Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: gratis kryssning

Tävlingar att vinna en kryssning

Att åka på en kryssning förknippar man med lite lyx. Det känns så mysigt att kunna njuta av utsikten, sol och vind på däck, äta gott i en av restaurangerna eller shoppa (ofta duty-free) i affärerna ombord. Alltså vad kan vara bättre än att vinna en lyxkryssning som semester? Här listar vi tävlingar med kryssningar som startar ifrån Sverige, t.ex. Viking Line, Tallink Silja Line eller Cinderella som kryssar på Östersjön. Även Birka Cruises har ibland tävlingar. Med Stena Line kan du bl.a. åka till Tyskland (tips: sträckan Trelleborg-Sassnitz till den tyska ön Rügen är perfekt för lite tysk shopping, vissa affärer där har faktiskt skyltar på svenska! Ön är dessutom oändligt vacker)
Eller vill du hellre vinna en medelhavskryssning, kryssa i Karibien eller vara med om en kryssning över Atlanten? Här hittar du alla tävlingar för att vinna kryssningar:


Vinn en lyxkryssning för hela familjen Lyxiga kryssningar blir bara mer och mer populära. Det är ju inte så konstigt för det är ett väldigt bekvämt och avkopplande sätt att semestra på: sol, lyx, shopping, underhållning, god mat och aktiviteter, allt på bekvämt avstånd i från din lyxiga hytt. Var med och tävla här!

Vinn 50.000 kr till en lyxkryssning Vinn pengar till en lyxkryssning för hela familjen.

Vinn en seniorresa Vinn ett presentkort på en resa passande för seniorer. Varför inte en kryssning eller kanske en trevlig resa i vårt vackra land?

Vinn en kryssning för hela familjen Ta med hela familjen på en lyxig kryssning och njut av sol, vind och vatten, för att inte tala om fantastisk mat, underhålling och aktiviteter ombord.

Vinn en kryssning till Karibien för hela familjen Allt ingår: flyg och kryssning, mat, olika utflykter

Vinn en kryssning till Polen med Stena Line Välj mellan 24h eller 36h kryssning.Vinn en kryssning för hela familjen
Resor

Vinn en kryssning för hela familjen

Värde:   50.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
OBS tävlingen är redan avslutad
Vinn en kryssning till Karibien för hela familjen
Resor

Vinn en kryssning till Karibien för hela familjen

Värde:   50.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
OBS tävlingen är redan avslutad
Vinn en kryssning till Polen med Stena Line
Resor

Vinn en kryssning till Polen med Stena Line

Värde:   1.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
OBS tävlingen är redan avslutad.