Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: max factor tävling

Nu startar vi en serie bloggar om hur man vinner i tävlingar och annat som är värt att veta. De kommer innehålla många tips om vad du kan göra för att öka dina vinstchanser. Här är 1.a delen:

Det är superkul att vinn en tävling. Problemet är bara att i många tävlingar krävs att du ska motivera varför just du ska vinna och då blir man lätt helt nollställd - VAD ska man skriva??!! Här är några tankar och idéer som kan vara värt att tänka på:

1. Ta det med humor

En text som får juryn att smajla ger dig större chanser att vinna. Att be på sina bara knän och hoppas på medlidande är ingen bra idé.

2. Det är inte fel att rimma

Det verkar kanske lite löjligt, men det bevisar att du har ansträngt dig för att vinna, juryn blir på glatt humör (se ovan) och kommer lättare ihåg ditt bidrag eftersom det är unikt.

3. Försök vara originell

De flesta bidrag som vinner har fått domarnas uppmärksamhet på ett eller annat sätt, så det gäller att inte låta tråkig och banal. 'Jag vill vinna resan till Italien för jag gillar Italien och italiensk mat' är inte särskilt kreativt och blir lätt slängt åt sidan.

4. Nämn produkten eller tävlingsarrangören i din text

I många fall vill tävlingsarrangören använda insända bidrag till marknadsföring. Ivarjefall kommer de att presentera det vinnande bidraget på sin hemsida/facebooksida - och vad gör dem inte extra stolta om inte bidraget som vann samtidigt nämner deras produkt på ett positivt sätt!

5. Skriv inte för långt

Ofta är angett hur lång texten skall vara, t.ex. max 20 ord, max 35 ord. Håll dig till det.

6. Var spontan och ärlig

Ibland är det enklaste helt rätt. Om din första tanke när du ser priset är 'wow, det här skulle passa perfekt i vardagsrummet och min fru skulle hoppa högt av glädje', använd den tanken i ditt bidrag.

Hoppas detta hjälpte lite till att gnugga geniknölarna och lycka till!


Hösten står runt hörnet men sommaren är inte riktigt slut än, för du kan fortfarande vinna glass av Hemglass (fram till 2013-09-05) och det ger ju fortfarande en sommarkänsla. Varje vecka ligger två presentkort på 500 kr i potten och uppgifter är att rösta på en av dessertförslagen som din favorit. Just nu är visst är något med banan i toppen men det kan du ju ändra med din röst.

Du ska även motivera varför du ska vinna. Max 15 ord, det är inte mycket: 'Jag vill vinna därför att...' är redan fem ord!

Jag tänker alltid på Hemglass med en slags nostalgikänsla. Vem minns inte du-du-du-du-du, du-du-du-du-du, dudu, dudu, dudu! som barn. Det var ju veckans händelse om man fick pengar och sen gå ner och välja en glass, helt själv.

Jag kommer ihåg en gång när jag var liten och mamma och jag skulle köpa glass till mitt födelsedagskalas. De flesta kalas jag hade varit på hade ofta tre-smak, alltså jordgubb, vanilj, choklad och det tyckte jag var SUPERTRÅKIGT. Hos mig skulle det vara nötkrokant, minsann! Men ack och je, nötkrokanten var slut !! :( Och kalaset som skulle vara på lördag, katastrof!!

Glömmer aldrig hur Hemglasskillen lovade att komma förbi nästa dag med min nötkrokant, bara till mig. Och mycket riktigt, nästa kväll hördes ett du-du-du-du-du...bara för mig! Gissa om jag kände mig speciell. Jag minns att jag även fick ett annat glass paket som födelsedagspresent av Hemglass. Det kallar jag service!

Så får man nöjda kunder och lyckad marknadsföring samtidig. För nöjda kunder är ofta lojala och välsinnade emot ett märke de haft en god upplevelse med, berättar det gärna vidare t.ex. Och det är ju det tävlingar faktiskt går ut på: en lyckad marknadsföring med lyckliga vinnare!
alternative_text


Vinn 50.000 kr i guld med Ballerina Mumsbit. Jag skriver för säkerhets skull på en gång att denna tävling är inte helt gratis, du måste nämligen köpa ett paket Ballerina Mumsbit och mumsguldet måste finnas i det paketet. Sen finns det några andra saker du måste uppfylla för att delta i denna tävling, nämligen följande:
Gilla Ballerina på facebook (inte så svårt), skriva en motivering med max 50 ord om vad som sätter guldkant på din fika (lite svårare kanske) och även lägga upp en rolig bild på dig och guldtråget (det är mumsguldet) och det kanske är det svåraste, att hitta på och ta en kul bild.

Alla dessa krav kanske låter lite jobbigt, men glöm inte att ju svårare det är att delta, desto mindre människor deltar - det betyder större vinstchanser för dig! Och i denna tävling kan det verkligen löna sig. Inte bara första priset värt 50.000 kr lockar, det finns även veckopriser i form av presentkort hos Guldfynd för 1.500 kr.
alternative_text


Kosmetika o Smycken Tävlingar

Tävla om makeup, dofter och parfymer. Vinn nagellack från OPI för tjusiga händer, mascara och ögonskuggor för vackra ögon. Få gratis ansiktskrämer, lyxiga spa-paket för ditt hår och andra hudvårdsartiklar. Kanske du kan vinna en makeover. Här hittar du även tävlingar där du kan vinna fina smycken som halsband, diamantringar och örhängen, gratis klockor. Vinn Max Factor, L’Oréal, Vichy, Yves Rocher, Nivea och andra kända märken. Vinn nylanserade skönhetsprodukter. Se om din favoritdoft lottas ut just nu eller kanske ett snyggt armband!


Motivera tävling

Tävlingar där ditt bidrag måste motiveras med en kort text varför du ska vinna, ofta 25 ord eller mindre eller 100 ord eller mindre i längd. Vinnaren av tävlingen avgörs av en jury som granskar alla motiveringar och beslutar vilket är det bästa eller mest originella bidraget. Motivera tävlingar anses som skicklighetsspel där din vinst inte är beroende av slumpen, men den färdighet som du visar. Ofta ger motiveringstävlingar något högre odds än andra tävlingar såsom dragningar där tur bestämmer. På vissa sätt är motivera tävlingar ganska lika allmänna kreativa tävlingar, men du måste vara kort och precis, som är en utmaning för vissa. För det mesta ska din motivering vara max 25 eller 30 ord. För mer om Motivera tävlingar och hur man vinner, se min blogg Motivera varför du ska vinna tävlingar
Försök att vara kreativ eller roligt i ditt svar. Om möjligt nämn produkten eller varumärket så att du har en större chans att ditt svar väljs av juryn. Och se absolut till att hålla dig till max ord. Om det står "motivera med max 25" kommer de att diskvalificera dig om du gör 26 ord eller mer.


   Vinn en bilbarnstol Maxi-Cosi Mobi SPS   Vinn en kamera, prenumeration på Allers mm
   Varje deltagare får skicka in max fyra bidrag, men en tävlande kan bara vinna ett pris. Vi tar endast emot digitala bilder. Dessa ska vara högupplösta och i jpg-format. Du skickar dina bilder till 
[email protected] I ämnesraden skriver du ”Naturfototävling 2018”. Berätta när och hur bilden kom till. Glöm inte att ange namn, adress och telefonnummer! Bilderna kan komma att publiceras på allers.se och i sociala medier. Juryn, som består av redaktionsmedlemmar, kommer i första hand att bedöma bildens innehåll men även dess tekniska kvalitet. Tävlingen pågår till och med den 15 juli 2018. Därefter 
tar vi inte emot fler bidrag. 
Vinnarna presenteras i Allers 
nr 38. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


   .