Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: tv3 var med

Jag bara var tvungen att sätta in den här tävlingen Vinn praktisk handtork för jag tyckte att det var ett mycket ovanligt pris, fniss fniss. Men kanske det är rentutav praktiskt, man kan känna sig lite som om man är på damernas/herrarnas på restaurang!

Ivarjefall är det kul ibland med lite annorlunda vinster, inte bara PlayStations och Bilar (ja, jag vet, det vill ni också ha…). Om någon av just er skulle vinna denna grej (snygg färg, faktiskt) – snälla, skriv och berätta!


Vilka sorts tävlingar tycker du är bra? Gillar du tävlingar där du kan vinna något 'stort' som en stor summa pengar eller annat med mycket värde? Vår senaste inlagda 'stora' tävling är den här:

Vinn_lyxsemester

Där kan du vinna hela 50.000 kr att använda till en resa eller till något helt annat, du kan faktiskt välja själv vad du gör med pengarna, det där med Hollywood är bara ett exempel av tävlingsarrangören. (Det kan man läsa i villkoren)

Sen finns det helt andra sorters tävlingar där priserna inte direkt är av något större belopp men det betyder inte att dom är mindre roliga! Jag gillar t.ex. just nu den här tävlingen:

Vinn_t-shirt_och_kortlek

Dels är vinstchansen ganska stor - 10 vinnare utses varenda dag ända fram till 14 oktober. Sen är det gulliga priser med Polarbröd-renen på som man säkert inte kan få tag i var som helst. Och inte minst, för att deltaga i tävlingen ska man lägga en kul online-patiens (enkel, den känner de flesta sen barnsben, jag la ivarjefall den här patiensen, som kallades 'sjuan', tusentals gånger). Det gäller bara att vara så snabb som möjligt. Lycka till!


En ny biltävling har dykt upp, där en cool liten Volkswagen Beetle är högsta vinsten. Jag skulle hemskt gärna vilja susa runt i den och det är jag väl inte ensam om! Om du vill delta, klicka på första bilen nedan och var med i tävlingen. Inte bara priset är kul, även själva tävlingen: man får titta på en liten film och sen svara på en fråga om filmen. Ska inte avslöja för mycket men filmen är inte så skenhelig som den verkar - och har du kollat mer än en gång så har du garanterat låten i huvudet efteråt!

Vinn_VW Beetle vrrooooommmm!!!!


Tips hur man kan tillbringa en helg:
Om du inte är sugen på pepparkakor tidigt på morgonen så ta en titt in i frysen om det kanske finns något gott bröd att tina upp till frukost istället. Efter en stärkande måltid är det dags att fixa sig i badrummet innan resten av dagen ska planeras. Ska vi packa resväskorna och ta bilen ner till Tyskland? Till London och äta på Den Nakna Kockens Restaurang kan vi ju göra nästa helg! Bäst att vi handlar lite mat först att ha med på resan. Vi slänger ner lite kläder och ett par DVDn ifall det är lite svårt att förstå tysk tv, och sen bär det av!!
Ok - HUR många anknytningar till tävlingar har jag bakat in (där var en till!) i den här texten


Medans de flesta var upptagna med att öppna paket och mumsa på skinka och annat gott till julen var vi på TävlingsCentralen flitiga med att bygga om litegrann här på sidan. Vi är inte riktigt klara än, det kommer mer, så ha lite tålamod med oss. Tanken är förstås att sidan ska bli ännu bättre och överskådlig. Det ska bl.a. bli mer information om tävlingarna, för det är en sak som många verkar vilja ha (vi lyssnar på era kommentarer och önskningar!). Häng med så får ni se hur vi utvecklar oss.
Den här tävlingen la jag extra märke till för jag var nyligen hemma hos någon som hade en kaffebryggare från Moccamaster och det var väldigt gott kaffe kan jag säga. Har faktiskt funderat på att skaffa en själv. I denna tävling kan du vinna inte bara kaffebryggaren utan även en kaffekvarn från Peugeot, tjusigt guldfilter och 3 påsar hela bönor.

För att delta i tävlingen behöver du svara på 3 frågor och skriva lite kort om din perfekta kopp kaffe. Med lite fantasi tordes de inte vara alltför svårt.

Visste du förresten att ordet - påtår - är unikt i svenskan, det finns ingen direkt översättning i något annat språk. De bevisar väl att vi är riktiga kaffemostrar! Om jag har utländska vänner på besök brukar jag alltid tipsa om ordet påtår, alla blir helförtjusta och tycker ordet är toppen!

alternative_text


Nyligen fick vi ett inlägg på vår Facebook sida där kommentaren var 'Knappt aldrig några vinnare som visas i alla tävlingar som kommer upp'. Det stämmer ju och här är förklaringen varför:

- Vi utser inte vinnarna och vet alltså inte vem som har vunnit.

Det gör tävlingsarrangörerna själva och visar sina resp. vinnare på sina egna webb- och facebook sidor. Vinnare brukar i de flesta fall även bli kontaktade via email och/eller telefon. Det är därför viktigt att hålla noga koll på mailboxen för att inte missa ett gratulations-mail!

TävlingsCentralen har hittills inga egna tävlingar (vi listar bara, se mer förklaring i bloggen från 2013-02-28) men det är mycket möjligt att vi kommer att ha det i framtiden, exklusiva tävlingar bara för medlemmar isåfall :)
alternative_text


Jag har varit på ett av dessa hotell, flera gånger faktiskt, och jag kan säga att det var en av de mest avkopplande och njutningsfulla hotell vistelser jag haft.

Jag kommer ihåg att vi bokade in oss tidig eftermiddag, lagom till kaffe och hembakt paj med vaniljsås. Vi packade upp i rummet i gammaldags lyxig stil innan vi tog en promenad i den härliga trädgården med blick över sjön. Vi parkerade oss på en parkbänk med böcker och lite senare gick vi till den fina restaurangen, avnjöt ett glas bubblande innan en helt underbar 3-rätters meny serverades. Dagen efter vaknade vi till en härlig frukost buffe som faktist höll oss nöjda ända tills det var dags för kaffe och hembakt igen ;). Detta upprepade vi i 3 dagar och var lite vemodiga när det var dags att åka hem. Var vi var? Södertuna Slott. Kommer tillbaka någon dag, lovar!

Om du blir sugen på att uppleva liknande, tävla här för att vinna slottsupplevelse

alternative_text


Ja, faktiskt, det är inget fel: det har kommit en ny tävling där du kan vinna 10.000 kr att handla julklappar för, utbetalning sker i juli denna sommar. Lagom till sommarrean är visst tänkt. 'Va!? Är de helt tokiga?!' var min första tanke när jag såg den här tävlingen. Men om man tänker efter kanske den här tävlingen har sina fördelar faktiskt.

1. Man kan i lugn och ro planera sina inköp och sen lugnt mysa med glögg och pepparkakor i december när alla andra har julstress.
2. Med 10.000 kr kan det helt klart bli en rejäl julklapp till sig själv också (som man kan njuta av redan i juli :)
3. Kanske många tycker att det är ju en tokig idé ivarjefall och därmed är det inte så många som deltar och chansen att du vinner ökar :D

Om du vill testa din lycka (julstämning eller ej), klicka här:

alternative_text


Nu startar vi en serie bloggar om hur man vinner i tävlingar och annat som är värt att veta. De kommer innehålla många tips om vad du kan göra för att öka dina vinstchanser. Här är 1.a delen:

Det är superkul att vinn en tävling. Problemet är bara att i många tävlingar krävs att du ska motivera varför just du ska vinna och då blir man lätt helt nollställd - VAD ska man skriva??!! Här är några tankar och idéer som kan vara värt att tänka på:

1. Ta det med humor

En text som får juryn att smajla ger dig större chanser att vinna. Att be på sina bara knän och hoppas på medlidande är ingen bra idé.

2. Det är inte fel att rimma

Det verkar kanske lite löjligt, men det bevisar att du har ansträngt dig för att vinna, juryn blir på glatt humör (se ovan) och kommer lättare ihåg ditt bidrag eftersom det är unikt.

3. Försök vara originell

De flesta bidrag som vinner har fått domarnas uppmärksamhet på ett eller annat sätt, så det gäller att inte låta tråkig och banal. 'Jag vill vinna resan till Italien för jag gillar Italien och italiensk mat' är inte särskilt kreativt och blir lätt slängt åt sidan.

4. Nämn produkten eller tävlingsarrangören i din text

I många fall vill tävlingsarrangören använda insända bidrag till marknadsföring. Ivarjefall kommer de att presentera det vinnande bidraget på sin hemsida/facebooksida - och vad gör dem inte extra stolta om inte bidraget som vann samtidigt nämner deras produkt på ett positivt sätt!

5. Skriv inte för långt

Ofta är angett hur lång texten skall vara, t.ex. max 20 ord, max 35 ord. Håll dig till det.

6. Var spontan och ärlig

Ibland är det enklaste helt rätt. Om din första tanke när du ser priset är 'wow, det här skulle passa perfekt i vardagsrummet och min fru skulle hoppa högt av glädje', använd den tanken i ditt bidrag.

Hoppas detta hjälpte lite till att gnugga geniknölarna och lycka till!


Om du vill ta del av tävlingar på facebook krävs att du har ett facebook konto. Är du inte så förtjust i allt detta med facebook, det verkar jobbigt och du gillar inte ideen att visa dig och ditt liv offentligt på facebook? Lugn, det behöver man faktiskt inte. Men om du är en riktig tävlingsmänniska som inte vill missa några bra chanser att vinna fina priser så är det lite synd att missa alla tävlingar på facebook för det finns så enormt många där.

Öppna facebook konto Det går enkelt att öppna ett facebook konto (inte svårt), du behöver inte uppge väldigt mycket om dig själv om du inte vill, bara det som krävs för att bli godkänd. Sen behöver du ju inte ens berätta för alla vänner och familj att du nu finns på facebook, du kan helt enkelt bara använda kontot för att delta i facebook tävlingar, så enkelt är det faktiskt!

Du finns redan på facebook men funderar på att öppna ett extra konto för tävlingar? INTE att rekommendera, enligt facebook regler kan var människa bara öppna ett konto i sitt eget namn, inte flera. Man kan bli straffad i det att man plötsligt inte kan ha ett facebook konto alls!


TV3 ordnar ibland tävlingar som är anknytna till deras program. Det har t.ex. varit biljetter till Top Model eller en brandmanskalender med alla brandmän från TV3 programmet Stockholm Brinner som priser. Just nu kan du vinna presentkort på hotell i samband med den aktuella serien Hotellräddaren. Har du sett den? Det finns tydligen så mycket som kan gå snett med ett hotell och hotellvärdar som inte riktigt inser att dom måste ändra på vissa saker...

Nu väntar vi ivrigt på andra programm-anknytna tävlingar hos TV3. Till Kjelles Smakresa kunde man ju hitta på en hel hög intressanta vinster och till Tonårsbossen kunde man vinna en kostym. Husräddarna ger många tips och trix i nöden, så varför inte en vinst med smarta verktyg, en gratis ommålning av köket eller helt enkelt en veckas semester för att komma bort ifrån allt? Tävling med Patrik Möter där man vinner sportutrustningar eller VIP-biljetter till nästa stora sportevenemang? Jag tror jag måste snacka lite med TV3, plötsligt har jag en massa idéer.... :)

Här kan du vinna en övernattning hos Sweden Hotels
alternative_text


Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du gillar denna introduktion av Jons nya bok och kommer att njuta av att läsa hans roman lika mycket. Jag gjorde verkligen det och jag tycker att den som ivarjefall är lite tokig i tävlingar borde ha läst boken!
Just nu finns boken bara på engelska men här är hans inslag översatt till svenska så att alla ska kunna hänga med.

* * *

Tänk hur det skulle vara för en tävlare om webbplatser som denna inte existerade, Facebook hade inte uppfunnits, och du kunde inte googla svaret på någonting.

Istället för att delta i tävlingar via e-post eller sms skulle du behöva skriva allt för hand och sedan skicka allt med posten.

Och istället för att få daglig, aktuell information om de senaste tävlingarna från TävlingsCentralen skulle du behöva förlita dig på illustrerade tidningar som tryckts och skickats till dig en gång i månaden och var oftast inte särskillt aktuella när de damp ner i din brevlåda.

Tja, det är hur det var i början av nittiotalet - och författaren Jon McKnight, en tävlare i England, beskriver denna fjärran värld i A Prize To Die For, en komisk roman som lyfter locket på vår besatthet.

Här, i ett särskilt inslag för TävlingsCentralen, berättar han hur han kom upp med den vinnande idén för en roman ...

A Prize to die For

Berätta för folk att du är en tävlare och det finns en god chans att de kommer att tänka på dig som någon sorts nörd - någon som liknar en tågräknare eller en fågelskådare.
Men säg att du just har vunnit en bil, och plötsligt vill de höra allt och ger avundsjuka blickar. Sådan är situationen för tävlare. Människor är bara alltför villiga att framställa oss som förlorare (ganska ironiskt, under omständigheterna), men det ögonblick vi vinner något spektakulärt vill de alla veta hemligheten bakom vår framgång.
Jag upptäckte det sjäv, ett par decennier sedan, när jag vann en Audi värd nästan en årslön med en slogan som slog 3.000 andra i en nationell tidningstävling. Plötsligt var alla de människor som hade skrattat åt mig för att jag köpt 99 burkar kattmat trots att jag inte ägde en katt inte så skrattande längre. The National Lottery fanns inte i början av nittiotalet, så alla som vann t ex £ 1000 i månaden för livet ut skulle ha gjort förstasidesnyhet.
Det var medan jag skrev min 50 slogan för just en sådan tävling (jag vann andra pris på £ 100 per vecka för en vecka!) Att idén till min roman kom till mig. Vad händer om ett kämpande djurfoder företag försökte att publicera sin väg ut ur ekonomiska svårigheter genom att erbjuda ett £ 1.000 per månad-för-livet pris, men beslutade att fiffla med bedömningen så att den äldsta deltagaren vann? Företaget skulle få massor av positiv publicitet och försäljningen skulle skjuta i höjden, och det skulle inte kosta företaget mycket om vinnaren var en 95-åring vars medellivslängd skulle förmodligen förkortas med chocken av vinsten.
Men vad hände om något gick fel och priset delades ut, objektivt, till en tävlare som bara var 30? Verkställande direktör för djurfoder företaget skulle vara glödande av ilska när han inser att den unge vinnaren kan kosta honom en förmögenhet ... om han lever! Och så föddes handlingen...

Den korrumperade domare som skulle ha bestämt resultatet av tävlingen om han inte hade varit, eh, upptagen just då, pressas i rollen som en lönnmördare och försöker se till att den 30-årige vinnaren inte kommer att vara i livet för att njuta av sin vinst för mycket länge. Och det är inte det enda problemet den 30-årige Tim Wembury har att brottas med. Han har skämt ut sig själv otroligt av att köpa 36 kondomer för en tävling, bara för att finna sig själv i den enda staden i Storbritannien där brevbärare är i strejk, brevlådorna är förseglade och han kan inte posta sina tävlingsbidrag.

Och han tror att han har varit smart genom att anmäla sig i en tävling för sexiga italienska bikinis och bara gett sina första initialer på anmälningsformuläret så domarna kommer att anta att han är en kvinna ... men han har inte läst reglerna om att behöva bära sitt inköp till prisutdelningen. Oavsett hur framgångsrik han är, för Tim känns allting meningslöst om han inte kan vinna en sak han vill ha mest i världen: hjärtat av en kvinna. Han kan inte tro sin lycka när Dilly anländer vid hans dörr för att ta reda på mer om honom för djurfoder företaget, och hon verkar tycka om hans sällskap. Men är hon bara snäll mot honom eftersom det är hennes jobb? Och är hon en del av planerna för att skicka honom på en enkel resa till nästa värld? Tja, det måste du läsa romanen för att ta reda på!


Det räcker med att säga att detta är en av de mycket få romanerna någonsin som har en tävlare som hjälte (jag är bara medveten om en annan, som inte längre är i tryck), och tävlare överallt kommer att känna igen vår ovanliga och fascinerande värld vid varje bläddring av sidan. A Prize To Die For har mottagits väl hittills, med flera fem-stjärniga recensioner på Amazon. Recensenter har beskrivit den som "achingly funny", "a geem of a book" och "thoroughly enjoyable and entertaining". En kommentar, lyckligtvis typiskt, var: "Not many books make me laugh out loud and hoot with delight, but this one did" Det är väldigt trevligt av dem att säga så, men vad synd att de inte var en av domarna i juryn alla dessa år sedan!
Author Jon McKnight

Det är ett av problemen med att vara en romanförfattare: varje läsare är domare i sin egen jury. Kommer de tycka att det är lyckat skrivet och originellt? Står det vad den behöver säga i 72.000 ord eller färre? Och förtjänar boken att vinna utrymme i deras bokhylla? En annan vinnare skulle naturligtvis kunna vara Plymouth, min hemstad i England. Inte många romaner har utspelats här, men A Prize To Die For använder verkliga platser som människor kan utforska när de spårar karaktärernas steg. Det är en stor stad, och en perfekt bakgrund för en roman. Smeatons Tower, fyren på Plymouth Hoe, är skådeplatsen för ett mordförsök, medan det magnifika krigsmonument som dominerar stadsbilden i närheten har en hemlig kammare som ingen märker trots att otaliga människor inspekterar namnen på plakaten varje år. Men kanske de största vinnarna är tävlarna själva. Alla som läser A Prize To Die For (Ett Pris Att Dö För) kommer äntligen att förstå hur vår värld fungerar, vad som driver oss att ofta göra extrema ansträngningar för att delta i och vinna tävlingar, och hur givande belöningen av vår passion kan upplevas. Och nu kan du börja bedöma: kommer A Prize To Die For vinna en plats i din egen bokhylla?

* * *
A Prize To Die For Jon McKnight publiceras av Middle England Media och är tillgänglig för Kindle, Kobo eller iBook. Detaljer på http://www.aprizetodiefor.com och på A Prize To Die For Facebook-sida. Detaljer på http://www.aprizetodiefor.com och på A Prize To Die For Facebook sidan.

Hösten står runt hörnet men sommaren är inte riktigt slut än, för du kan fortfarande vinna glass av Hemglass (fram till 2013-09-05) och det ger ju fortfarande en sommarkänsla. Varje vecka ligger två presentkort på 500 kr i potten och uppgifter är att rösta på en av dessertförslagen som din favorit. Just nu är visst är något med banan i toppen men det kan du ju ändra med din röst.

Du ska även motivera varför du ska vinna. Max 15 ord, det är inte mycket: 'Jag vill vinna därför att...' är redan fem ord!

Jag tänker alltid på Hemglass med en slags nostalgikänsla. Vem minns inte du-du-du-du-du, du-du-du-du-du, dudu, dudu, dudu! som barn. Det var ju veckans händelse om man fick pengar och sen gå ner och välja en glass, helt själv.

Jag kommer ihåg en gång när jag var liten och mamma och jag skulle köpa glass till mitt födelsedagskalas. De flesta kalas jag hade varit på hade ofta tre-smak, alltså jordgubb, vanilj, choklad och det tyckte jag var SUPERTRÅKIGT. Hos mig skulle det vara nötkrokant, minsann! Men ack och je, nötkrokanten var slut !! :( Och kalaset som skulle vara på lördag, katastrof!!

Glömmer aldrig hur Hemglasskillen lovade att komma förbi nästa dag med min nötkrokant, bara till mig. Och mycket riktigt, nästa kväll hördes ett du-du-du-du-du...bara för mig! Gissa om jag kände mig speciell. Jag minns att jag även fick ett annat glass paket som födelsedagspresent av Hemglass. Det kallar jag service!

Så får man nöjda kunder och lyckad marknadsföring samtidig. För nöjda kunder är ofta lojala och välsinnade emot ett märke de haft en god upplevelse med, berättar det gärna vidare t.ex. Och det är ju det tävlingar faktiskt går ut på: en lyckad marknadsföring med lyckliga vinnare!
alternative_text


Dagarna blir kortare och kortare, det blir snart kallare och kallare och man huttrar lite. Man önskar att man kunde göra något mysigt för att bli varm både inombords och utombords. Vad passar inte mer perfekt än en spa upplevelse! Där kan man bli riktigt bortskämd med ansiktsbehandlingar, massager, manikyrer och pedikyrer och mer medans man smuttar på en varm kopp te. Stora, härligt tjocka badrockar brukar man få och mjuka tofflor att hasa runt i. Det doftar blommiga oljor och doftljus...

Mycket avkopplande men en lyx som man inte alltid kan unna sig. Varför inte delta i våra spa tävlingar, det finns flera stycken på gång just nu, så chanserna är många. Kanske just du vinner och sen, när någon frågar 'Vad gjorde du i helgen?' kan du lite nonchalerat svara 'oh, jag var bara på en spa-weekend....'.
alternative_text


För alla som redan är sugna på julen så har vi börjat samla ihop alla tävlingar som har något med julen att göra. Det kan vara pengar till julen, julbord, juldekorationer och förstås julkalendrar. Det är inget överflöd av tävlingar än men var säker på att det kommer att fyllas upp ordentligt under de närmsta veckorna!

Inte alla tävlingar håller på ända till julafton; flera slutar i början/mitten av december så att man ska hinna få sin julklapp i god tid innan dopparedagen. Det brukar även finnas en del resor, t.ex. julshopping resor eller resor till julmarknader och weekendresor. Förra året fanns det flera tävlingar för att resa och se tomten, det var populära familjetävlingar. Julshoppingresor till storstäder brukar också vara väldigt populärt, hoppas sådana snart dyker upp.

Om du tycker det är för tidigt med julsnack i november, ignorera detta och kom tillbaka i december, men för alla andra - klicka på granen för en liten titt:
alternative_text


Spanska Turistbyrån har just nu en tävling där du kan vinna en resa till Baskiens största stad Bilbao. Där ligger bl.a Guggenheimmuseet som är en stor turistattraktion. I priset ingår flyg tur/retur till Bilbao för 2 personer och 3 nätter på ett 4-stjärnigt hotell. När jag såg alla fina bilder av Baskien på tävlingssidan blev jag mycket sugen på att åka dit. Det ser supermysigt ut och den här resan kunde passa perfekt för en förlängd helg.

För att delta ska du svara på 3 frågor och dessutom säga vad du får för associationer till själva ordet Baskien. Här blev det lite pinsamt för mig, för min spontana tanke var direkt en Baskermössa och samtidigt tänkte jag att det måste ju vara helt fel, är det inte nått franskt...? Här var jag tvungen att googla lite och se där, Baskermössan är en mjuk, rundkullig mössa utan skärm, ofta av filt som faktiskt kommer ifrån Baskien (som ligger i norra Spanien). Så min spontana tanke var alltså inte fel alls.

Har du en annan tanke när du hör Baskien? Du kan delta i tävlingen här:
alternative_text


Vinn knäckebröd varje dag. I den här tävling på Wasas facebooksida finns det hela 50 vinnare varje dag som får varsin mobilkupong värd 24 kr som kan lösas in till ett paket knäckebröd. Du får välja mellan sorterta French Herbs och Sesam & Havssalt eller klassikern Kanel. (Kanel är min absoluta favorit).

Det gäller att var snabb och ha bra minne - inom 2 minuter måste man ha löst spelet, och vara en av de första 50 just den dagen för att kunna vinna. Tävlingen startar kl. 12 varje dag. Tävlingen håller på mars ut så du har flera dagar på dig att delta. I villkoren står det i vilka affärer man sedan kan lösa in sin mobilkupong. Ett paket knäckebröd är kanske inte någon jätte vinst direkt, men chanserna att vinna är ganska bra och visst blir man glad om man vinner!
alternative_text


Fazer har just nu ett enastående pris i sin tävling 'Kom över till den mörka sidan', som antagligen anspelar på deras lite mörkare brödsort.

Vinsten är en resa till Berlin och en middag på restaurang Unsicht-Bar. Det speciella med denna restaurang är att middagen serveras i mörker, inte bara utan lampor utan i kolmörker! Man ser inte ett jota, verkligen. Idéen är att andra sinnen ska få ta över; smak, lukt, känsel och hörsel. Och, som jag vet att grundidéen var när denna restaurang började, få en förståelse av hur det är att inte kunna se något. All service personal som serverar är nämligen blinda. För dem är det hela helt normalt, de hittar allt, medans du skulle snubbla fram!

Det tyska ordet unsichtbar betyder osynlig på svenska, plus att i ordet gömmer sig Bar, som inte betyder något annat än bar, man kan ju äta och dricka här!

Ett oerhört intressant pris, tycker vi, och en jättebra chans att komma till trendiga Berlin, denna tävling ska absolut inte missas. Tävlingsuppgiften är ganska enkel, man ska svara rätt på bildfrågan och skriva det mest aptitretande påläggsförslaget. Tävlingen varar fram till 11 maj.
alternative_text


Tänk att min personliga GB glass favorit har funnits i 50 år! Den var alltid mitt första val när det vankades glass när jag var liten. Många, fina sommarminnen med en glasspinne 88an i handen. Italienska glass kulor i all ära, en 88an får mig ändå att le och njuta. Och nu har min kära 88an fått en alldeles egen tävling!

88an åker bort - vill du hänga med? Vinsten är en resa till Mallorca för upp till fyra personer. Dessutom lottas glasscheckar värde 100 kr ut varje vecka. För att delta måste man ha Instagram, uppgiften är nämligen att ladda upp en glassig födelsedagshälsning.

Vi säger ivarjefall redan här: Glassis på Födelsedagen!
alternative_text


Kanske du inte lagt märke till Gustavsbergs Porslinsfabrik Vårtävling 2014? Jag hajade till när jag såg den dekorerade kanten på tävlingssidan - var har jag sett de där gröna bladen förut...hmmm...? Sen såg jag bilden på en kopp med tallrik och då slant slanten ner - sådana koppar hade ju min mormor när jag var liten! Åh, lilla mormor, nu blir jag nostalgisk! Tänk att de finns kvar fortfarande, kanske rent av produceras fortfarande.

Stig Lindberg Berså heter tydligen den här serien och är ganska värdefulla, i varje fall i mina ögon, för mina tekoppar hittills var inte särskilt dyra.... 2 st Frukostkoppar av serien till ett värde av 1.780 kr är 1:a pris. Tekopp och korkburk (vad är det?) är 2:a och 3:e pris.

Dessa koppar finns nog inte kvar i min familj. Om det är samma för dig, eller om du bara gillar utseendet på kopparna ändå, mysigt retro, tycker jag, så kan du delta här igenom att klicka på koppen. Det är lite frågor att svara på om porslin. Tävlingen avslutas 31 maj.
alternative_text


Den stora dagen för iPhone 6 och iPhone 6 Plus är här! Har du campat utanför en Apple butik i natt för att var först i kön för att kunna köpa en? Nä, tänkte väl det - inte jag heller.....

Och varför ska man ha det obekvämt och kallt ute på gatan när det ju faktiskt finns många chanser att vinna en helt gratis - utan att behöva lämna sitt hem. Okej, du kanske inte blir allra först med att ha den i handen i dina kretsar, men vad gör det, om man slipper betala nått för en sprillans ny iPhone 6.

Det har redan kommit och gått iPhone 6 tävlingar och vi räknar med att det kommer många fler inom snar framtid. Idag dök det upp en för att anmäla sig som produkttestare till exempel. Kolla här för de senaste tävlingarna: Vinn iPhone 6

alternative_text


Barn Tävlingar

Tävlingar där barnen har chansen att tävla, eller också tävlingar där priserna passar speciellt för barn. Det kan var allt ifrån Nintendo till mjukisdjur. Förutom leksaker kan du vinna barnkläder, barnvagnar, barnbilsäten och babyprylar. Vad sägs om blöjor gratis! Populärt är även att tävla om biobiljetter till barnfilmer eller inträdesbiljetter till en djurpark eller nöjesfält. Även tävlingar med resor som är riktade till familjer med barn finns här. Ibland finns det tävlingar där du kan vinna presentkort till en online butik som har mycket för barn att välja emellan. Eller kanske ett årskort på djurparken nära där du bor, det vore väl praktiskt. Glöm bara inte bort att om ett barn vill delta i en tävling så krävs målsmans samtycke!


Mat o Godis Tävlingar

Vinn mat och godis. För alla som gillar att laga mat, handla mat, äta mat, smaska på godis - du har kommit till rätt webbsida! Här finns tävlingar med gratis matkassar, korgar med delikatesser, årsförbrukning av bröd, smör och mjölk. Vinn restaurangbesök till en lyxig restaurang. För gottegrisar rekommenderas alla tävlingar där man kan vinna choklad, chokladaskar, glass för ett år och 5 kg lösgodis. Marabou, Fazer, och Malaco ordnar ofta tävlingar. Vinn inträdesbiljetter till matmässor och vinprovningar. Vinn presentkort på ICA, Coop, Lidl och andra mataffärer. Tävla om fikabröd, kakor eller var med i en recepttävling där ditt bästa recept kan ge dig chansen till fina priser. Till julen kan du vinna julbord och julkalendrar fulla med choklad. Vinn gratis kaffe, juice eller ett te paket. Om du redan blivit sugen, leta nedan!


Tävlingar att vinna TV

En TV (eller flera!) finns nästan i var och varje hem. Ny teknologi uppfinns kontinuerligt - kommer du ihåg hur tjock TV:n brukade vara för bara några år sen?! Nu finns det TV tunna som tavlor, LCD TV, LED TV, Plasma TV, 3D TV. Speciellt populära är TV av Samsung, Panasonic och LG..