Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn träff med Johnny Depp

TV6 har just nu en tävling fram till 14 juni där du kan vinna resa till Los Angeles och få gå på röda mattan med stjärnorna från The Lone Ranger. Ja, och Johnny Depp har en av huvudrollerna så han måste ju bara vara där!

The Lone Ranger är en ny film som har premiär i USA den 22 juni (det är då du kan vinna att få vara med, så se till att du har tid den helgen att jetta iväg till Los Angeles för galapremiären!). Filmen ska vara fylld med både action och humor, den vill jag absolut se (även om det nu inte skulle bli i Los Angeles).

Johnny Depp är enligt min mening en fantastik skådis, tänk bara på hur många olika sorters roller han haft, t.ex. Edgar Scissorhands, Gilbert Grape, Chocolat, Charlie and the Chocolate Factory och inte minst Pirates of the Caribbean filmerna, för att nämna ett fåtal. Med alla dessa filmer i baktankarna har jag stora förväntningar på denna film - lova att hälsa från mig om du har lyckan att få vara med på galapremiären!!
alternative_text


Tidningen Mama firar 10 år med att uppfylla mammors vanligaste önskningar. Det betyder att de nu har extra många tävlingar med en massa trevliga vinster som säkert inte bara mammor drömmer om! Vad sägs om en träff med en personal shopper och 10.000 kr att handla kläder för, ett halvårs städning eller en matkasse levererat varannan vecka i 6 månader, en lyxweeend i Köpenhamn med bästa väninnan m.m. m.m. Det är värt att kolla in dessa tävlingar: Tävlingar organiserade av Mama


Vinn Fakiren som fastande i ett skåp Vinn biobiljetter till Fakiren som fastnade i ett skåp
Fakiren Som Fastande I Ett Skåp Poster 01 Vi på Filmparadiset har tillsammans med Noble Entertainment anordnat en “Fakiren som fastnade i ett skåp“-tävling. Vinster i potten: 6 st. “Fakiren som fastnade i ett skåp” biobiljetter. Vi låter tre vinnare få två biljetter vardera till filmen! “Fakiren som fastnade i ett skåp” får biopremiär den 17 augusti! Aja (Dhanush) har bott hela sitt liv i Mumbai. Han uppträder på gatorna och människor tror att han har speciella magiska krafter. Efter att hans mamma dött beger han sig till Paris för att hitta sin pappa med en falsk 100-eurosedel i fickan. Första målet är den svenska möbelaffären som han drömt om att besöka sedan han var liten, där träffar han Marie som han direkt blir förälskad i. Aja upplever sedan en rad stora äventyr runt om i världen, ursprungligen i ett skåp, sedan en Louis Vuitton-resväska, en luftballong till Tripoli och en flyktingförläggning i Libyen. Längs vägen blir han vän med en sudanesisk flykting som heter Assefa (Barkhad Abdi) som han träffar i en lastbil. Det här är en underbar och komisk historia. Baserad på bästsäljande roman av Romain Puértolas. The Extraordinary Journey of the Fakir (2018) on IMDb 7.3/10 För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 14/8-2018. TÄVLINGSFORMULÄR För att vara med och tävla svara på följande fråga: Var det från början sagt att Alexandra Daddario, Uma Thurman och Gemma Arterton skulle medverka i filmen? Svarsalternativ * Ja Nej Förnamn * Efternamn * E-mejl * Adress * Lycka till! När slutar tävlingen? Tävlingen pågår till den 14:e augusti 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook. © 2018 Noble Entertainment

Vinn en drömresa tillFormel 1-lopp och Disneyland
Ferrero Scandinavia AB organiserar tävlingen, och anställda på företaget får inte delta. Tävlingen kommer att avslutas den 31 / 12 /2018. Vinnarna kommer väljas ut av en jury, vars beslut inte kan överklagas. Vinsten kan inte bytas till pengar och Ferrero Scandinavia AB ansvarar för eventuella vinstskatter. Vinnarna kommer att kontaktas via deras Instagramprofiler. Dina personuppgifter kommer endast att användas för att hantera och administrera denna tävling. Sex veckor efter att tävlingen avslutats och de vinnande bidragen har publicerats kommer den här webbplatsen att stängas och din och de andra deltagarnas uppgifter kommer inte längre att finnas tillgängliga på den här webbplatsen. Informationen kommer att raderas från våra filer och alla andra enheter som deltar i administrationen av denna tävling. Vi kommer inte heller aktivt dela din information med någon tredje part med undantag för när gällande lagstiftning kräver detta.. Spridning som kan inträffa trots detta, beror helt och hållet på mediet, och är utanför vår kontroll. Föräldrar måste ge sitt medgivande till uppladdningen av bilder på barn under 15 år. Ferrero Scandinavia är personuppgiftsansvarig. Om du har några frågor om vår personuppgiftsbehandling eller vill utnyttja dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss på [email protected] eller via följande adress Ferrero Scandinavia AB, Box 20023, 200 74 Malmö (Sverige). Du har rätt att begära tillgång till, rättelse av eller få raderat den information som eventuellt finns lagrad om dig. Du har även rätt i förekommande fall och där så kan medges att begära begränsning av eller framställa invändning mot behandlingen av dina personuppgifter samt att utnyttja din rätt till dataportabilitet. Du har även rätt att inge klagomål till behörig tillsynsmyndighet. Behandlingen av dina personuppgifter sker enligt Ferrero Scandinavias berättigade intresse (artikel 6.1 f, Dataskyddsförordningen. Vi ber er notera att Instagram är ansvarigt för den personuppgiftsbehandling som sker på deras plattform och vi hänvisar till deras personuppgiftspolicy för mera information härom.


.