tävlingar att vinna iPad

Har du inte hunnit skaffa dig en iPad än, eller om du behöver förnya din gamla, här hittar du tävlingar med sprillans nya iPads som pris.


Tävlingar att vinna gratis iPad

Att vinna en iPad är nog en av de absolut populäraste priserna. De vet tävlingsarrangörer med så därför vinns det väldigt många iPad-tävlingar att delta i. Försök om du kan vinna den senaste modellen iPad eller kanske en iPad Mini i en av dessa tävlingar.


Tävlingar att vinna en Apple iPad
www.facebook.com/MiniBabyBelSverige

  Aldaniti är en marketing byrå som gor mest reklam igenom tävlingar. Hos Aldniti kan man till exempel vinna en rolig Mini bil eller tävla om Apple iPhone och iPad.

   Vinn ett set med Scanpan grytor och kastruller Vinn ett 10-delars set med Scanpan Impact kokkärl med en högkvalitativ stål och aluminium bas.

   Vinn iPad Pro och HomePod Vinn Apples hetaste vara - HomePod, med en iPad Pro.

   Vinn den nya iPad Pro Vill du vinna en iPad Pro 12,9"? Ta chansen och var med och tävla här

   Vinn filmen Downsizing på blu-ray Spännande tema om att bli krympt och leva i en lyxig minivärld.   Elektronik

   Vinn iPad Pro och HomePod

   Värde:   10.000 kr   (1 pris)
   Kostnader:   gratis
   Avslutas  2019-12-31
   Elektronik

   Vinn en Super Nintendo Classic Mini

   Värde:   5.500 kr   (1 pris)
   Kostnader:   gratis
   Avslutas  2019-11-30


   Vinn den nya iPad Pro
   Elektronik

   Vinn den nya iPad Pro

   Värde:   12.500 kr   (1 pris)
   Kostnader:   gratis
   OBS tävlingen är redan avslutad
   Vinn Kids Concept Edvin Kulbana Mini
   Barn

   Vinn Kids Concept Edvin Kulbana Mini

   Värde:   300 kr   (1 pris)
   Kostnader:   gratis
   OBS tävlingen är redan avslutad   .