Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: svensk damtidning utlottningar

Avicii, eller Tim Bergling som han egentligen heter, är en känd svensk DJ och musikproducent. Han är känd inte bara i Sverige utan har även blivit listad bland världens bästa topp discjockeys.

Rätta mig om jag har fel, men jag tror han gör mest housemusik, och om du gillar det har du nu chansen att vinna VIP-biljetter till hans framträdande på Ibiza. Du har även chansen att träffa honom backstage. I priset ingår förutom biljetter flyg och hotell för en helg på Ibiza och du får även pengar att köpa konsertprylar.

Det enda som behövs för att delta är att registrera sig för nyhetsbrev av Ralph Lauren, som står för tävlingen. Tävlingen håller bara på tills den 16 juli så snabba dig till Avicii tävlingen:
alternative_text


Bara jag hör ordet Pucko får jag någon sorts nostalgisk längtan efter en kall Pucko, tillsammans med något gott ifrån korvkiosken. Det vattnas redan i munnen. Vem har inte vuxit upp med Pucko? Och är det samma för er, Pucko köper man helt enkelt i ett gatukök tillsammans med en hederlig svensk korv, hamburgare eller min favorit tunnbrödrulle. Inte köper man väl Pucko i mataffären och dricker hemma!

Nu kan du dela med dig av ditt Pucko minne i Arlas tävling om att vinna värdecheckar för Pucko. Pucko fyller 60 år och det firas stort i denna tävling med 60 vinnare varje vecka. Chanserna är alltså bra. Du kan delta här, du har tid på dig hela april ut.
alternative_text


När jag var liten prenumererade min mamma på Svensk Dam Tidning som hon sen bytte med mormor (som i sin tur prenumererade på någon annan damtidning!). Om kungafamiljen eller andra kändisar, hon hängde alltid med i det senaste skvallret! Nu för tiden finns Svensk Dam på nätet för alla som vill hålla sig väl informerade om alla stjärnor. De har regelbundet tävlingar online.

   Härliga slott, värdshus, hotell.

      www.svenskaalarm.se

             www.ellos.se ELLOS grundades redan 1947 och har sedan dess växt och växt. Mer eller mindre varenda svensk känner väl till eller har någon gång nyfiket bläddrat i en Ellos katalog och beställt kläder. När jag var liten var det ivarjefall jubel när katalogen damp ner i brevlådan. Idag kan man förstås bläddra online och beställa allt bekvämt på nätet. Och inte bara kläder och skor; det finns saker till hemmet, för skönhet och hälsa, t.o.m. böcker och resor kan du numer beställa hos Ellos. Försäkringar och Ellos Privatlån har också kommit till som erbjudanden. Ibland organiserar Ellos tävlingar på hemmsidan eller facebooksidan. Se modekläder och mycket mer hos Ellos här.


              Vinn 2 biljetter till 2019 års Äppelmarknad och övernattning i Kivik Här gäller det att baka en kaka med svenska äpplen
              .