Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn bil

Det här kan säkert behövas för de som planerar att åka runt i Sverige på sportlovsveckan. Du kan vinna en Renault Grand Scenic Bose att använda hela veckan (jag är ingen bilexpert men den ser ut att ha god plats till hela familjen). Och för att all packning/skidor ska kunna hänga med får man även ha med sig en takbox - som man sen får behålla! I priset ingår även nya vinterdäck till din egen bil. Tävlingen avslutas 31 januari så passa på nu:
alternative_text


I vissa tävlingar måste man svara på en hel del frågor innan man äntligen kommer fram till sista sidan med bekräftelsen att man nu är med i tävlingen och önskas lycka till (och det är ju trevligt). Ibland är det frågor som inte ser ut att inte ha det minsta med själva priset eller arrangören att göra.

Om man nu är nybörjare inom tävlingsvärlden höjer man nog på ögonbrynen både en eller två gånger, men en van tävlare vet att det liksom tillhör att vara med i en del undersökningar för att få chansen att vinna ett trevligt pris. (fast ibland kan man ju undra vad bantningspiller och elräkningar har med en bil att göra….) Varför alla dessa frågor?. Det är faktiskt ett helt tema i sig som jag ska ta upp vid ett annat tillfälle, men just idag vill jag gärna ge lite tips runtom detta.

Tips om undersökningsfrågor i tävlingar:

Gå inte igenom frågorna alltför snabbt. Ibland gömmer sig erbjudanden som kostar något (kanske inte jättedyrt, men ivarje fall), så om du inte är intresserad av att få några prover till självkostnadspris hemskickade till brevlådan eller ett medlemskap till en klubb för halva normalpriset så är det nog bäst att kryssa i ‘nej, tack’ på just den frågan. Självklart, om det är pangerbjudandet du väntat på länge så är det bara att slå till :)

Andra frågor ändrar sig beroende på vad man svarat innan; det är alltså värt att tänka efter lite hur man svarar. Sådana typiskt vanliga undersökningsfrågor i samband med internet tävlingar kan ta ungefär 3-5 minuter att fylla i, kanske lite till. Men vad gör man inte för att ha chansen till ett fint pris!


Att vinna en bil är en av de mest populära priser som finns, tätt följt av resor och pengar. Man kan ju undra varför det finns relativt lite tävlingar i Sverige där man kan vinna en bil. I andra länder är det annorlunda, där lottas det ut bilar till höger och vänster. Synd för oss att tävlingar i andra länder kräver att man bor i just det landet så vi kan inte delta. Men skulle jag hitta en internationell tävling om bilar tar jag självklart med den. Ibland har TävlingsCentralen haft med just internationella tävlingar som ingen annan webbsida i Sverige verkar ha lyckats hitta ;)

En bil är ju inte direkt billig, så det kanske är därför det inte finns så många biltävlingar. Ibland finns det ivarjefall tävlingar där man kan vinna en bil för en helg, för sommaren och ibland ett helt år och det är ju inte dåligt det heller. Att vinna gratis bensin/diesel kan också vara väldigt välkommet och sådana tävlingar finns lite då och då.

Aktuellt just nu finns det ivarjefall en tävling där du kan vinna en fin Peugeot 107, så nu får vi vara glada över det. Perfekt stadsbil som är mycket populär och värd ca 100.000 kr! Du kan hitta Peugeot tävlingen och andra här:
Vinn en bil alternative_text


Det nya året startar bra i tävlingsvärlden, nu kan du nämligen vinna en bil. Biltävlingar är tyvärr ganska tunnsådda, så jag blir extra ivrig när det äntligen dyker upp en. I denna tävling är vinsten en sprillans ny Volkswagen up, värd ca 108.000 kr. Det här är en smart och rolig liten bil som känns större än vad den är, enligt recensioner. Den har i helhet fått mycket bra kritik i sin klass.

Storleken är perfekt som stadsbil eftersom det är mycket enklare att hitta parkeringsplatser till en lite mindre bil än en stor bökig en. Vet du förresten vad det tyska ordet Volkswagen egentligen betyder? Folkets Bil! Om du har turen med dig detta nya år kanske den kan bli Din Bil! Tävla här:
alternative_text


Bilar Tävlingar

Vinn en bil: Här kan du vinna en fin Volvo, BMW eller en annan högklassig bil om du får verkligen har tur. Annars kanske en Volkswagen, Opel eller en Chevrolet Spark. Tävlingar för att vinna bilar är bland de mest populära och en bil som pris är ofta den största premien. Alla stora biltillverkare som Volkswagen, Ford, Toyota, Renault och Peugeout kör tävlingar speciellt för att introducera nya bilmodeller. Även bilförsäkringar, motorklubbar och bilföreningar har ofta bilar och tillbehör som priser i sina tävlingar. Du kan också vinna motorcyklar inklusive vespor och hela vägen upp till Harley Davidson motorcyklar. Det finns även tävlingar för husbilar, husvagnar och biltillbehör. Vinn sommardäck eller vinterdäck, snökedjor eller en bilkamera. Tävlingar för bensin eller diesel hjälper med stigande kostnader för drivmedel. Du kan också vinna en gratis bil över helgen eller kanske för ett helt år!


Tävlingar att vinna en BMW

Vem skulle inte gärna vilja vinna en ny bil att susa runt i? En lyxig BMW - Och det helt gratis! Kolla om din drömbil är med ibland priserna.


Tävlingar att vinna årsförbrukning

Att vinna en årsförbrukning av någonting kan verkligen kännas som att man får ett rejält pris. Det finns årsförbrukning av smör, ostar, kläder och kosmetika att vinna. Eller varför inte vinna en bil för ett år? Hemstädning för ett år verkar väl också bra?


  Aldaniti är en marketing byrå som gor mest reklam igenom tävlingar. Hos Aldniti kan man till exempel vinna en rolig Mini bil eller tävla om Apple iPhone och iPad.

   Vinn en SUHD TV Nästa generations bildkvalitet har redan kommit - upplev en fantastisk SUHD TV 4K!

   Vinn körkort och en minibil Få körkortet betalt i denna tävling och en helt egen bil! Var med och tävla om detta pris värt 100.000 kr.

   Vinn en husbil i 5 veckor Var med och tävla om att få hyran betald för en husbil under hela semestern!

   Vinn en elcykel Nu har du chansen att vinna en elcykel! Ett grönt alternativ till bilen!

   Vinn en romantisk helg i Paris Det här priset innehåller 5-stjärnigt hotell, restaurangbesök, shoppingpengar - och flygbiljetter såklart!

   Vinn fotoböcker och väggbilder Delta med dina bilder och var med i tävlingen om fina vinster från Postfoto.

   Vinn en resa till Santorini, Grekland En av Greklands vackraste öar, fina stränder och idylliska byar. Vinnaren får 20.000 kr till flygbiljetter, hotell och fickpengar!

   Vinn fina fotoböcker från Cewe eller 1 år av Toffifee Delta med dina bästa familjebilder i fototävlingen ”Toffifee” och vinn fina fotoprodukter med dina egna bilder från CEWE och smaskig choklad från Toffifee.

   Vinn ett helt års gratis bensin eller resor med kollektivtrafik Nu kan du vinna ett helt års GRATIS bensin! Om de inte har bil kan vinsten bytas in och utnyttjas i kollektivtrafiken istället.

   Vinn den nya Opel Cascada Convertible under 3 månader Vill du ha en ny bil? Vinn den nya läckra cabriolet Opel Cascada i 3 månader.

   Vinn en lyxig hotellvistelse Tävla med Risskov bilsemester om en härlig hotellvistelse på fyrstjärniga A-ja Grömitz das Resort.

   Vinn en digital SLR-kamera från Nikon eller ett Expono Plus-medlemskap Ladda upp sommarens bästa bild på Expono.com och tagga med "summer contest 17"

   Vinn biljetter till Veronica Maggio Tävla och vinn biljetter till Veronica Maggio på Dalhalla den 1 juli!

   Vinn en resa till Borholm inkl. hotell Vinsten inkluderar färjetur t/r Ystad-Rönne med personbil samt två övernattningar på Griffen Spa Hotel för två personer.

   Vinn biobiljetter till Alicia Vikanders nya film 10 vinnare som får 2 st biobiljetter var.

   Vinn biljetter till Way Out West 15 st vinnare som får 2 st biljetter vardera (3-dagarspass)
   .